• marcio amoroso
    33.5k
    0-0 kraj. Po par prilika sa obje strane.
  • immerwieder
    1.3k
    bayern u finalu, 3:1 pobijedili u readingu, mi igramo 10.4. na st.mary'su
  • deda
    29k
    Izgubili danas u Kustošiji 1-0 iz penala dosuđenog u 91 minuti.

    Natupili: Juric, Barišić, Čalušić, Čuić, Gogić, Hyunwoo Kim, Šantek, Caraccedo, Fintić (Čuže 70), Bagarić, Baturina (Šipoš 90).
  • Kwedi
    3.8k
    Sutra neki prijenos?
  • Kwedi
    3.8k
    Bude na YouTubeu Southamptona
  • dinamo vitez
    214
    Evo par zanimljivih riječi trenera Jovičevića o mladim igračima iz sportskih, nisam vidio da je itko stavio:


    O Marinu, usput pohvalio i Gjiru i Franjića:

    - Za mene je on igrač koji radi razliku. Nisam vidio igrača koji s takvom lakoćom ide u dribling, koji s takvom lakoćom prelazi sve prepreke. Kad sam vidio Marina prvi put, njegova faza obrane je u najmanju ruku bila upitna. A kad sam pogledao rezultate utakmica koje smo odigrali, kad sam vidio koliko je kilometara pretrčao, onda je Marin za Ligu petice! Kad sam u Ukrajini išao osvježavati UEFA PRO diplomu, dobio sam sve pokazatelje, pokazivali su nam kilometre koje pretrče reprezentativci Francuske, svjetski prvaci. Koliko, recimo, trči Mbappe. Marin je na toj razini. Ali da ne govorimo samo o Marinu, moram pohvaliti kompletnu momčad. Tim dečkima skidam kapu. No, eto kad već govorimo o nekim imenima, kazati ću vam da su Marko Gjira i Bartol Franjić na razini jednog Chelseaja!

    O najmlađem, Gvardiolu:

    - Kad u svojoj kategoriji više nemaš dovoljno podražaja, onda moraš preskočiti razred. Jozo Bandić s kadetima radi fenomenalno, ali kad gledam utakmice kadeta, onda vidim da Gvardiol igra utakmice - hodajući! Kad je netko toliko nadaren kao Gvardiol, ne može napredovati, mora ići u kategoriju više, mora doći u teže uvjete. Razgovarali smo na tu temu i sportski direktor Vlak je odlučio prebaciti Gvardiola u juniorsku momčad gdje će imati veći podražaj. Naravno, sve planski moramo odraditi, on je ipak dijete.

    Uz njih sviju spomenuo je još i Julardžiju, kaže da su potezi njegovih igrača drukčiji i nepredvidivi za razliku od Chelseajevih.
  • Infinity
    15.4k
    Southampton - Dinamo 1-3
    Sipos, Gjira, Cuic

    Finale protiv Bayerna
  • deda
    29k
    Mislim da imamo kapacitet za prvu momčad u Gvardiolu, Franjiću, Gjiri, Marinu među ovima dečkima koji su jučer nastupili. Ostalo sumnjam. Horkaš mi se dramatično spustio na ljestvici.
  • markoli
    1.7k
    Bravo za dečke. Ostaje malo žal za polufinalem LP, ali i ovo je lijep uspjeh! :strong:
  • marcio amoroso
    33.5k
    Komentator je bio kralj. Šipoš je bio Sajpos, Gjira je bio Gižra itd. Inače ok utakmica i slažem se da tu ima potencijala za prvu. Marin, Franjić, Gjira za mene, Gvardiol isto ali on je ipak malo mlađi.
  • Kwedi
    3.8k
    još je u jednom momentu rekao komentator u šaljivom kontekstu kako su se sjajno sjetili naši prezimena čisto da njih više jebe za pročitati :lol:
  • deda
    29k
    trener Sotona:
    "Crveni karton nas je ubio. Preuzimali smo dominaciju i vjerojatno bi preuzeli vodstvo do kraja prvog poluvremena. Dinamo nije Villarreal, to je močad s jednim ili dva kvalitetna igrača i taman smo počeli preuzimati kontrolu."

    "Razočaravajuće je ne samo zbog rezultata ili sudačkih odluka. Na ovoj razini govorimo o razvoju, želite napraviti stvari na pravi način, čak i iz perspektive suca, ovako ostaje upitnik. To može uništiti karijeru igračima i budućnost u klubovima."

    I ovi Englezi s juga imaju kmečajuće navike kao i naši. :rofl:
  • 000
    941
    Kako su samo loši kada ih dobije ekipa sa jednim ili dva kvalitetna igrača na vlastitom terenu.
    Crveni je nategnut, ali je srećom sve prošlo bez težih posljedica po Gjiru.
  • marcio amoroso
    33.5k
    Nek kmeče, ko ih hebe :razz:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.