• NORTE
    9k
    Finale EL igra se na stadionu Seville, starom stadionu bez krova koji je nedavno samo malo ušminkan (boja i nove stolice, kao Maksimir 2011.), Uefi ne smeta što nema krova, a koliko to jadno izgleda po kiši vidjelo se jučer protiv Barcelone kad su svi na stadionu bili s kišobranima.
  • Oluja
    3.6k
    Taj stadion sigurno ima sve druge uvjete, a krov nije ni postavljen kao uvjet u kategorizaciji stadiona. S obzirom koliko je sevilla puta osvojila EL zasluzili su da budu domacini finala pa makar imali stadion u rangu Maksimira sa svim tribinama u funkciji.
  • Infinity
    15.2k
    Kisa u Sevilli je rijetkost. Mnogi stadioni u Spanjolskoj nemaju krov nad svim stolicama. UEFA od njih tamo ne trazi ni grijanje terena, jer su i niske temperature rijetkost.

    Da imamo klimu kao u Sevilli ja se ne ni puno zalio na stadion bez krova.
  • deda
    27.6k
    Osijek navodno prodao ime stadiona sponzoru na 10 godina. Ne zna se o kome se radi još
  • marcio amoroso
    32k
    Osijek navodno prodao ime stadiona sponzoru na 10 godina. Ne zna se o kome se radi jošdeda

    Kladio bi se da je netko kome internet adresa završava sa .hu
  • SAS1987
    13.3k
    River Plate će započeti drugo fazu obnove stadiona. Nakon što so spustili teren će sada napraviti tribine do terena i s time povećati kapacitet stadiona na 81k.

    Render:
    2rqhdk4b1y4txa2o.jpg
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Uf, ovaj stadion koji su najavili milan i inter je :love:
  • og1986
    2.9k


    Jel ima gdje slika?
  • SAS1987
    13.3k
    Stadion je brutalan. Samo šteta da nisu tribine iza gola na jedan nivo, mada je gornji nivo ogroman pa može i to proči.
  • SAS1987
    13.3k
    Koja stadiončina... Estadio George Lewis Capwell (Ekvador) prima 40k gledatelja od kojih je 8k stajanja a 450 boksova ima 8000+ "business seats" te 30 sky boxova tako da je zadovoljena i razmažena Guayaquilaška publika. Visina stadiona je čak 41m što je malo manje od Maksimira.

    izgleda da su nešto zajebali s tribinom iza gola jer stolice nisu u liniji s gol crtom :lol:

    jwrs0fg7w3rx9gd3.jpg
    rkh3wy7zsm2ga2jw.jpg
    32xtqnvmbliirrwl.jpg
    nnzem8vme9522p1o.jpg
    502u1w3ty166gqgn.jpg


  • Oluja
    3.6k
    Meni brutalno izgledaju ove juznoamericke glavne tribine s lozama
  • SAS1987
    13.3k
    Te lože su i jako važne za revenue svakog kluba i stadion bi ih trebao imati dovoljno (što više to bolje). Stadion Rapida recimo ima oko 2500 VIP / Business sjedala.
  • agramZ
    2.3k
    Stadion Rapida recimo ima oko 2500 VIP / Business sjedala.SAS1987
    sto su pozalili i cak se ispricali navijacima. cijela zapadna tribina je namjenjena za business/vip sjedala i loze. cijeli stadion u transu a na zapadu sve do prvog reda gospoda sjedi u foteljama.. zbog toga se i stvorio teski toksicni odnos izmedju navijacke i zapadne tribine. tijekom tekme vidis vise srednjaka i cujes vise psovki navijacke tribine prema zapadu nego gostujucem sektoru.
  • deda
    27.6k
    Nekakav standard je oko 10% tih vip mjesta na modernim stadionima. S obzirom na moju tezu o veličini potrebitog stadiona za Dinamo (16.000-18.000) to bi značilo udvostručenje broja postojećih vip i loža mjesta na stadionu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.