• Navijač Dinama
    7.3k
    i puno veću legendu kroz kakvu takvu povijest. :smile: :victory:
  • xavier
    11.1k
    HD ima sigurno puno više navijača od Loksededa

    Nemojmo miješati dvije različite stvari. HD ima navijače u drugoj ligi, ali ostat će ih jako malo kad presele u Kranjču.

    Rudeš je imao još više navijača, čak i kvazi ultrase, ali nakon ulaska u prvu ligu više nije nikog zanimao.
  • Kwedi
    3.8k
    A da napravimo domaću Superligu s odabranim klubovima isključivo po geografskom ključu jer Rudeš, Dragovoljac ili sutra Inker, Sesvete neovisno o sportskom rezultatu su nepoželjni jer su budale zato kaj na kraju sezone budu najbolji?
  • masacusec
    3k
    Kao mulac uvijek sam htio da bude čim više nezagrebačkih klubova u 1.hnl isključivo radi odlazaka na gostovanja.

    Kaj se dragovoljca tiče, taj mi klub nikad nije bio naročito drag jer su ga prisilno htjeli učiniti "najhrvatskijim" klubom, a i vladajuća garnitura u klubu uvijek mi je bila sumnjiva...
  • Kwedi
    3.8k
    Kaj se dragovoljca tiče, taj mi klub nikad nije bio naročito drag jer su ga prisilno htjeli učiniti "najhrvatskijim" klubom, a i vladajuća garnitura u klubu uvijek mi je bila sumnjiva...masacusec

    Tko, kako i kada ga je htio učiniti najhrvatskijim i vladajuća garnitura koliko je dugo u klubu pa da uvijek bude sumnjiva?
  • kinfa95
    485
    ReplyKwedi

    Zašto su dvije ili tri godine bili zadnji u drugoj ligi i nikad nisu ispaLI??
  • Boogieman
    307
    Spajić i ekipa oko njega. Otvoreno brijući na ustaštvo (dresovi, grb, izjave protiv crnaca, gayeva, nekatolika, hvaljenje "čistim" i "pravim/dinarskim Hrvatima"). Tijekom 90-ih.
  • deda
    27.6k
    Ljudi moji malo bi mi našli postenih klubova ako ste tako počeli stigmatizirat HD.
  • masacusec
    3k
    Tko, kako i kadaKwedi

    Nomenklatura kluba i zbirni naziv igračkog tima je ništa drugo nego li "hrvatizacija" kluba...od strane spomenutog pok.Spajića....budimo realni, od zagrebačkog kvartovskog kluba, intencija je bila stvoriti zavičajni klub.
  • Kwedi
    3.8k
    Ne znam jeste premladi ili niste ispratili HD kao klub... Prvo, čak i da je zavičajni/nacionalni pedigre kluba - di je problem? Nadalje, klub koji se nikad nije naguzio ni Dinamu ni Hajduku za razliku od nekih renomiranih.
    Domaće utakmice morali igrati u Petrinji, Brodu i s obzirom na resurse i mogućnosti radili sjajne rezultate.

    Ne znam jel ste upoznati s likom Spajića isključivo iz Knjazovih priloga ili kako je vodio klub?
    Da su drugi na normalan i realan način vodili, odnosno bili fer i korektni ko Spajke - liga i klubovi bi bili daleko ispred ove političko-mafijaške žabokrečine kakva je metastazirala zadnjih dvadeset i kusur godina.
  • kinfa95
    485
    Spajić je umro prije 15 godina, sadašnji Dragovoljac nema nikakve veze s njim. Tako da ovo što ti pričaš nema nikakve veze sa sadašnjom situacijom, odnosno sa situacijom i ljudima u i oko Dragovoljca zadnjih 10 godina
  • SAS1987
    13.3k
    Nadalje, klub koji se nikad nije naguzio ni Dinamu ni HajdukuKwedi

    Ove godine su potpisali suradnju sa tovarima :smile:
  • Kwedi
    3.8k
    Okej, HD nema veze s tim. A s čim ima? Odnosno, ajmo naći taj imaginarni pravocrtni klub u Hrvatskoj koji je bez dreka po sebi i diže ljestvicu svima pa da onda se s pravom kenja po svim ostalim klubovima?
  • SAS1987
    13.3k
    Osijek?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.