• og1986
    2.9k
    Nije Celje Sisak
  • SAS1987
    13.5k
    Zamalo su ispali iz slovenske 1. ligeNORTE

    Nije naša liga toliko loša... ipak smo producirali i igraće i trenere kao što su Stojanović i uvijek popularan Hajdukov trener Pušnik :rofl:

    Mislim da sam već ispričao malo poznatu priču (čak u Sloveniji se ne zna puno o tome) o Pušniku ali ponovit ću jer je genijalna.
    Svake toliko se pojavi trener vizionar poput Johana Cruyffa, Mourinha, Guardiole itd. a jedan između njih je i junak naše priče Pušnik, tada trener Celja.

    Poslednje kolo slovenske lige igraju Maribor - Celje. Celje je za naslov prvaka trebalo pobjedu u Mariboru a Mariboru je odgovaralo sve osim poraza. Prije kraj utakmice je bilo 1-1 a Pušnik napravi posljednju izmjenu što ne bi bilo ništa neobično ako ne bi iskoristio gužvu kod kornera te igraća kojeg je izvadio poslao natrag u igru pa je Celje igralo sa 12 igrača a to nitko na stadionu nije skužio. Celje je na kraju izgubilo 2-1 pa se je taj isti Pušnik bunio novinarima te nogometnom savezu da treba utakmicu ponavljati jer je zbog previše igrača u igri bila neregularna :lol:
  • nkdz
    829
    Martin Zlomislić novi je vratar Rijeke. Zlomislić je u Rijeku stigao iz redova Širokog Brijega, a u svojoj karijeri nastupio je i za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine u uzrastu do 19 i do 21 godine.

    ''Sretan sam prije svega jer znam da dolazim u veliki klub. To je sigurno iskorak u mojoj karijeri, na meni je da naporno i odgovorno radim i da pokušam izboriti svoje mjesto. Poziv je došao možda malo nenadano, ali sretan sam i zadovoljan jer ovo je nova stepenica u mojoj karijeri'', rekao je novi Rijekin vratar.
  • Infinity
    15.3k
    Dobar golman, mada mislim da je Labrovic bolji. Ovaj ce mu grijati klupu, ali u Rijeci mogu biti opusteni kad Labrovic bude ozlijedjen, kartoniran i slicno. Ovo ljeto su golmansku poziciju bas odlicno rijesili.
  • vjeko1701
    5.9k
    Oni dos dobro hendlaju golmansku poziciju odkad je ušao kapital a posebno zadnjih par sezona s mladima.
  • Navijač Dinama
    7.4k
    Filip Benković navodno blizu posudbe u Osijek.
  • deda
    28.1k
    Krovinović izbačen iz kadra Benfice jer jevtrenera nazvao "kurvinim sinom". Priprema si teren za tovare :rofl:
  • marcio amoroso
    32.5k

    Vokabular ima za njih.
  • Neki tip
    19.4k
    Vokabular ima za njih.marcio amoroso

    Dinamov igrač jamačno nije i zasigurno ne bi nikad takvo što izgovorio na njegovom mjestu.. :smirk:
  • Bosna86
    11.6k
    Gledao sam protiv Valura stream bez komentatora… Stojanović nije prestao psovati 90 minuta a i ostali nisu ništa bolji bili
  • Neki tip
    19.4k
    pa naravno, na to i ciljam.

    Malo mi je bezveze da se pravimo boljima tamo gdje smo svi isti.

    Ima dovoljno onoga u čemu jesmo bolji.
  • SAS1987
    13.5k
    https://m.vecernji.hr/sport/jakobusic-riskira-i-spasava-hajduk-inkasirao-milijune-zadrzao-livaju-i-cisti-dugove-1506990

    Visoke ambicije :smile: Odakle im novac sa obzirom da jos uvjek imaju dugove, nema velikih transfera a tu je i covid kriza. Nece valjda za godinu, dvije opet vračati Brbića za stabilizaciju kluba :smile:
  • marcio amoroso
    32.5k
    Malo mi je bezveze da se pravimo boljima tamo gdje smo svi isti.Neki tip sa Zapada

    Jesmo mi prćija za hajduk? Nismo sto posto. Zašto nas onda svi na njihovom forumu nazivaju tako i nitko se ne buni.

    Dajte prestanite biti pravednici i poštenjaci nego navijači ako to već jeste. Možda nas onda za promjenu bude malo više na tribini. Ponekad pomislim da sam na forumu nekih boraca za pravdu a ne nogometnog kluba.

    I ne, ne ide samo tebe ovo nego opcenito Dinamov navijački puk. Svaka šuša ima više navijaca od nas na tribini a najpametniji smo i najpravedniji na svijetu.
    Svaki kurac nam smeta. Muzika, dres, rezervni dres, frizura, svaka pm.
  • marcio amoroso
    32.5k
    I još nešto. Ovo za odlazak na tekmu ne ide boyse, ti dečki su prošli jebenih tortura, gubili poslove, dobijali zabrane itd.

    Ide onog Marka i Janka sa zapada ili istoka koji ne dolazi a pravi se najpametniji na svijetu. Ne dolazi iz solidarnosti prema boysima a na svaku baklju ili uvredu jebe boysima mater.
  • Neki tip
    19.4k
    promašio si ceo fudbal..

    Ne sadržajem, nego usmjerenjem.

    "Ne ide samo mene" znači da ide "i mene", a post ti veze nema s onim što sam napisao.

    Kakve veze pravedništvo i poštenje ima sa zaključkom da nam igrači nisu niš pristojniji od njihovih ili bilo čijih? Pa nije da ih biramo po tome što ne psuju.

    Plus, redovitiji sam na tribini od 99% svih koji se nazivaju navijačima/simpatizerima Dinama.

    Tak da ne da ne ide "samo mene", neg uopce "ne ide mene", a dalje nek' ide koga god hoces i koga treba.. ;)
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.