• Majki2111
    2.6k
    Odgovorio sam na ovo u vezi zanimljivosti lige, ne za plaću Livaje. Mislim da Istra i Dragovoljac drže ključeve zanimljivosti lige iduće godine. A to ćemo tek vidjet kako bu ispalo.
  • Infinity
    15.2k
    Ali po čemu su to oni "trofejni" i veliki??Navijač Dinama

    Hajduk ima preko 30 trofeja. Daj budi ozbiljan i ne tjeraj sve nas da na forumu Dinama svi branima Hajduk radi tvojih gluposti.
  • Neki tip
    19.1k
    Mislim da Istra i Dragovoljac drže ključeve zanimljivosti lige iduće godine.Majki2111

    Apsolutno, uvijek se oko njih vrti priča. Oš čitanost, oš gledanost, oš sponzore.

    Ako se uspiju priključit borbi za naslov ili ajd, pa nećemo pretjerivat, za 3. mjesto, onda je HNL već nešto..
  • BBB Sibenik
    3.9k
    Takuma Asano koji je igra proslu sezonu u Partizanu ponuden Osijeku
  • blue heart 72
    1.3k
    Voljeli ih ili ne voljeli, za ovo treba tovarima skinuti kapu. Moguće je da su sa Livajom pokrenuli onaj njihov dišpet i da im tu priča ne staje. Dapače, i koliko god to možda suludom zvučalo, moglo bi to izazvati kod njih lančanu reakciju. Livaja, kao Livaja mislim ipak nije takva A klasa kakvom ga dolje smatraju, ali psihološki (ne samo) je ovo definitivno velika stvar za njih, kao i za cijeli HNL.
  • Eduardo
    17.3k
    Dakle, akcija #Livajaostani pokazala se kao pun pogodak, Marko Livaja potpisao je danas trogodišnji ugovor s Hajdukom, do ljeta 2024. i uzeo dres s brojem 10, dres u kojem će nas predvoditi u razdoblju koje slijedi.

    Nakon Livaje, vrijeme je za novu akciju: #Perišićuvrimeje. Inter ima financijskih problema, a mi imamo veliku želju da se Perišić vrati i da, baš kao što je to Livaja učinio ove godine, napokon zaigra za seniorsku momčad Hajduka.

    Osvojio si Ligu prvaka, bio si prvak Njemačke i s Borussijom Dortmund i s Bayernom, nedavno si pokorio i Italiju s osvajanjem Scudetta s Interom. Kud ćeš više?

    Riješi se ugovora s Interom, dogovorite nekako sporazumni raskid i vrati se doma. Čeka te cijela Dalmacija, a i mi na kontinentu, ima nas hvala Bogu
  • db-izbjeglica
    12.7k
    Ljutimo se kad navijači Hajduka kažu da Ademi nije imao bolje financijske / liga petice ponude od Dinama, nego je ostao jer mu je to plafon a u Dinamu je iz istog razlog zbog kojeg je i Livaja u Hajduku - odluka srcem.
    3h
    Krizy

    Ovo je poprilično neusporedivo.
    Dinamo je trenutno mnogo jači klub od hajduka, najbolji pokazatelj je europski koeficijent.

    Za ademija bi sigurno bilo ponuda respektabilnih klubova. Međutim, to njemu ne bi bio nikakav posebni upgrade, jer je i dinamo upravo to - respektabilan klub, koji u kadru ima standardne reprezentativce svojih zemalja (ozbiljne reprezentacije).

    Tovarsko stanje uma je nenormalno po milijun točaka, isti ljudi koji livaju danas stavljaju na pijedestal će ga pljuvati čim se pruži prva prilika za to.

    caktaš je vrlo brzo prešao put od heroja do đubreta, a čovjek je puno prizemniji od livaje.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    1xpd8tdaf8pgqf1p.jpg
    Labrović i Prince Ampem su novi igrači Rijeke.
  • Mali dioničar
    14k
    Ne kužim navijače Dinama koji imaju išta protiv ambicioznog Hajduka.

    Samom činjenicom da Hajduk ne skida gaće Dinamo nema komfor seliti pola momčadi u Lokomotivu i natrag i prijevremeno prodavati bitne igrače.

    Evo Osijek je malo priprijetio i na zimu nije bilo nikakve prodaje. Tko veli da u slučaju da je Osijek bio 15 bodova iza Dinama ne bi Oršić i Petković odlepršali zimus bez obzira na prezimljavanje Dinama u Europi. Ne bi bilo prvi put da se nakon postizanja osnovnog europskog cilja (prije je to bio plasman u LP) rasporodaju igrači i to stožerni igrači kakvi su svojedobno bili Pjaca i Rog.

    Kao što znamo lova od tih igrača je otišla agentima, stadiona i tako nema, Dinamova blagajna je i tako uvijek na pozitivnoj nuli.

    Tako da se osobno radujem ostanku Livaje i volio bih i da im prodje naizgled nebulozna akcija oko Perišića jer to i na Dinamo stvara pritisak da jednostavno mora imati kvalitetnu ekipu.
  • Krizy
    35.5k
    Za ademija bi sigurno bilo ponuda respektabilnih klubova. Međutim, to njemu ne bi bio nikakav posebni upgrade, jer je i dinamo upravo to - respektabilan klub, koji u kadru ima standardne reprezentativce svojih zemalja (ozbiljne reprezentacije).db-izbjeglica

    Je sad ali bilo je trenutaka kada se sramotilo. Mogao je otići nakon što se primilo 9 od Salzburga u 2 utakmice, već tada je imao 5-6 sezona u Dinamu i dobre ponude, bolje od tadašnjeg Dinama.

    Livaja je imao ponude iz Turske, Ademi iz Lillea - bolje ponude za Ademija ali i ostanak u boljem klubu nego Livaja.
  • Infinity
    15.2k
    Slazem se. Pa koliko puta smo culi 'bez jakog HNL-a nema ni jakog Dinama'.

    Dinamu je cilj osvojiti HNL svake sezone, a sto je to teze to znaci da trebamo jacu ekipu, a jaca ekipa znaci bolji rezultat u Europi.
  • Carrasco
    4k
    Čeka nas najzanimljivija sezona u povijesti HNL-a...
  • Mali dioničar
    14k
    Čeka nas najzanimljivija sezona u povijesti HNL-a...Carrasco

    Zbog minutaže Kačavende? :razz:
  • Carrasco
    4k
    :lol: :lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.