• Infinity
  6k
  28 milijuna eura za stadion drugoligasa koji nikad nije igrao najvisi rang i kojem je druga liga uglavnom kratkotrajni izlet, a treca stalno prebivaliste. Super projekt, ali na pogresnoj lokaciji.

 • immerwieder
  569
  Union Berlin danas ne smije igrati na svom stadionu, mislim da ima premalo sjedećih mjesta,
  bil sam na Stadion An der Alten Försterei dok su još bili cvajta, sad je ziher i dotjeran,
  igraju u zapadnom na Herthinom,
  ali ne mogu zamisliti očaj vlasnika kluba, kad im uefa zbrani, a onda vide na kakvom ruglu mi igramo
 • SAS1987
  4.4k
  tko mu je kriv da mu glavni projektanti nisu bili Kincl i Tuđman :smile:
 • serbus
  1.1k
  A "naši" još sami proglase istok da ne valja da naprave pritisak prema gradu a ostali i bez istoka i novog stadiona kad ideš all in a izgubiš. Kakav god bio toliko je betona tamo da nema šanse da je istok neupotrebljiv. Tko bi dao ruku u vatru za "našu" upravu i plaćene stručnjake da nisu i to lagali ?
 • SAS1987
  4.4k
  nije uprava proglasila da je istok neupotrebljiv nego gradski statičari.
 • immerwieder
  569
  statičari angažirani od grada, grad nema zaposlenog ovlaštenog inženjera, čak i da ima onog trena kad se zaposli u gradu mora staviti članstvo u komori u mirovanje,
  ja sam statičar, istok ne zadovoljava propise neovisno o potresu, a pukotine i pomaci ležajeva su jednostavno takvi da je jedino rješenje tnt
 • SAS1987
  4.4k
  ja sam statičar,immerwieder

  U kakvom je stanju zapad dole / gore ako znaš?

  Za zapad gore se pričalo da ima narušenu statiku pa su navodno zbog toga smanjili kapacitet. Mada ja u to težko vjerujem jer je relativno nova tribina.
 • serbus
  1.1k


  Ma znam ali ista je to ekipa.... Ja im ne vjerujem ništa oko istoka... Grad angažirao pa daj mi reci jedno područje koje je grad angažirao a da nije potkupljeno ili afera iza toga pa kućice su dilali di neće oko stadiona muljat.
 • immerwieder
  569

  istok i jug sam baš bil i uključen, to znam skroz,
  zapad dolje je više estetski problem, padaju obloge i zaštitni slojevi, zapravo isto ne bi prošlo na današnje propise, ali nije tako loše stanje,
  zapad gore je novo, ali su aktualni propisi još noviji, ali ta konstrukcija ne smije imati nikakav upitnik, imam neke svoje konstrukcije na baniji računate na trećinu potresa od 29.12. (stari propisi su recimo pola sadašnjih, a lupilo je pola više od propisa, omjer 0.075:0.15:0.225) i nema niti jedne šprunge, tako misllm da je stanje i zapada gore, druga stvar je kak ružno zgleda
 • SAS1987
  4.4k
  Stadioni grupe H :smile:

  West Ham (60 000)
  Stadion West Ham-a je atletski stadion koji je transformiran u koliko toliko nogometni stadion i zbog toga nije baš najpopularniji među navijačima.

  Donje tribine su napravljene tako da mogu biti koliko toliko uz teren (nogomet) ili ih mogu pomaknuti nazad (atletika).

  qftxu85wz7codn1m.jpg
  6jsr19wpopsalox3.jpg
  9vza6y1hh19z11h0.jpg
  50c7zajf3g1ezvpp.jpg
  gllch4qg3wacp2a8.jpg  Genk (23 718)
  Genk ima malo stariji ali jako zanimljiv stadion kapacitete 23k. Prema fotografijama izgleda da ima jako strm i gornji i donji nivo što garantira dobru atmosferu i odličan pogled na teren. Minus im je jer bi tribine mogle biti još bliže terenu ali to je normalno na starijim stadionima.

  hcgiwyn9aketz9ix.jpg
  x6ewa8gy2bb6wd8e.jpg
  wx6jcj9pkhgxtnm5.jpg
  6fnwt3d9vnxcgjpe.jpg

  Rapid (24 000 za UEFA i 28 000 za ligaške utakmice)
  Sve objašnjeno 100 puta, dovoljno je staviti jednu fotografiju.
  z3od5rp9c3pimhyh.jpg
 • SAS1987
  4.4k
  Rangersi imaju razprodan stadion vec sest godina u nizu pa ozbiljno razmišljanju da ga nadgrade. Trenutacni kapqcitet je nesto manje od 51k a prodanih godisnjih ulaznica imaju 47k :yikes:
 • SAS1987
  4.4k
  Još uvijek se (jako sporo) radi na stadionu Karlshrue. Hoćemo i mi dočekati ovakav pogled sa zapada? :smile: Bit će top stadion, baš po mom okusu :smile:

  1cy2qoykdtlmfuok.jpg
  b1meqdkp6qmuoqdl.jpg
  jmgc55zhvi7vlblv.jpg
 • Eduardo
  6.3k
  Čisto da zabilježim jer mi se svidio vanjski pogled na stadion :smile:

 • Neki tip sa Zapada
  6.7k
  vanjski pogled na stadion :smile:Eduardo

  Pampas za bogate :)
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.