• Mali dioničar
    18.8k
    Na klupi mu sjede Musa koji je apsolutno korektan desni bek, a igra mu Mitrović koji je krilo i koji je skrivio slobodnjak za prvi gol i koji je pogubljen cijelu utakmicu. Na klupi mu sjedi Jovičić koji je kapetan momčadi, a sa lijevog beka na stopera je prebacio Krizmanića koji je još dijete i pliva na stoperu.marcio amoroso

Slažem se, ali uprava Gorice daje minute U21 reprezentativcima da im ostane reprezentativni status i da ih probaju prodati.
  • marcio amoroso
    47.7k
    Slažem se, ali uprava Gorice daje minute U21 reprezentativcima da im ostane reprezentativni status i da ih probaju prodati.Mali dioničar

Ma meni je to jasno, ali igrač se valjda teže proda ako igra na neprirodnoj poziciji i ide iz greške u grešku. Krizmanić na lijevom beku, a Mitrović na desnom krilu bi po meni bilo ispravno. Iz momčadi bi ispala dva stranca koja ne rade nikakvu razliku. Radi se o Keiti i Delfiju.
  • flexXy
    3.1k
    Krizmanic je trenutno najbolji stoper u Gorici. Mitrovic je igrao desno krilo protiv istre a prije toga je dobio dosta tekmi na toj poziciji i nije se pokazao. Fali mu nes da bude napadac i pokusavaju od njega napravit beka kojeg ionak nemaju. A ne znam koja je vizija kluba iskreno, na ljeto kad odu Kalik i Lovric ce bit teska borba za ostanak. Prodali su Juniora za 50k eura i ostali u veznom redu na Babecu, Suku koji nije ni sjena onog sto je bio i Prsiru koji je pretrpio tesku ozljedu i treba mu vremena da se vrati. Iskreno ne znam tko mi je u ovom trenutku gori, Keita ili Jovicic. Jovicic je protiv Istre odigrao kriminalnu tekmu. O napadacima ne valja trosit rijeci, dovoljno vidit Matara koji vodi ligu u promasenim zicerima i dns zablokirao siguran gol. Mali brazilac Cruz se namece i mogao bi im bit novi eksponat.
  • Captain America
    20.4k
    Oni u juniorskoj konkurenciji stoje jako dobro. Ne znam zašto ne počnu uvodit već sad te igrače, za Europu se neće borit, a ispast ne mogu.
  • NB86
    17.4k
    Furiozni ulazak osijeka u utakmicu
  • NB86
    17.4k
    Karrica za vodstvo hd-a, bohar prije toga sjebo dvije vrhunsks prilike
  • bbb medimurje
    4.8k
    Nevjerojatno kolko Osijek promasuje
    U obrani nesigurni
  • bbb medimurje
    4.8k
    Uh sad i ivusic spasava
  • Keyser Soze
    17.3k
    Koliko je ovaj H.D. loš, nadam se da iduće sezone ulazi netko solidan kao Varaždin dok je bio član 1.HNL.
  • ZgBlue
    724
    Gol HD za 1:0 na Dinamov pogon, Jurišić-Karrica
  • NB86
    17.4k
    Zasto se ova cista ruka hd-a nije provjeravala ? Ok od glave u ruku je pa mozda i nije penal ali ovo su morali zvat sudca da sam odluci. Jako simpaticno
  • Keyser Soze
    17.3k
    Mislim da ruke kad lopta udari * od dijela tijela nisu penali.
  • NB86
    17.4k

Slazem se al zovi sudca i nek sam vidi, zato je on glavni sudac. Ja ovo ne bi sudio ko penal kao ni ono jucer ali kad vec za svaku ruku var soba zove sudca onda nek je kriterij isti za sve
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet