• The Undertaker
    3.7k
    S obzirom koliko se piše o besplatnim kartama, znali se, barem okvirno, o kojem broju se radi? Govorimo li o par karata, desecima, stotinama ili se sve svodi na čuo sam od poznatog od poznate? Na koliko karata imaju pravo povjerenici?
  • Pop corn
    4.4k
    Na koliko karata imaju pravo povjerenici?The Undertaker

    Žiga i slični očito na koliko god treba
  • Dudu
    2.6k
    Na ulaznice.hr zapad gore cim se pojavio 4 sektora su bila zauzeta i nekoliko na zapad dolje
  • SAS1987
    13k
    Pandur odgovorio na članak Indexa. Sanjam dan kada će ovaj kreten (uz sve ostale) letjeti iz kluba.

    https://www.index.hr/sport/clanak/reakcija-kresimira-antolica-na-indexov-tekst-o-dinamu/2304890.aspx
  • og1986
    2.9k


    Krenuo čitati, ali nisam mogao jer bi mi došlo slabo od takvih gluposti.
  • Miro93
    2.7k
    Kakav "profesionalan" odgovor. "Sorry" :vomit:
  • miro
    2.9k
    Ova situacija oko kluba je meni ko neka epizoda Zone sumraka, nema izlaza. Sve je tu kao nadohvat ruke - i normalno vođenje kluba i novi stadion i rast članstva i rezultati, a u biti na kraju imamo rasturen stadion, nedodirljivog faraona u stranoj zemlji i ekipu poput Antolića i Vlatke u Upravi. Tužno i jebeno frustrirajuće
  • Ivek3009
    54
    Kad vidim njegovo ime i prezime dođe mi muka,ne znam jel postoji gora osoba od njega
  • Pop corn
    4.4k
    Navodno je dao i neki intervju za Sportske novosti. @Kwedi imaš izdanje?
  • Kwedi
    3.8k
    Navodno je dao i neki intervju za Sportske novosti. Kwedi imaš izdanje? — @
    @Pop corn
    https://we.tl/t-q2kgiqsUXL
  • Ludovic IX
    5k
    Uprava je banana od kad je hrvatske. I ja više od njih ništa ne očekujem. Sam si platim ulaznicu, odem na tekmu, veselim se kad pobijedimo i ljut sam kad izgubimo. I njih apsolutno ne smatram dijelom Dinama. Oni su tu strani faktor, virus kojeg je teško maknuti..
  • SAS1987
    13k
    Copy paste iz sportskih. Nisu se još imali priliku sastati novom gradskom upravom :lol:

    ...Kakva je trenutačna situacija sa stadionom? Ima li tu nekih
    pomaka?
    - Rekli smo već više puta da je rješenje u činjenici da je Grad Zagreb
    vlasnik zemljišta i u našem međusobnom partnerstvu. Čekamo
    da nova gradska vlast riješi goruća, egzistencijalna pitanja koja su
    zatekli. Nismo još imali priliku službeno se sastati s gradonačelnikom
    i njegovim suradnicima kako bismo mu prezentirali naše namjere
    o pronalasku strateškog partnera i izgradnji novog stadiona na
    Maksimiru. Nadam se i vjerujem da su izjave iz kampanje stvar
    političkog folklora i da će biti prepoznati svi ekonomski i sportski
    benefiti novog stadiona. Grad bi trajno dobio stadion, kojega bi kroz
    koncesiju ili pravo građenja dao na korištenje Dinamu i još k tome
    sa svog proračuna maknuo trošak održavanja. Jednako je važno i
    da naši navijači prepoznaju važnost novog stadiona za budućnost
    Dinama i da shvate da bez toga neće biti novih iskoraka kluba. I zato
    ih pozivam da se angažiraju, da i mi u klubu prestanemo imati dojam
    kako to nikoga osim nas ne zanima. (do)
    ...
  • Pop corn
    4.4k
    Ajmo onda skinuti rukavice:

    Uoči utakmice sa Sheriffom član Uprave Dinama K. A., dipl. kriminalist, poslao je novinarima poruku idućeg sadržaja:

    inače radio sam neke analize, koje lišene pretežito subjektivnog pristupa, donose zaključke o tome da momčad i trener zaslužuju podršku u ovoj, očiglednoj, krizi.
    S obzirom da je predvečerje utakmice sa Sheriffom koja, osim što nosi eventualni prolaz u elitu, vrijedi i 11 mio eura ( još toliko imamo sigurnih, neovisno o rezultatu ), bilo bi jako dobro kada bi mediji, osobito oni koji na dnevnoj bazi prate Dinamo, kroz analitički pristup napravili pozitivno ozračje da što više navijača u srijedu bude na stadionu u podršci momčadi. Sasvim je jasno da ne izgledamo dobro, barem ne u onoj mjeri u kojoj bi Sheriff dočekali u nabrijanoj, ratničkoj atmosferi. Međutim, nije demagogija reći da ova momčad, pa i ovaj trener, ako zbog ničeg drugog onda zbog Tottenhama koji je bio prije samo 5 mjeseci, zaslužuju povjerenje, podršku i kredit. Barem onaj sa srednjoročnom „otplatom“.
    Radio sam analizu Dinamove četiri zadnje sezone ( s uključenom i ovom, aktualnom ) gledajući rezultate u srpnju i kolovozu. I došao do zanimljivih zaključaka koje još jednom govore o tome da je dojam u oku promatrača ili da se čaša može zvati polu punom ili polu praznom, zavisno o tome iz kojeg diskursa se gleda. Zbrojio sam utakmice HNL-a i UEFA natjecanja, stavio ih u omjer pobjede – neriješeno – porazi i zbrojio gol razliku. Evo kako to izgleda …
    Sezona 2018/2019. – 11 8 2 1 – 21:8, epilog: ispadanje iz play offa Lige prvaka, plasman u EUROPA LEAGUE, prolazak skupine i ulazak u 1/8 finala EL, osvajanje prvenstva;
    Sezona 2019/2020. – 11 8 3 0 – 24:4, epilog: plasman u skupnu fazu Lige prvaka, osvajanje prvenstva;
    Sezona 2020/2021 – 8 5 2 1 – 23:10, epilog: ispadanje u 3. kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, plasman u EUROPA LEAGUE, prolazak skupine i ulazak u ¼ finala EL, osvajanje dvostruke titule;
    Sezona 2021/2022 – 12 8 2 2 – 19:12, epilog: siguran plasman u EUROPA LEAGUE, u HNL 3 boda manje i jedan poraz više nego prethodne tri sezone;
    Zaključno: osnovni cilj, plasman u Europa ligu je ostvaren, a druga dva cilja – osvajanje dvostruke krune – nisu niti na jedan način kompromitirana. Sigurno je da nije dobro kada bi Dinamo dvije godine zaredom ispustio priliku igranja Lige prvaka, osobito protiv protivnika poput Ferencvarosa i Sheriffa, ali to nisu situacije koje su tragične nego su u okvirima mogućeg. Iz ove usporedne analize, vidljivo je da smo gabaritima prošlih sezona, da su tu razlike u 1 – 2 gola, jednoj pobjedi i porazi više – manje. Ja nisam nogometni stručnjak da bi govorio o tome koliko utječe činjenica da 7 reprezentativaca nije sudjelovali u pripremama niti imalo ozbiljan odmor, ili koliko utječu ozljede Ademija, Lauritsena, Perića, Tolića, Šutala, Moharramija itd .. i naposlijetku da li smo trebali kupiti 1 ili 2 stopera, iako ih u rosteru imamo nominalno 5 a moguće još dvojicu … to su pitanja za struku.
    O idejama na kojima je baziran prijelazni rok, govorio je Krznar u nedavnom intervjuu SN. Ono čime se ja mogu nadovezati je da smo umjesto medijski najavljivanih i potenciranih rasprodaja u zadnja 3 prijelazna roka u momčad uložili oko 10 miliona eur-a, prodani su Olmo i Moro ( Majer će biti prodan kada to Klub službeno objavi ) i time smo napravili dva procesa – zadržali kostur pobjedničke momčadi i planski doveli igrači za novi Dinamo koji se u dvogodišnjoj tranziciji treba dogoditi.
    S obzirom da Krznar ne može govoriti o sebi samome i vrijednostima zbog kojih je postavljen za glavnog trenera, onda treba objasniti zašto je opravdano da ima naše povjerenje:
    - Bavi se trenerskim poslom od 2010. godine kada je prvi puta bio u stručnom stožeru Ilije Lončarevića u Interu;
    - Od 2011. godine bio je u stožerima Krune Jurčića, Ante Čaćića i Zorana Mamića, s kojim je radio i u inozemstvu, gdje su osvajali titule i igrali finale svjetskog klupskog prvenstva;
    - Potpuno educiran u smislu formalnog trenerskog obrazovanja;
    - Odigrao je 122 utakmice za Dinamo, Dinamovac je i pozna Klupski gen i uvijek iste, visoke ciljeve;
    Sve to u kumulativu, kao i spoznaje da nije u stožerima bio „nosač čunjeva“, već ravnopravni (su)kreator taktike igre i metodologije treninga, čine ga legitimnim trenerom za Dinamo. U Njemačkoj je sasvim normalno da nominalno pomoćni trener ( Flick ) postane trener Bayerna, osvoji sve što se može osvojiti, dok je kod nas „normalno“ od prve minute dovoditi Krznara u pitanje.
    Koji je njegov učinak na mjestu prvog Dinamovog trenera?
    U sezoni 2020/2021., kada je preuzeo momčad u ozbiljno kritičnom i općenito teškom trenutku za Klub, u Europi je pobijedio Tottenham, u dvije manje - više kompetitivne utakmice ispao od kasnije pobjednika natjecanja Vilareala, a u HNL – u osvojio dvostruku krunu ( prvu nakon 2 sezone ) uz omjer: 14 10 4 0 i gol razliku 32:10. Prema tome, od 15.03. 2021. do sada Krznar je u svim natjecanjima imao omjer: 29 19 6 4 i gol razliku: 55:25. Znači, osvojio je 72,4 % svih bodova.
    Sigurno je da će, kao i kod svakog trenera, rezultat ali još i više trenerska ideja i utjecaj na momčad, odrediti Krznarovu sudbinu, ali je isto tako sigurno da on svim svojim kvalitetama pa i dosadašnjim rezultatima, zaslužuje povjerenje i podršku. Dinamo ne bi mogao biti klub, a kamo li veliki i uspješan, kada bi ga jedan poraz ili lošije razdoblje uzdrmalo i destabiliziralo.
    Zaključno: dajte na temelju ovakvih i sličnih analiza potencirajte pozitivu i vjeru prvenstveno u dobar rezultat u srijedu, treba nam to, prvenstveno momčadi i treneru.

    Droljivari je idući dan objavio (ne napisao, već objavio) prilagođeni tekst našeg milog člana Uprave: ZAŠTO SAD ODJEDNOM KRZNAR NIJE TRENER ZA DINAMO? PA NIJE ON BIO NOSAČ ČUNJEVA, A CILJ JE VEĆ OSTVARIO

    Time se bavi Uprava Dinama. Izgubljeni kompas likova koji ne kuže da bez čovjeka koji je pokrao klub ne bi tu nikad bili.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.