• andrija91
    610
    Hvala Bogu nisam stanovnik Zagreba.
  • NORTE
    9k
    Metropola EU, europska sredstva za obnovu na raspolaganju, a javna obnova teško oštećenih kuća i stanova po Zagrebu sporija od ičega. Vjerojatno će malo ubrzat dolaskom Tomaševića, bar mi se čini tako. Bm i Hdz u 420 dana skoro ništa nisu napravili.
  • Baneki
    714
    Zlostavljanje djece jučer u zoološkom vrtu. Dok dva odrasla tipa stoje bez maske četvero djece pored njih stoji s maskom.
    safe_image.php?d=AQEU8WWywk2Qztpx&w=540&h=282&url=https%3A%2F%2Fwww.zagreb.hr%2FUserDocsImages%2F%2Ffotogalerija%2Fgradske+vijesti%2F210612_zoo+rodjendan+%284%29.jpeg&cfs=1&upscale=1&fallback=news_d_placeholder_publisher&tp=1&ccb=3-5&_nc_hash=AQGZ-nNJH0joUcPp
  • Gelipter
    3.4k
    da možda razlog ipak nije kaj će njih dvojica nekaj govoriti? Mislim meni prvom je to više totalno glupo kaj se samog nošenja maski tiče, al ono nemojmo pretjerivati i svugdje tražiti velike grijehe Tomaševiću kod banalnih stvari. Bit će, bojim se, prilike i bez toga. Zapravo mi je tužno da je ova tema za gradonačelnikovanja Banderosa bila puno manje aktivna kaj se tiče isticanja brojnih negativnih pojava koje su njega obilježile.
  • NORTE
    9k
    Zapravo mi je tužno da je ova tema za gradonačelnikovanja Banderosa bila puno manje aktivna kaj se tiče isticanja brojnih negativnih pojava koje su njega obilježile.Gelipter
    On je bio negativna pojava, a ne da su ga obilježile.
  • Gelipter
    3.4k
    a ipak sam, vodeći se najglupljom izrekom "o pokojnima sve najbolje", nastojao biti pristojan.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Metropola EU, europska sredstva za obnovu na raspolaganju, a javna obnova teško oštećenih kuća i stanova po Zagrebu sporija od ičega. Vjerojatno će malo ubrzat dolaskom Tomaševića, bar mi se čini tako. Bm i Hdz u 420 dana skoro ništa nisu napravili.NORTE

    zašto 420 dana predstavljate kao nešto strašno puno u tako kompleksnom postupku?
    mislim, što se trebalo napraviti u 420 dana? gdje je u međuvremenu u istoj državi bio još jači i razorniji potres i to sve u vrijeme epidemije?

    ako je nekom sporo, tko mu brani da obnovi svoju nekretninu vlastitim angažmanom i vlastitim sredstvima (što bi bilo apsolutno normalno)?
    nitko ne bi preuzeo odgovornost na sebe, nitko ne želi dati lovu, a svi bi ekstremno brzi postupak.
  • NORTE
    9k
    zašto 420 dana predstavljate kao nešto strašno puno u tako kompleksnom postupku?db-izbjeglica
    Zato što je na Banovini čak i od strane države u u 150 dana napravljeno daleko više nego u Zagrebu za 420 dana, sada već 450.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Zato što je na Banovini čak i od strane države u u 150 dana napravljeno daleko više nego u Zagrebu.NORTE

    možda zato što je to veći prioritet i puno manji zahvat?
    možda ti se samo čini jel cjelokupna banovina ima manje nekretnina i stanovnika od jednog zg kvarta?

    takjođer, ja trenutno radim na rekonstrukciji jedne zgrade s početka 20. stoljeća, koja je usput i zaštićena i ima javnu namjenu? jel uopće možeš pojmiti koji je to posao i koliko je to kompleksno? gdje zgradu koja je napravljena od više materijala, koja je preživjela tko zna koliko rekonstrukcija i potres, trebaš dovesti u stanje da bude sigurna za korisnike?

    ja vrlo dobro znam koje je rješenje najjeftinije i najbrže, sravniti je sa zemljom, napraviti (koliko je to moguće) slično pročelje i sagraditi sigurnu zgradu koja odgovara suvremenim propisima.
  • NORTE
    9k
    možda zato što je to veći prioritetdb-izbjeglica
    Kako slabo naseljeno područje može biti veći prioritet od glavnog grada članice EU? Pa valjda zaslužuju barem jednak tretman oštećeni s područja Markuševca i iz okolice Petrinje.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    pa to ti je socijalna država, nemoj mene pitati zašto je logika takva.
  • Sljeme
    1.7k
    https://www.jutarnji.hr/izbori-2021/tomasevic-u-velikom-intervjuu-najavio-prve-poteze-ako-postane-gradonacelnik-iznio-konkretne-projekte-15071697
    "Javni natječaji će se raspisati kako bi svatko imao priliku prijaviti se na njih. Nitko nije unaprijed dogovoren za poziciju pročelnika ili direktora gradskih poduzeća".
    Jel netko zna kad je bio natječaj za novu upravu Holdinga? :grin:
  • Nolifer
    6.5k
    Nije ni počeo, a već radi po svom, unatoč tome kaj je rekao da će bit natječaja, natječaj za odabrane... Znači iz blata u novo blato, ovo je dobro, :lol:

    https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/tomasevic-ne-nisam-prekrsio-predizborno-obecanje-u-ovom-trenutku-imao-sam-samo-dvije-opcije-15081037
  • NORTE
    9k
    Znači iz blata u novo blatobbbjura
    Tu su negdje on i Miki.

    već radi po svombbbjura
    Trebao je pitati zonaše i ove koji su osvojili 10 puta manje glasova kako treba raditi.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.