• Eduardo
    17.2k
    Na YouTubeu sve po starom....

  • Kwedi
    3.8k

    lijep potez.

    Dinamo bi mogao tako isto pokrit i ne samo prvašiće i ne samo zagrebačke škole
  • NORTE
    8.9k
    Jesu kapetanu West Hama dali zastavicu za uspomenu na Ligu prvaka?
  • LovroZG
    1.3k
    Morali su dat tu zastavicu jer je ona dio protokola. Razmjenjuju se zastavice kad se kapetani i sudci nađu na centru prije početka tekme.
  • NORTE
    8.9k
    Morali su dat tu zastavicu jer je ona dio protokolaLovroZG
    West Ham ni kriv ni dužan sudionik LP. Kakav amater moraš biti da londonskom premierligašu pripremiš i daš zastavicu natjecanja u kojem ne sudjeluje.
  • Mali dioničar
    13.9k
    Dinamo izlazi na platformu https://www.socios.com/.

    Raspravljali smo već interno. Znači, ovo ima veze sa marketingom i interakcijom klub - navijači gdje navijači plaćaju sudjelovanja u anketama, nagradnim igrama i slično, a za uzvrat se nadaju kakvom autogramu, odlasku na utakmicu s momčadi i slično. Nema nikakve veze sa upravljanjem klubom iako tamo piše da će imatelji tokena to "moći". Moći će možda u anketi utjecati na boju drugog ili trećeg dresa, a sigurno neće postavljati Skupštinu. Platforma se zove socios, a vidite i sami da sudjeluju i klubovi koji su udruge i 100% privatni klubovi tako da je sam naziv platforme skroz zavaravajući.

    Tokenima se može trgovati, ali to je zona trgovanja kao i bitcoin. Nije da se ne može zaraditi na trgovanju (kao i izgubiti), ali nije ni da je to baš legalno.

    https://www.socios.com/dinamo-zagreb/

    Dinamovi se tokeni lansiraju 29.09. kad se mogu kupiti po fiksnoj cijeni 2 eura ako se prethodno registriraš na platformu.
  • KlasicZg
    515
    tg0mkt03d11jgv12.jpg
    Dost dobro ocjenjivanje kviza
  • NORTE
    8.9k
    Kakvo mjesto za predstavljanje, krivo zalijepljena tapeta, dizajn zaostao 15 godina, prekidač :party:
    thdyaesmsqw6hky4.jpg

    Iznenađen sam ovime, bez obzira na West Ham zastavicu i svemu što je u klubu, ipak je to već par godina na višoj razini, no svako malo neko otrežnjenje, poput zadnjeg predstavljanja dresova i sl.
  • Neki tip
    19k
    računaj molim te i na nas koji nikad, ali nikad nećemo kliknuti bez da znamo barem okvirno o čemu se radi.. :)

    Ili bar s rečenicom, dvije opiši ili, još bolje, link postavi nakon što klikneš ovu ikonicu kamere što je možeš vidjeti kad pišeš tekst..
    gu8ipyllzrmadyzb.jpg
    nf0lnj08xiwei4go.jpg

    ...tako je puno ljepše prikazano i svakome je jasno o čemu se radi.

    Na primjeru tvog linka:

  • Infinity
    15.2k
    Ja stalno uredjujem postove ekipe koja tako lijepi linkove. Sad kontam da se nikad nece nauciti, jer vjerojatno misle kako mogu zalijepiti link i onda to forum kasnije sam prebaci :rofl:
  • xavier
    11.1k


    Ma lako za link. Ako ga staviš kako treba, vidiš o čemu se radi, ali i da je "običan" link, nema problema, ali napiši onda par riječi o čemu se radi jer kako je @Neki tip sa Zapada napisao, mislim da nisam nikad kliknuo na link za koji pojma nemam što bi trebao biti.
  • Blue98
    721

    Primljeno na znanje
  • Derek Trotter
    338
    Ekipa, jel' zna netko jel' se već sad mogu kupiti Dinamovi tokeni preko socios app-a ili se sad samo registrira pa se od sutra može kupiti? Napravio sam acc na app ali ne mogu naći gdje kupiti. :D
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.