• Mali dioničar
    13.9k
    Kandidat za trenera je navodno bio i Mario Cvitanović ali ih je navodno odbio jer nije želio biti tako daleko od obitelji.SAS1987

    :rofl:

    Znači Mario je kandidat za trenera Dinama po poučku “živi blizu stadiona.”
  • marcio amoroso
    31.8k
    Pa Maribor i ZG sat i nešto vožnje. Šta je tu daleko :monkey:
  • SAS1987
    13.2k
    Baš to, iz Maribora si u Zagrebu za jedan sat i odličan je autoput i puno manje gužvi od recimo avtoputa Maribor - Ljubljana.

    Ovo jako puno govori o njegovoj motivaciji postati ozbiljan trener a isto tako jako puno o tadašnjoj sportskoj politici Dinama da je takvog čovjeka postavila za trenera.
  • xavier
    11.1k
    Ovo jako puno govori o njegovoj motivaciji postati ozbiljan trener a isto tako jako puno o tadašnjoj sportskoj politici Dinama da je takvog čovjeka postavila za trenera.SAS1987

    Baš to. Kao profesionalni trener si, a daleko ti je trenirati klub udaljen sat vremena vožnje :monkey:

    A što se drugog dijela tiče, na žalost samo još jedan u nizu onih kojima je klupa Dinama "ostvarenje svih snova". Mislim nemam ja ništa protiv toga da trener voli Dinamo, ali na klupi bih više volio nekog tko je san Dinamu, a ne nekog kome je vrh ambicija Dinamo.
  • Mali Zeus
    9.1k
    Lik bi da mu je posao iza ugla. :grin:
    Duže treba s jednog kraja Zagreba na drugi nego do Maribora.
  • SAS1987
    13.2k
    Update brazilske Serie A gdje je Atletico Mineiro pobijedio Santos 3-1 i juri prema prvom naslovu prvaka nakon 1971. Trenutačno imaju 11 bodova prednosti ispred Flamenga koji ima dvije utakmice manje tako da je naslov još jako daleko. Flamengo je pobijedio Juventude 3-1.

    Od "Grande 12" je u jako lošoj situaciji Gremio koji je na 19. mjestu i mogao bi ispasti u Serie B gdje su od "G12" Botafogo (2 mjesto), Vasco (8) i meni omraženi Cruzeiro (11).

    https://www.flashscore.com/team/atletico-mg/hGLC5Bah/standings/
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Zrinja nakon 6.godina dobio Veleža u gostima. :smile: :smile:
  • deda
    27.3k
    Sergej radi odličan posao u Zrinji. Gledao sam par tekmi. Beton odzada. Prošetat će se ligom.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.1k
    Polako. Tuzla ima finu ekipu i pare. Prošle godine je Sarajevo izdominiralo prvi dio sezone pa su se prosuli u drugom, a Borac se guralo.
  • Infinity
    15.1k
    Zrinja nakon 6.godina dobio Veleža u gostima.Navijač Dinama

    Steta :joke:
  • deda
    27.3k
    Doveli su Čondrića na gol. Ja bih se osobno žestoko kladio na njih jer vjerujem u Sergeja. Dapače, mislim da bi on jednog dana trebao dobiti šansu i na našoj klupi.
  • Infinity
    15.1k
    Imaju po imenima najjacu ekipu i konkurenciju medju standardnim konkurentima nemaju. Zeljo vec duze u financijskim problemima, Sarajevu na naplatu stigli preplaceni igraci i titule koje nisu naplatili u Europi. Siroki sad vec standardno daleko od vrha. Borac lose usao u sezonu, mada su i prosle nadoknadili zaostatak od preko deset bodova i uzeli titulu.

    Jedini ozbiljan konkurent Zrinjskom je Tuzla i ako odrze korak ocekujem da na zimu dovedu 6-7 igraca, jer para imaju. Husic ce dupeta dati za titulu, prvo da ju nabije na nos ovima iz Slobode. Prednost Zrinjskog je bolja ekipa i ozbiljnost kluba, prednost Tuzle su pare, a u ovoj ligi su pare previse puta znacile i titulu.
  • deda
    27.3k
    Tuzla je danas na Grbavici, a u srijedu u Banji. Ako tu ne uzmu više od boda pa-pa.
  • SAS1987
    13.2k
    Dapače, mislim da bi on jednog dana trebao dobiti šansu i na našoj klupi.deda

    Zašto tako misliš? Pratio sam ga u Mariboru gdje je radio solidan posao ali su bile utakmice gdje je jako zajebao pa izgubio naslov zbog poraza protiv Tabora Sežane i Celja kod kuće te onda epic ispadanje od rekreativca iz Colaraine što je valjda največja blamaža u povijesti kluba.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.