• Mali dioničar
    13.4k
    Nevjerojatno je da je na ovu izložbu pozvana KGK, a nije Ante Čačić.

    t47tgu3lyiubpwlz.jpeg
  • NORTE
    8.4k
    Sve članice EU, osim Hrvatske i Danske, su zabranile ulazak u svoj zračni prostor bjeloruskim avionima. Ne bi se htel mešat vanjska politika.
  • markoli
    1.6k
    Gordan Grlić Radman (neka rasprava oko imena s Milanovićem):

    "Moj otac je bio vatreni navijač Dinama, '58 godine kada sam se rodio, otac mi je dao ime po Gordanu Iroviću koji je bio golman Dinama. Dinamo je te godine osvojio prvenstvo."
  • NORTE
    8.4k
    Ovaj Euro je neregularan. Koncept u kojem samo jedna repka (ili dvije) ima benefit domaćinstva je nešto što postoji otkad su počela Sp i Ep, ali ovo što je uvela Uefa da čak 9 repki (Italija, Engleska, Nizozemska, Španjolska, Rusija, Danska, Njemačka, Mađarska pa i Škotska) imaju doslovno prednost domaćeg terena, to je skroz nepravedno i neregularno. S time da bi bilo i više domaćina da su se na Ep plasirali Rumunjska i Azerbajdžan. Nije problem što se igra na najboljim stadionima Europe nego što nema neutralnog terena.
  • Infinity
    14.9k
    Ovaj koncept nije stavljen tek tako. 2020. je trebalo biti 60 godina od prvog Eura i UEFA je to htjela obiljeziti na nacin da se igra po cijeloj Europi. Ne vidim tu bas nista lose. Da nije bilo ove korone ispalo bi super na kraju. Jedini promasaj mi je igranje jedne grupe u dva jako udaljena grada kao sto su St. Petersburg i Sevilla ili Rim i Baku. To se dalo malo bolje posloziti, mozda bas na nacin da se povezu gradovi koji su blizu uz uslov da nitko ne moze igrati na domacem terenu.

    Juznoamerikanci su recimo za 100 godina Cope odlucili igrati prvenstvo zajedno sa sjevernoamerikancima. Takve stvari se jednostavno rade pri obiljezavanju nekih godisnjica. Ovakav Euro je sad i tko zna kad ce opet. Ne kazem da mi je bolje od standardnog koncepta, ali nemam apsolutno nista protiv privremene promjene.
  • Krizy
    33.6k
    Što reći
  • Dudu
    2.6k
    Realno prema svim analitičarima ionako je cijena dionice prevelika, realna vrijednost je ispod 50 dolara dionice, tako da nije nešto značajno, previše je narasla kroz zadnja 2-3 samo zato što Ameri tiskaju pare masovno :D
  • Krizy
    33.6k
    Da, za 0.90$ dionice pale.
  • Nolifer
    5.9k
    Cristiano pred SP 06

  • Pop corn
    4.4k
    U ime moderature Zone Dinamo želimo kolegi Pop corn brz oporavakBosna86

    Hvala puno. Sad vidio tek, pa nisam odgovorio....

    Pridružujem se dobrim željama, a tako sam napisao i na objavi. Nekad se svadimo, nekad se volimo, ali svoji smo Dinamovci. Kolega digni se ti nama što prije na noge lagane.deda

    Hvala!

    sretno, brz oporavak :strong:bbbjura

    :strong: :strong:
  • Miro93
    2.7k
    Vjerojatno ovdje ima navijača Chelsea pa za njih...

    Navijači Chelsea u zračnoj luci Zagreb 1971.

    971540_637883089564318_1278067893_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-3&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=reF0xEe5jkAAX9zA1Zu&tn=MUNl7lmGBt4jWl10&_nc_ht=scontent.fzag4-1.fna&oh=1d6589cdfc54eb422d5a931ba6b8b027&oe=60D1C5E3
  • Nolifer
    5.9k
    ima li tko SN današnje da uz kavicu pročitam? Hvala
  • Krizy
    33.6k

    Slika i prilika države
  • Neki tip
    18.3k
    Slika i prilika državeKrizy

    Da, slika i prilika države je to da za ništa u njoj, ama baš ništa ne postoji individualna odgovornost.

    Kreten proćerda lovu namijenjenu za humanitarne svrhe, ali "sustav je kriv" jer nije ovo ili ono. Nisu mu dali da potroši za lokalne svrhe pa se on razljutio i potrošio na kocku, drogu i kurve. Tko je kriv? Država, jasno.

    U koječemu država ima prste pa i u ovome je mogla bolje reagirati, ali dobar dio problema ove zemlje leži u tome što nitko ni za što nije ni kriv (jer kriva je država) ni zaslužan (jer imao je sreće).
  • The Undertaker
    3.7k
    Meni isto nije jasno što s time ima država. Država treba locirati, uhititi i, nakon suđenja, zatvoriti i iz imovine naplatiti štetu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.