• vjeko1701
    5.9k
    I da dodam da bi nam jučer jedan Čorluka bio premija...
  • superhik
    10.5k
    Kad bi me netko pitao što znači navijati za Dinamo, posebno zadnjih nekoliko godina, ja bi mu vjerojatno odgovorio da za mene to znači stalno se nečem nadati.

    Drugi imaju neke bljeskove razočarenja nakon kojih se nastave dalje koprcati u nekoj svojoj komfor zoni s par euforičnih izleta, ali mi se stalno nečem nadamo.

    A po nekom životnom zakonu ako se stalno nečem nadaš, moraš se kad tad i razočarati.

    Nadaš se normalnoj upravi, stadionu, treneru, igračima, odnosu prema ljudima koji navijaju za taj klub, prodaji ulaznica, da se napokon prekine taj Štokholmski sindrom kojeg ova uprava gaji prema svojim otimačima iz Međugorja...

    I misliš da s vremenom možeš naučiti gutati te pilule razočarenja, ali one uvijek dolaze s novim okusima, u različitim veličinama i u različitim vremenskim periodima.

    Dolaze kao napadač doveden da bi netko pobrao još malo vrhnja na osnovu ugovora, dolaze kao neki Mamićev potrčko koji zauzima javni prostor, dolaze kao pravosudna vlast ove države, dolaze kao loša organizacija prodaje ulaznica, dolaze kao Šerif...

    Jutros mi se opet nije dalo ustati iz kreveta i suočiti se sa svim onim prcanjima kolega i "prijatelja" na osnovu jučerašnjeg kiksa.

    Ali me vjerojatno iz njega opet digla ta nada da ovaj klub čekaju neka bolja vremena.
  • Infinity
    15.3k
    Koliko je dobro zadrzati prvih 11 tako je to i lose. Ekipa ne moze funkcionirati bez svjeze krvi. Kako je netko napisao vec, kod nas svi znaju prvih 11 i tu vise neka dokazivanja.

    Mene ne muci ovih 3-0 koliko me muci igra. Ja vjerujem da Dinamo Sheriffa moze dobiti 5-0 kad mu treba i ako se Dinamu da, a problem je sto mu se ne da. Hitno trebamo novog trenera, a ako bi usli u LP onda hitno trebamo par novih igraca. Trebamo osvjezenje u ofanzivi, ali i u defanzivi.
  • puxigadjurdja
    1.4k

    ovo je, preko frenda, potvrdio i jedan od igrača, koji je, kako kaže, uvjeren da bi prošli i Villareal da je ostao stari trener :)
  • SAS1987
    13.7k
    Hitno trebamo novog treneraInfinity

    Baš to, hitno treba smijeniti Krznara i dovesti novog (navijam za Gorana Tomića) a do tada nek ekipu vodi Kopić. Pozitivni šok bi digao ekipu za uzvrat pa treba pokušati pregaziti Sheriff a u svakom slučaju naš čekaju barem grupe EL gdje treba minimalno biti u prvih 3 da bi se išlo dalje. Što prije se napravi smjena trenera to bolje. I za europi pa i za HNL gdje će ove sezone biti jako gusto.

    Za uzvrat očekujem da će očajnički pokušati pokrpati Ademija i samo se nadam da se neće još teže ozlijediti. A tko zna, možda su u klubu toliko očajni za dodatnom potporom na uzvratu da će biti normalniji režim u prodaji ulaznica :smile:
  • BBB Sibenik
    4.1k
    Hitno trebamo novog treneraInfinity

    Pod hitno ako ne želimo imat debakl od sezone. Novi trener mora bit ozb ka šta je bija Bjelica(al da ne kmeci ka on). Valjda našoj upravi je jasno vise kakav kalibar trenera mora vodit ovaj klub.
  • Olmic
    2.8k



    Goran Tomić sigurno neće iz Rijeke. Mislim da svakako treba šok terapija, ali nikakvi Kopići, Toplak, Zekić. Nama treba autoritet...
  • Infinity
    15.3k
    navijam za Gorana TomićaSAS1987

    Nema od njega nista. Covjek je trener Rijeke i sumnjam da uopce razmislja o Dinamu u ovom trenutku.

    Ja iskreno ne zelim da trener bude ikakav Ivan, Marko, Goran, Dragan, Tomislav... Potrosili smo sve sto je trenutno slobodno i ima hrvatske papire. Ima slobodnih stranaca koji su top klasa, a rade za cifre koje Dinamo moze platiti. Kad jedan Ranieri radi za 2m eura u Sampdoriji, a mi se ciganimo s Krznarom. Doduse, Krznar je tu da cuva stolicu Zoranu koji ceka oslobadjajucu presudu i to je nakon ne dobijanja otkaza svima vise nego jasno.
  • BBB Sibenik
    4.1k
    Doslovno, upravo to!
  • NORTE
    9.6k
    Krznar je tu da cuva stolicu Zoranu koji ceka oslobadjajucu presudu i to je nakon ne dobijanja otkaza svima vise nego jasno.Infinity
    To bi bilo ravno katastrofi u Tiraspolu.
  • Nolifer
    6.9k
    Napadalo me se da bih mjenjao češće trenera nego tamo neki iz Međugorja, bila je paljba kad sam ukazivao da je loša obrana i da je napad loš... Sve sam pretrpio i preživio.


    Igra nam je bila loša, loš dan. Bit će pakao u uzvratu. Trenera mislim da neće sad mjenjati, jer ima još manje od tjedan dana vremena za pripremu...

    Makar nebih sad imao ništa protiv da se dogodi pozitivni šok trener, ali...

    Krznar je očigledno bio izgubljen, premiran i nema autoritet u svlačionici. Jedino mu ostaje zapisan rezultat protiv Spursa, a ako ponovi takav rezultat protiv Šerifa, idalje će bit trener. ( na našu žalost)

    A koga želim ako bude smjenjen? Kek, Jurić, Bišćan.
    To su mi tri favorita. Makar Jurić je za sad nerealna opcija, jer je nedavno promjenio klub...

    Ali četvrti trener ko favorit je Tomić

    Jel je to Zekić bio jučer u studiju? Nekako se već on sam vidi ko novi trener Dinama..
  • Olmic
    2.8k


    Čime je Bišćan to "zaslužio" da bude trener Dinama? Možda najtalentiranija generacija u21, izgledali kao naivci.

    Jurić nema šanse.

    Kek također.


    Od poznatih imena nema slobodnog čovjeka
  • Nolifer
    6.9k


    Bišćan bi bio ok, Kek ima autoritet,

    kako nema? A Zekić jučer u studiju, komentiral je Dinamo kao da je novi trener
  • Neki tip
    19.6k
    Sve sam pretrpio i preživio.bbbjura

    Da se mene pita, mučenikom bih te proglasio. :wink:
  • Nolifer
    6.9k


    Hahaha. Da pobjegnem sad negdje u neku državu i dajem savjete? No pasaran :lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.