• Bosna86
    11.5k
    Za njih me boli briga, o njima ni ne pričam… Pričam o ljudima koji vole pljunuti na svoje vise nego kruha se najesti
  • vjeko1701
    5.9k
    Svi forumi na kojima sam bio su imali opciju selektivne otvorenosti iliti neke kategorije i teme su znale biti otvorene za sve, neke samo za clanove, neke samo za moderaturu
  • Keyser Soze
    8k
    Shvaćate li vi da je ovo javni forum i da ljudi dođu ovdje naslađivati se ovoj apatiji…Bosna86

    Eto nećemo pisati o lošim stvarima i pljuvati jer će se tovarija naslađivati. Neke se stvari trebaju reći!
  • Bosna86
    11.5k
    Ja to nisam rekao… Vrlo je jasno na sta sam mislio
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Situacija nije ugodna ali glavu gore ljudi!

    Sto se tice igraca mislim da su zasluzili kredit i podrsku nakon svih radosti koje su nam priustili od dolaska Bjelice,narocito Ademi, Orsic,Ivanusec,Petko i Livi i kako je netko napisao jebenu polusezonu da se resetiraju.

    Jako cesto vidim neutemeljene kritike na Gojaka koji je u eri Bjelice dao mozda i najvaznije golove za klub,danas kad je usao sa Tolicem smo poceli licit na nogometnu ekipu,daleko da je decko u nekoj bajnoj formi al zasluzuje malo vise respekta.

    Vidim kritike na Sjever, iskreno po meni prvo poluvrijeme je bilo jako dobro drugo pol.se malo ekipa ispuhala ali i dalje smo dominirali.
    Ne volim komentirat debile s juga al jedno od najlosijih njihovih izdanja sto ja pamtim zadnjih 20 godina, pa nisu se ni zaderali onaj svoj poklic niko kao...
  • Ali
    1.9k

    Vrati se molim te na torca.hr od kud si dosao...
    Ovdje se ne fucka i ne poziva na postrojavanje igrace plavog dresa !
    Mozemo mi na forumu izreci svoje frustracije, ali podrska 11torici u olavom dresu i kad izbace Tottenham, ali pjesma i podrska kad je tesko kao veceras.

    Nismo isti, kako je netko rekao prekjucer otvorio podnaslov...
  • seljak86
    2.3k
    Mene ne smeta kod igrača što su izgubili, ali ta bezvoljnost i beskičmenjaštvo me izludi.
  • username
    9
    A znam jbg, vruća je glava još. Samo način na koji se izgubilo je sramotan i način na koji se igra već iz kola u kolo. Radije nek igraju domaći juniori nego preplaćene zvijezde koje porazi ne smetaju. Nikad nisam bio za vrijeđanje vlastitih igrača, ali mislim da su neki iskoristili svoje kredite. Čast izuzetcima.
  • Ali
    1.9k


    Vidim kritike na Sjever, iskreno po meni prvo poluvrijeme je bilo jako dobro drugo pol.se malo ekipa ispuhala ali i dalje smo dominirali.

    Ja jedino mogu malu zamjerku, da sa navijackog aspekta mi kao domacini nismo imali koreografiju, i da pola ekipe kasni vise od plla poluvremena.

    Iskreno, na 35. rodjendan vs Rapid,je sjever bio vrh ! A danas ipak ispod te razine. A to me brine, jer ispadamo kao i ovi sa juga da kad treba podrska igracima , slabasno, a obiljezit svoj rodjendan je vrhunac sezone, a to mi je malo obrnuto od onoga sto su navijaci, to je nekako valjda moderno "selfie" doba...
    Bez neke ljutnje decki, samo konstruktivna kritika ex-navijaca a danas roditelja i vjernog gledatelja sa zapada
  • seljak86
    2.3k
    Malo sam vidio neke snimke navijanja od danas i mislim da je dosta kritika ovdje neutemeljeno.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Taj sjever je jedino dobro što imamo ove sezone. Aj da kritike prebacimo negdje drugo.

    Jbt ultrasi nam čine pola broja gledatelja što nema nigdje na svijetu, a mi bi htjeli da eto još malo glasnije navijaju. Ma daj se jebite svi više.
  • IstokKa96
    556
    Danas je zapad bio u rangu svojih 'najboljih dana'...onako kilav, bezlican, ocajno prazan, klasicno razmazen, bez ikakvog pokusaja pritiska prema ovih 200 'prijatelja kluba', s napustanjem tribine debelo prije kraja da se slucajno ne bi zapelo u prometu...ostalo manje vise u skladu sa ocekivanjima...
  • Nousername
    610
    Evo miljenik tovara sto je do prije nekoliko godina ljubio grb Dinama sada pjeva “mrzim Dinamo srpsko ime je to”.I kako onda da ne goris i kako onda igraci ne idu na glavu u kopacke na ovakvim tekmam kao npr Gojak danas.Ovaj rezultat i stanje na tribinama nam samo treba probudit jebeni inat da ove sezone osvojimo titulu i proslavimo naslov pred punim jebenim Maksimirom zadnje kolo protiv tovara
  • Svi na Sjever
    1.9k


    Sve pet,o tribini uvijek treba razgovarat al mislim da smo ipak bili na relativno dobroj razini.

    Koreografija kao lajtmotiv grupe nikad nije previse forsirana s nase strane kroz godine i kad je grupa bila u najjacim izdanjima koliko mene pamcenje sluzi izuzev par europskih velikih tekmi.
    Mi moramo bit svjesni da je bojkot ucinio stetu od bar 2-3 generacije,nekad smo prekriticni sami prema sebi.

    Mene vise brine kao sto je netko rekao ekipa sa zapada i kibici sa istoka koji nemaju svoju tribinu, jer po nekoj logici zapad bi trebao bit pun ko sipak protiv Genka i veceras s obzirom da je istok out... ok covid je jedan od razloga al opet ...nesto ne stima,kao da je nestala ekipa s istoka...
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Navijanje po meni odlično danad bilo, ili ja nisam bio dugo na stadionu. Za ocjenu navijanja svakako ne treba pitat tv pratitelje, nego isključivo one koji su tu bili na tribini ili one na zapadu koji su uživo mogli procjenit jek navijanje bilo dobro, odlicno ili kako govorite užasno, sto po meni nema smisla.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.