• jp23
    2.2k
    Nažalost me to od naše uprave ne bi čudilo, i da po završetku utakmice najave transfer...

    Ima tko da je sa kvarta kao i Oršić, ili da je išao sa njim u školu da ga zovne i moli da ostane :chin:
  • Nema zaleđa Mikića
    1.1k
    Zna li se koliki ugovor ima Oršić u Dinamu? Ako ide tamo za 1,2-1,5 mil eura onda ne vidim zašto mu Dinamo ne bi ponudio milijun najmanje.
    Nakon toga,jedini razlog za odlazak je da se okuša u premiershipu. A ako poveže par loših utakmica englezi će ga lagano na klupu jer njima sigurno ovih 8,5 milijuna ne predstavlja neki problem pa da ga moraju istrpiti. I jače plaćeni igrači sjede na klupi.
  • superhik
    10.2k
    Idemo ga maltretirati na društvenima :smile:
    #orsaostani
    Orsa-facebook-post.png
  • Mali Zeus
    9.4k
    Ima tko da nastupa u Potjeri da pri predstavljanju kaže Orša ostani.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Papastrumf želi da nastupa :grin:marcio amoroso

    Nisam to znao, @Papastrumf kaj se čeka?
  • Papastrumf
    9.5k
    Vec sam snimio. Ceka se prikazivanje.
  • Woot
    101
    Orša ostani
  • Ludovic IX
    5.2k
    maloprije si skinuo tekmu dinamo - tottenham - i večeras ću cijelu pogledat a sad sam samo onako nabrzinu i ako zbog ničega, ovo je nešto s čime nas je zadužio
  • Nousername
    613
    Mislim da nakon svega ovoga ako Orsic ostane mozde postat legenda kluba (iako vec i je).Ako bi nekak neutralno gledo cijelu situaciju bilo bi mu pametnije da ostane iako moras razumjet igraca da oce otic igrat pred punim tribinama svaku tekmu.
  • jeDINA MOja ljubav
    18
    Na Mislavu je da odluči želi li otići i biti upamćen kao veliki igrač koji je stvarno klubu dao puno ili ostati i postati jedan od rijetkih koje smatramo legendama Dinama.

    Naravno da je ljepše igrati u Engleskoj nego u HNLu pred polupraznim tribinama ali za postati legenda kluba se ipak potrebno žrtvovati. Zato su to i uspjeli samo rijetki.

    Da imamo normalnu i sposobnu upravu nikada do ovih priči o odlasku takvog igrača u 30. godini nebi ni došlo.
  • Keyser Soze
    8.1k
    ili ostati i postati jedan od rijetkih koje smatramo legendama Dinama.jeDINA MOja ljubav

    Oršić je legenda Dinama ostao ili otišao iz kluba, naš najbolji europski strijelac u povijesti i čovjek zaslužan za najveću pobjedu u novijoj povijesti kluba itekako zaslužuje svrstati se uz bok Zambate, Jerkovića ili Ademija.
  • jeDINA MOja ljubav
    18


    Poštujem tvoje mišljenje ali ne slažem se. Smatramo li Soudanija legendom kluba? Po meni za postati legenda kluba nije dovoljno dobro igrati, zabiti puno golova i nakon 3.5 godine otići u usrani Burnley.
  • Eduardo
    17.3k
    Da imamo normalnu i sposobnu upravu nikada do ovih priči o odlasku takvog igrača u 30. godini nebi ni došlo.jeDINA MOja ljubav

    Naravno da bi došlo. Bogatiji, sposobniji i normalniji klubovi gube i ostaju bez svojih najboljih igrača u njihovim najboljim godinama. Pa Bayernu je jedan Alaba u 29.-oj gtišao bez odštete, PSG će ostati bez Mbapea na isti način, Barcelona bez Dembelea, Liverpool se dogodilo isto s Wijanaldumom...

    Imam osjećaj da dosta navijača ima neka iluzorna očekivanja od te "normalne" (jednog dana) uprave i da su očekivanja otišla u neke sfere potpuno nerealnih ostvarenja i dosega. U nogometu i sportu nema te uprave koja u svom mandatu neće učiniti neku grešku u sportskom aspektu npr. u ovom slučaju pri kupnji ili prodaji nekog igrača.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.