• Eduardo
    16.9k
    ide polako, ali trenutno su radovi u fazi kad i nemaju neki vidljiv efekt koji će pokazati neko očigledno napredovanje. Radi se zapad, radi se na nasipavanju...
  • marcio amoroso
    31.5k
    “To bi ja…”
    Znam da je to glupa i otrcana fraza, ali imam osjećaj da bi nas 50 sa zone to brže napravili od njih tamo, a svakako i ovdje ima stručnjaka za građevinu pa sam još sigurniji u to.
  • SAS1987
    13k
    Nadam se da su u gradu upuceni da nije kapacitet jedini kriterij za europske utakmice. Po tom planu Dinamo treba stadion kategorije 4 a to znaci da ti treba kapacitet 8000+, VIP, Press itd. Dinamo bi ga koristio koju sezonu a za sve ostale klubove bi bio prevelik (znaci nefunkcionalan).

    Po meni bi bilo puno bolje da ako stvarno planirajo nesto da nova Kranjca ima kapacitet od 4500-5000 (uefa category 3, uzor Dugopolje ili MTK) pa da bude zbog manje kapacitete puno bolji doživljaj za gledatelje. A Dinamo neka igra ili na Rujevici ili graditi novi stadion pokraj ovog. Ili cak raditi novi po fazama.
  • The Undertaker
    3.7k
    Kolega, stadion se kod nas gradi za sljedećih 50 godina. 8000 je sada puno ali za 20 godina možda ne bude. Ne naprave li ga sada kako treba, neće nikad.
  • Dudu
    2.6k
    Mogu vam potvrditi da nece nikad :rofl:
  • SAS1987
    13k
    kužim da se stadion gradi za budučnost i da će se vjerovatno jednom dogoditi da bu i neki drugi zagrebački klub igrao grupnu fazu KL pa bi tada trebao stadion od 8k. Ali ako želimo veči broj gledatelja što odmah nosi veču zaradu (ulaznice, sponzori itd) te atraktivniju ligu. Preveliki stadion je jedna od najgorih stvari za prosječni broj gledatelja :smile: A ako ne gradimo stadion zbog prosjeka gledatelja onda je dobar i takav kakav je sad :smile:

    Pogledaj samo ovo čudo od stadiona (kapaciteta 5300).



    Mogu vam potvrditi da nece nikad :rofl:Dudu
    :rofl:
  • The Undertaker
    3.7k
    Za ovaj manji stadion stvarno ne treba velika lova, organizacija i velike pripreme. Ako ga Tomašević ne napravi u roku 2 godine neka se ubiju svi skupa. Pogotovo jer ne misle financirati Maksimir.
  • Pop corn
    4.4k
    Pogotovo jer ne misle financirati MaksimirThe Undertaker

    Zasto bi financirali. Dat će zemljište na koncesiju od ohoho godina. I jamstva bankovna. No... Neka "gospoda" iz kluba pokupe i izgube i stadion će se graditi.
  • SAS1987
    13k
    ta ista "gospoda" iz kluba se oćigledno ne planiraju pokupiti iz kluba. Zbog toga rade pritisak na gradsku vlast poput one patetične sada možda več iniciative "Dinamo za Maksimir" :smile:
  • The Undertaker
    3.7k
    Po meni, grad Zagreb bi trebao sam napraviti Maksimir, po istom modelu kako bi to napravio i Dinamo. Ako grad neće (a neće) financirati Maksimir onda mu ne bi trebalo biti problem financirati stadion u Kranjčevićevoj. Tu ne treba ni velika lova ni velika organizacija.
  • xavier
    11k
    Ako ga Tomašević ne napravi u roku 2 godine neka se ubiju svi skupa.The Undertaker

    Ne branim Tomaševića, ali s obzirom na što je sve pokojni Bandić napravio po pitanju stadiona u Zagrebu zadnjih 20 godina, ovi se trebaju "ubiti" ako ga ne naprave za 2 godine...zvuči logično :confused:
  • The Undertaker
    3.7k
    Da je Bandić stvarno htio napraviti Kranjčeviću on bi je napravio, kao što je napravio žičaru. Ako Tomašević zaista ima političku volju napraviti barem taj jedan stadion, može ga realizirati u roku 2 -2,5 godine bez problema i bez nekog opterećenja za budžet grada.
  • SAS1987
    13k
    bez nekog opterećenja za budžet gradaThe Undertaker

    Za stadion cat4, kapacitet 8k ti treba 15-20 milje.
  • The Undertaker
    3.7k
    Kranjčevićeva je u centru grada. Vjerovatno se zato i nije ništa radilo. Poslovnim prostorima ili nečim sličnim možeš pokriti veći dio investicije ako ne i sve. Ili, još bolje, prenamjeniš zemljište u građevinsko, prodaš i napraviš stadion u Sesvetama ili Novom Zagrebu (bubam). Mislim, ima milijun načina kad se hoće.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.