• Mali Zeus
    22.1k
    Samo njegovi citati od danas bi napunili oko 2 strane ove teme.
  • Keyser Soze
    20.9k
    zbpfn6ocgsqeihpm.jpeg

Točno sam znao da će tovarsko glasilo imati ovu objavu.
  • Dudu
    3.6k
    Ha jbg, ovo je tužna činjenica, a ne shit of the day
  • reziser
    8.3k
    nikad mi nece biti jasno izbjegavanje zagrepcana, dinamovaca stadiona u Kranjči..... ma zapravo i na maxu...
    neopisivo tuzan zbog toga
  • og1986
    2.9k
    Kako je rekao Štimac. Ako se ne osvoji titula, bježi kud koji mili moji. Ova euforija će samo tome pridonijeti. "Ne razume oni gore taj osićaj"
  • Keyser Soze
    20.9k
    Njima će i kup bit vrhunski uspjeh tako da mislim da ne bu došlo do takvog scenarija.
  • Keyser Soze
    20.9k
    nikad mi nece biti jasno izbjegavanje zagrepcana, dinamovaca stadiona u Kranjči..... ma zapravo i na maxu...reziser

Budem ti objasnio, nikom se ne da smrzavat na lošim stadionima u doba streamova i raznih arenasportova. Više su nenormalni ovi koji dolaze :rofl:
  • og1986
    2.9k
    Kup može zamagliti uspjeh ali ne i financijsku situaciju.
  • reziser
    8.3k
    Budem ti objasnio, nikom se ne da smrzavat na lošim stadionima u doba streamova i raznih arenasportova. Više su nenormalni ovi koji dolazenamodi grebza

piva, čips, fotelja i forum.... i da..zima je... pa kolko put su mi rekli...kaj je tebi da ides na tekmu? a ja..kaj je vama da NE idete?! zima, stadion, wc..blabla...sranja
  • Boogieman
    345
    Pa ništa čudno. Mnogobrojnoj tovarskoj dijaspori u Zagrebu je blagdan kad im konačno dolazi njihov Hajduk. Malo im zagrije srca u hladnom i sivom gradu u kojem su primorani živjeti, te ih nakratko vrati u dom pun topline svojih ljudi.
    4
    Ali nije to bilo sve, poslije prve želje cijeli je stadion u jedan glas skandirao "mrzim Dinamo"....cijeli članak komedija hahahahhah fritula za božić prigodno
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/osijek/uvrede-dinamu-zvizduci-sucima-kakav-docek-za-osjecane-uz-hajdukovce-ovacije-dobio-i-nas-tenisac-15135133
  • og1986
    2.9k

Znači novinar svršio valjda 3 puta dok je pisao tekst. Kakva luda euforija e, ja gore navijanje na punom stadionu dugo nisam čuo.
    Okrenem na Tottenham Liverpool tamo svi sjede i opet se više čuju.
  • og1986
    2.9k
    "Atmosfere splitskog derbija ne bi se u nedjelju postidio niti Superclasico, stadion se već sat vremena uoči utakmice pretvorio u grotlo kao kada Boca dočeka River. " SN

Mit poljudske atmosfere se ispuhuje. Nakon nekoliko nastupa Hrvatske i danas protiv Osijeka, više nemaju niti to. Ali čini se da neki novinari iz pete izvlače ideje da se mit nastavi.

Usporedba sa superclasicom... Niti jedna atmosfera u Europi se nemoze usporediti s time, a kamoli kaj god je ovo danas bilo. Smiješno
  • Captain America
    20.4k
    Ljudi znaju poginut u vrijeme Superclasica, ovo danas su došli snimit pokoji story za Instagram i da kažu da su bili. Ubrzo ni Slobodna Dalmacija i Dalmatinski portal neće moći održavat mit poljudske atmosfere.
  • NitkoBitan
    38.9k
    Jedva cekam derbi dolje, pisanje po tovarima i na terenu i na tribinama, treba potpuni ugasit juznjacku euforijicu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.