• Olmic
    2.7k
    Taj isti informator piše da nudimo Rijeci Tolu za Paveka, a Pavičiću ugovor ističe... Tak da...
  • SAS1987
    13.2k
    Sta je sa Bišćanom?Nousername

    Bišćan je top trener ali nije netko kome će se upravljati na daljinski a niti ovu mu ne ide u korist.
    https://www.24sata.hr/sport/bivsi-kapetani-dinama-krenuli-s-peticijom-za-rusenje-mamica-368120
  • NORTE
    8.9k
    nez po čemu je taj Litavac jeben trener?BBB Sibenik
    S anonimusima (uglavnom crnoputim) je Hajduku godinama nabijao komplekse, a novopečenog prvoligaša doveo u borbu za Europu. Zato ga ovi i žele, svakog ko ih pobijedi oni žele dovest, ako imaju love za to, sad imaju odnekud. Od Krkana je svaki trener bolji.
  • Olmic
    2.7k



    Da recimo dođe litavac, i da krene dovodit crne anonimuse, misliš da bi dinamovi navijači to prihvatili? Sumnjam da bi dambrauskas imao ikakav autoritet, a upravo je autoritet trenutni možda i najveći problem dinamovog trenera jer ima igrače koji mogu, ali...
  • Neki tip
    18.8k
    Da recimo dođe litavac, i da krene dovodit crne anonimuse, misliš da bi dinamovi navijači to prihvatili?Olmic

    Pa nije Dambrauskas specijalist za crne anonimuse pa da to uopće moramo uzeti u obzir u ovoj tvojoj tezi. Trenirao je one koje je imao u klubu.

    Poanta ovih koji su o tome pisali je u tome da je od bezimenih igrača napravio nešto pa je za očekivati da neki k zna.

    Niti ih je on dovodio (već sportski direktor Nikoličius, što jest znanje) niti su "crni anonimusi" jedini kakve zna trenirati.

    Ne kažem da je Dambrauskas dobro rješenje za nas, ali ni iz čega od navedenog ne proizlazi, ama baš nijednom logičkom operacijom, da bi dolaskom Dambrauskasa za Dinamo odjednom igrali "crni anonimusi" niti mi je jasno kako ti je pošlo za rukom to zaključiti..
  • Eduardo
    17.1k
    e743g00vrh7ew2mf.png

    Dinamove službe koje servisiraju prvu momčad i brinu se za imidž kluba izgledaju kao momčad iz prvog poluvremena na Rujevici

    Loše neko razdoblje u Maksimiru. Čega god se prime, sve ode u krivom smjeru. Komunikacija prema javnosti puna rupa, odnosno ne znaš tko pije a tko plaća. Petković je bio spreman nakon Rijeke. Bez posljedica. Trenirao je normalno. Međutim, onda nakon utakmice Josip Mišić otkrije da Petković nije trenirao normalno. I da ima posljedice.

    Potom Petko može igrati glavom, ali ipak ne može pa ga se vadi iz igre u 39. minuti utakmice u Beču.

    I kao šećer na kraju - na klupi pojavi u civiliki. Kao da je na napadač na osnovnoškolskom izletu a ne na službenoj europskoj utakmici. Nije tu Petko previše kriv, on je zadužen za teren. No, moraju postojati osobe koje se brinu za imidž kluba i koje bi trebale reagirati i poslati ga u svlačionicu da se presvuče. Navodno i postoje ali gdje su bile u toj situaciji - enigma. Nisu se snašle, baš kao što se nisu snašle kada je kapetan West Hama dobio od Ademija zastavicu iz krivog natjecanja! I još to objave na Instagramu. Za plakati. Ovako Dinamo ispada kao amaterska družina a ne najbolji klub ovog dijela Europe.

    Bruno Petković do Beča je putovao u osobnom angažmanu. Prema odluci liječnika nije smio ući u avion zbog pritiska koji bi mogao ostaviti posljedice na njegovu ozljedu glave koju je zaradio na Rujevici. I tu nema ništa sporno. I zato je imao pripremljenu civilku koju je navukao na sebe nakon izmjene. Valjda nije računao da će izaći prije kraja prvog poluvremena. No, malo je neozbiljno da se igrač pušta da sam vozi automobil. Jer, što da je Petko odigrao svih 90. minuta u Beču, fizički se iscrpio pa morao sjesti u automobili i voziti se do Zagreba? Tko bi preuzeo odgovornost za eventualnu nezgodu, da baš ne odemo korak dalje?

    OK, Petković je možda inzistirao da on vozi. Poznavajući ga, to nam je sasvim realno. Ipak, institucija Uprave kluba valjda ima alate da prelomi. I zabrani. Ili nisu previše razmišljali o tome. Bitnije im bilo likovati nad rezultatom koji se prošle nedjelje dogodio na Šubićevcu ili se spremaju za zimski prijelazni rok kada su već u ovome promašili ama baš sve što se moglo promašiti.

    U zaključku, Dinamo nije dobar na travnjaku i to se jasno vidi iz svega priloženog. Igra toplo-hladno postala je njegov trademark u ovoj sezoni. Za sada nema nekih posljedica osim što su ispušteni milijuna iz Lige prvaka. No, “puni smo ko' brod” pa si možemo to priuštiti. Međutim, Dinamo nije dobar niti van njega. Službe koje servirisraju prvu momčad i zadužene su za imidž kluba su očito malo opušteni pa izgledaju kao momčad iz prvog poluvrmena na Rujevici. Zato ne čudi što im se događaju ovakvi gafovi za koje, sigurni smo, nitko neće odgovarati.
    — Lesički
  • marcio amoroso
    31.8k
    Lesi ih gazi dobro, ali piše po onoj “dok sam ja bio tamo sve je bilo bolje”.
  • deda
    27.3k
    Lesi je mustra.
  • NORTE
    8.9k
    Zašto nema online ulaznica za Istru sutra???

    Kako ih nije sramota?
  • jp23
    2.2k
    Ovo im već postaje navika da prodaja online ne kreće u vrijeme koje sami najave...
  • jp23
    2.2k
    Do pred 10-15 min ih nije bilo sigurno. A isti ovaj scenarij je bio već 2-3 puta samo ove sezone. Neam ništa protiv ak će reć da prodaja ide tek od 13h ili 12h, al ono bar malo ozbiljnosti jer sami postavljaju vrijeme prodaje karata.

    Jest kao da se žalimo ni za što, al ono, bar na tim malim sitnicama da ne sjebu, kad već zajebu sve što stignu
  • Eduardo
    17.1k
    Do pred 10-15 min ih nije bilo sigurno.jp23

    piše da je objavljeno 22., a danas je 23. :smile:
  • jp23
    2.2k
    Mislio sam na link iznad (sa ulaznice.hr), tam nije bilo ničeg do pred 10-15 min. Objavu jesam vidio na službenoj stranici jučer, zato sam i ošao na ulaznice.hr danas oko 12h i nije bilo uopće mogućnosti uzimanja karte (prikazano kao da nema događaja uopće).

    Povlačim ranije navedenu kritiku jer lako moguće da je do sustava od ulaznice.hr nego do nekog iz kluba tko bi to trebao handleat prema njima, al da nije prvi put ove sezone, svakako nije.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.