• kinfa95
    474
    Niko nije bez dreka po sebi, al ih je većina pravocrtnija od Dragovoljca
  • Boogieman
    307
    Primjenjuješ li to mjerilo i za ostale klubove? I'm ok, you're ok, we're ok?
    Meni njihovo brijanje (da ne upotrijebim neku drugu riječ) nije "nacionalni predznak" i nije mi ok, tebi je. To je nogomet i svatko ima svoje razloge za simpatiziranje ili ne nekog kluba. Za mišljenje o Spajiću mi ne treba Knjaz, ni drugi posrednik.
    Ne razumijem odmah skakanje jer netko ne voli HD. Kakav su oni čimbenik u životu navijača Dinama?
  • The Undertaker
    3.9k
    HD je zagrebački klub i samim time je već u nekoj prednosti. Osim toga, baštini i neku tradiciju braniteljskog kluba i kao takav zaslužuje neki minimum respekta. Ove godine igraju dobro i zasluženo su prvi na tablici i vjerovatni prvoligaš. Publike nemaju odnosno imaju kao i Trnje, Hašk i ostali kvartovski klubovi. Žive od dotacija grada i države, barem je do sada tako bilo. Proračun im je 2-3 milijuna kuna godišnje i trenutno su u procesu predstečajne nagodbe. Trenutna uprava je zapravo stara uprava jer je predsjednik kluba Perić u klubu još od vremena Perkovića. Nisu cvijeće ali nisu ni kriminalci. Teren im je dobar i za prvoligaške utakmice ali je problem (sigurnosni) tribina. Ne vidim kako će ostati u 1. ligi sad kad nema Bandića ali bumo vidili. Ne mora ih nitko voliti ali ne vidim razlog da ih se mrzi. Posebno Zagrepčani.
  • masacusec
    3k
    Mnogi glorificiraju taj klub prvenstveno radi imena kluba i svako neidentificiranje s tim klubom, ovo ti društvo donosi etiketu antihrvata i sl stigmu...
    Nitko od ovdje prisutnih ne mrzi taj klub, no jednostavno sam indiferentan prema njemu iako nosi sveti i ponosni naziv...
  • deda
    27.3k
    Marko Dabro zabio danas 5 komada Međimurju. 26 golova ove sezone
  • Tom Hanks
    2.5k
    Kamo srece da nam je vise ljudi kao Spajic
  • deda
    27.3k
    Dopredsjednik NK "Dubrava Tim Kabel", Ivan Topčić, gospodarstvenik čija je tvrtka Tim Kabel glavni sponzor kluba:''Jedini smo klub Prve i Druge Hrvatske nogometne lige koji sve svoje utakmice igra u gostima, jer igralište ŠRC Grana-Klaka koje je u vlasništvu Grada Zagreba nema tribinu i uvjete za igranje u II. Hrvatskoj nogometnoj ligi.
    Pošto zaista nema smisla da već treću godinu ne možemo nastupati na svom igralištu, vrlo je vjerojatno da ćemo donijeti odluku o istupanju iz natjecanja u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Na sjednici Izvršnog odbora Kluba koja je zakazana za 26.5. najvjerojatnije ćemo donijeti odluku o istupanju iz natjecanja za sljedeću sezonu, a koju odluku će Skupština potvrditi na svom prvom zasjedanju do ljeta.''
  • KlasicZg
    512
    U nekom paralalnom svemiru maksimir je stadion s 40k mjesta, sesvete ima novi stadion od 2018, dubrava tim kabel igra prvu ligu na svom stadionu na klaki
  • SAS1987
    13.2k
    U nekom paralalnom svemiruKlasicZg

    U nekom paralelnom svemiru je Zdravko predsjednik kluba, Zoran trener a Mario naša 9ka :grin:
  • Kwedi
    3.8k
    U subotu u zadnjem kolu Druge HNL Croatia dočekuje Dinamo II, a ta utakmica ulazi u sportsku povijest Zmijavaca, NK Croatije, ali i cijele Imotske krajine te hrvatskog nogometa.

    Na toj utakmici za Croatiju će u sastavu biti svih 11 igrača iz Zmijavaca te će i ostalih osam rezervnih igrača koji će ući u službeni zapisnik, također biti rodom iz Zmijavaca
  • Infinity
    15.1k
    Celtic za sirotinju :joke:
  • Eduardo
    17.1k
    Kao što su najavili iz Nogometnog kluba Varaždin koji je ispao iz 1. HNL, započela je rekonstrukcija. Na održanoj sjednici Izvršnog odbora dužnosti su razriješeni dosadašnji trener seniorske ekipe Zoran Kastel i Dario Jertec, te sportski direktor Miljenko Mumlek. Mumlek će ubuduće obavljati posao trenera u nogometnoj akademiji, a s Kastelom i Jertecom uprava će još razgovarati.

    Dosadašnji direktor Toni Dalić, sin izbornika Zlatka Dalića, dobio je jednoglasnu podršku da funkciju obnaša i u narednom periodu. Nova sezona u Drugoj HNL počet će 14. kolovoza, a pripreme momčadi Varaždina planirane su za početak srpnja.
  • deda
    27.3k
    Moji Ždralovi dobili licencu za 2 hnl. Priča se da igramo protiv Belišća, a onda pobjednik na Jarun. Nije mi to baš neka pravda.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.