• Krizy
    36.8k
    Kalinić se vodio sa bolje 4. u HNL-u nego 10. u Serie A :yum:
  • vjeko1701
    5.9k
    A uvijek im daje više fleksibilnosti i kombinacija. Mogu im igrati skupa na terenu ili jedan može zamjeniti drugoga. Dobivaju iskustvo, ime a vjerojatno i jak marketing. Kalinić im se vjerojatno može djelomično isplatiti na račun bolje posjete tribinama, prodaje dresova itd...

    Ljubičić i Biuk trebaju vremena i njima obojici je ove sezone vrijednost pala tako da ako ih nisu prodali na ljeto na račun godina i dobrog ulaska u seniore, bolje da ih onda zadrže malo duže i postepeno rade na njihovm razvoju. Ne bi me čudilo da Ljubičić završi negdje na posudbi unutar HNL-a ili u Radomlju. Na Buika dolazak Kalinića ne bi trebao utjecati.
  • BBB Sibenik
    4k
    Bogte doveli igrača od 34g, nebi da je nez sta, žive u nekom ludom snu doslovno
  • Woot
    101


    Bas hahahahah, to i ja govorim. Kaj ce on odigrat, mozda pol poluvremena ko kaj sad ude u 72
  • marcio amoroso
    32.5k
    Ljubičić i Biuk trebaju vremena i njima obojici je ove sezone vrijednost pala tako da ako ih nisu prodali na ljeto na račun godina i dobrog ulaska u seniore, bolje da ih onda zadrže malo duže i postepeno rade na njihovm razvoju. Ne bi me čudilo da Ljubičić završi negdje na posudbi unutar HNL-a ili u Radomlju. Na Buika dolazak Kalinića ne bi trebao utjecati.vjeko1701

    Ako igraju 3-5-2 kao u Gorici tu za Biuka ionako nema mjesta jer tu krila ne postoje. To bi bilo ovako nešto. Kalinic- Katić, Elez, Ferro- Lovrencsics, Grgić, Krovinović, Vuković, Melnjak- Livaja, Kalinic

    Ako igraju 4-2-3-1 i postave Kalinica u napad, Biuka, Livaju i Ljubičića iza njih, a Krovinovića u vezni red onda je to šuplje od švicarskog sira. To bi i Dragovoljac probio.

    Mislim da će igrati onaj prvi navedeni sistem i da će ravnotežu i defenzivnu stabilnost tražiti preko dva drva u sredini (Grgić i Vuković).
  • Woot
    101
    es3bjy3zpwgs3a4s.jpg

    Opusteno ekipica..
  • Ali
    1.9k
    Stigao im mister "bole me ledja/neda mi se"
    A na klupu sele jedina dva mlada koja mogu biti prodajni potencijal koji bi osigurao place za ostatak ekipe.
    Dobit ce dosta na onom sto su vec djelomicno rijesili a to je mucenje na ekipama iz donjeg doma.
    Ali Osijek, Rijeka i Dinamo su i dalje u direktnom sudaru favoriti.
    Osijek ce ih ubiti ritmom i presingom, Rijeka kontrama , a mi kontrolom lopte. Ostaje im jos i hns poguranac preko sudaca, ali nedovoljno za ista ozbiljnije. Mozda kup, ali i to sumnjam ako ne budu dva penala za njih.

    Bit ce zanimljivo vidjeti kad se opet ne kvalificiraju za uefa lovu pa kad kamatari pokucaju luksi sa onom "di su pare???"
  • Captain America
    14k
    Znači dovode tempiranu bombu u svlačionicu. Krovinović se vraća prema nazad ko kad je Jens tu bio i kad je curilo sa svih strana. Već se vidlo i s Goricom i Šibenikom da u obrani curi, sad će to bit još više naglašeno. Jedini minus je da će se stvorit još veći pritisak da im "se mora dopustit da budu prvaci".
  • Keyser Soze
    8.2k
    Mislite da riskiraju egzistenciju zbog HNL-a? Doveli su igrače koji nisu jeftini, sve u pola godine, zanimljivo.
  • Markelo
    2.5k
    Meni isto djeluje da će ih ovaj prije raz**bat nego što će im bit od koristi.

    Trebat će znat i kontrolirat ega u svlačionici. Sad je novi šerif u gradu, Livaja bar na kratko ide u zapećak. Zanimljivo će biti u svakom slučaju
  • Nino Bule
    11.6k
    Donjet ce njima kalinic kad se lome utakmice bitne golove, problem je sto mozda zbog pritiska bude morao igrat od prve minute cesto/svaku, a to on vise ne moze i kao sto je netko prije vec spomenuo to je jos jedan igrac manje u presingu/obaveznoj igri. To ni psg ne moze trpit a kamoli hajduk. Bili bi ludi ne dovest ga besplatno makar ga placali 500k eura godisnje ali moze im ispast teret.
  • LovroZG
    1.3k
    Kalinić u tih 14 tekmi ima 4 gola i 2 asistencije. Bit će on njima itekako koristan.

    Jedino je pitanje kak oni misle izgurat financije ak ne osvoje naslov i nalete na neku Romu u PO KL-a, što je dost realan scenarij.
  • Mulec86
    389
    Nek dovedu još 3 takva panja od 40 godina koja će im obrstit financije koje nemaju pa da mogu trulit izmedu 6 i 10 mjesta jedno 10 godina dok ih politika opet ne spasi od gašenja.
  • Nino Bule
    11.6k

    Bit ce koristan ali zamisli dinamo hajduk i njima livaja i kalinic moraju presing radit na dinamov zadnji red, njih dva u ozbiljnijim utakmicama ne bi smjeli bit zajedno na terenu od prve minute jer dobijes isti efekt ko psg sa neymar mbappe messi. Ako ce im ulazit po 30 min svaku utakmicu kalinic ce im bit veliko pojacanje.
  • Captain America
    14k
    Pljuju po Emreliju, ovaj ima bolju statistiku i 10 godina manje od djedice s išijasom i dolazi zaoštrit konkurenciju dok Kalinić dolazi u ulozi spasitelja.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.