• Nino Bule
    11.2k
    Netko tko nakon dvije utakmice rebica na 9tci misli da se petkovica gura mora prestat odmah pratit nogomet, mozda neki drugi sport ili durgi hobi naci najpametnije.
  • db-izbjeglica
    12.5k
    zato sto je dalic alibi trener koji stavlja imena pa je prosjecnom navijacu kriv rebic sto nije odigrao dobro iako je nemoguce da on na 9tci, na kojoj nikad prije eura nije bio proban, uradi nesto.Nino Bule

    Ako ne ide u špici, kad je zadnji put odigrao dobru tekmu na krilu? Ja ne pamtim njegovu dobru predstavu u reprezentaciji, možda čak i od SP2018.

    Čemu toliko kredita?
  • Markelo
    2.5k
    Pa eto u prvom poluvremenu je igrao samo Gvardiol iz Dinama tj.više ni nije u Dinamu a izgledali smo kao reprezentacija Malte
  • db-izbjeglica
    12.5k
    Tovari...

    Tko njih još shvaća ozbiljno...
  • badjibadara
    1.6k
    Pa eto u prvom poluvremenu je igrao samo Gvardiol iz DinamaMarkelo

    Livakovic
  • Markelo
    2.5k
    Dobro, Livaković je siguran u prvih 11 i on je kao "pohvaljen" dok su ostala trojica bila problem. Van pameti, al dobro
  • Nino Bule
    11.2k
    Ako ne ide u špici, kad je zadnji put odigrao dobru tekmu na krilu? Ja ne pamtim njegovu dobru predstavu u reprezentaciji, možda čak i od SP2018.db-izbjeglica

    Mnogi izgledaju jako lose od 2018 kad je igra razjebana, gledo sam malo rebica ove sezone u milanu i ima on jos dobrih utakmica u svojim nogama, protiv ceske i skotske koje puno igraju na duel bi mi startao na krilu sigurno
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Modrić je dobio nagradu za najboljeg igrača utakmice
  • Eduardo
    17.1k

    6jlg2atuqqxg10ow.jpg

    i to ili konstantno serendanje Gvardilu i Ivanušecu... jer hej... trebao je igrati drugi lijevi bek Lillea. :strong: sigurno bi prevagu napravioNavijač Dinama

    Kaže lik koji stalno s**e po bivšim ili sadašnjim igračima Hajduka. Ne valja Perišić, ne valja Vlašić, ne valja Pašalić, pa čak je i Vušković bio dobrano popljuvan nakon U-21 EURO-a. :roll:
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Moram spomenuti da me jučer Petković podsjetio na našeg nemotiviranog Petka. Ne znam jel trema ili jednostavno loša utakmica. No mislim da tu dosta igra i to što ovaj osjeti da mu Dalić ne vjeruje nimalo pa je zato nervozan.

    Gvardiol jučer drugo poluvrijeme jako dobar, nadam se da se probudio malo i da je prošla trema više.

    Ali sve u svemu, nije dobro ovo bilo nimalo...
  • Navijač Dinama
    7.3k
    di sam ja to konstantno srao Pašaliću i Vlašiću??? Vlašića sam zagovarao da treba igrat prvu na desetki, i on i Petković jer su najzaslužniji za to što smo na Euru.

    Vuškovića jesam, i hoću na svaku njegovu pogresku, cisto da idem na nerve i ubiiem tovare u pjam i one njegove zagovaratelje da je bolji od Joška.

    Njega tovari glorificiraju kao da je izmislio toplu vodu za Gvardiola, i ne samo to, kao da je Maldini osobno, baš kao i Bradarića kojeg hvale na sva usta, najbolji lijevi bek reprezentacije, tristo puta bolji od gvardiola bla bla i od barišića.. a lik nije ni prvi lijevi bek u svojem klubu.

    Perišić je ok, ali ja sam samo rekao da po meni na tome lijevom krilu imaju trenutno dva bolja koji trenutno zaslužuju igrat, a da je kredit Perišića povelik.
  • db-izbjeglica
    12.5k
    Moram spomenuti da me jučer Petković podsjetio na našeg nemotiviranog Petka. Ne znam jel trema ili jednostavno loša utakmica. No mislim da tu dosta igra i to što ovaj osjeti da mu Dalić ne vjeruje nimalo pa je zato nervozan.Dragon1Warrior123

    Čak i takav je premija za rebića.

    Iznudio je par žutih, par puta smirio, zadržao loptu, nekoliko puta nanizao par igrača, imao i jedan dobar udarac nakon teškog primanja i okreta, koji bi vrlo vjerojatno bio i gol da obrambeni nije blokirao.

    Nek protiv škota proba budimira, slobodno, al rebić je po meni potrošio sve kredite. Čovjek je beskoristan.
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Ne kažem da ne bi trebao igrati nego da nije najbolji i ne znam do čeg je. Ali prije Rebića definitivno bi trebao igrati. Rebić nije loš igrač i mogao bi igrati, ali ISKLJUČIVO I SAMO na krilu jer on nije špica. No naš trenerski mag očito zna bolje...
  • The Undertaker
    3.9k
    Dalić je malo izgubio i ne bih se čudio da protiv Škotske istrčimo u 3-5-2 formaciji, sa Petkom i Budimirom. Tako da može reći da smo sve probali.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.