• Pop corn
    4.7k
    Prije četiri godine jedino je kandidat Mosta Marko Sladoljev zazivao jedan član - jedan glas. Naravno, Marko je kužio cijelu priču još tada. Svi drugi se "nisu šteli mešati v Dinamo". U međuvremenu je osnovan DTSM, zaustavljeno je preoblikovanje Dinama u športsko dioničko društvo dijelom i preko Gradske Skupštine grada Zagreba.

    Danas gotovo svi kandidati izuzev Filipovića, Jelena Pavičić Vukićević i Vesne Škare Ožbolt znaju da Dinamo nije zakonski ustrojen što se statuta tiče, da se može zaustaviti financiranje dok se ne uskladi statut i da to mogu oni učiniti kao prva osoba grada preko revidiranja statuta u Gradskom uredu za opću upravu.

    Ovo je vrlo važna pobjeda DTSM-a. Još kada vidimo kako Mamićevi pijuni u Upravi i trolovi na internetu pizde kada vide to i furaju svoje isprazne priče koje se lako pobiju, gušt je još veći.

    Nikome ne vjerovati i dalje 100% vjerovati, sve su to političari, izdali bi i obitelji preko noći, ali postoji razlog za optimizmom da se isplati nastaviti boriti.
  • Kwedi
    3.8k
    Prije četiri godine jedino je kandidat Mosta Marko Sladoljev zazivao jedan član - jedan glas.Pop corn

    Nije samo on.
    https://nogometplus.net/lokalni-izbori-u-zagrebu-stav-kandidata-za-gradonacelnika-o-dinamu-maksimiru-lokomotivi/
  • Pop corn
    4.7k
    istina. zaboravio skroz da je bio kandidat prije 4 godine. Moj bed!

    Osobno ću uvijek reći da je kao zastupnik bio vrlo korektan kad smo zaustavljali preoblikovanje.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Jelena Pavičić Vukićević iPop corn

    Ova bi nastavila tamo di je "počasni predsjednik kluba".

    A ekipa iz ZG HDZ-a su priča za sebe.
  • SAS1987
    13.2k
    Kazao sam više puta - Demokratizacija Dinama je za novu gradsku vlast jedna od najvećih mogućih "quick win". Stvari se mogu promijeniti vrlo brzo, ne košta ništa a šalje se jako velika, pozitivna poruka građanima.
  • masacusec
    3k
    Moram priznati da je ove 2021. bilo puno pozitivnih događaja svezi našeg kluba i našeg grada.
    Borba se nastavlja, iako vidim svijetlo na kraju tunela!
  • NORTE
    8.9k
    Nije si uprava slučajno odmah iza izbora produžila mandat 4 godine!
  • deda
    27.3k
    Kazao sam više puta - Demokratizacija Dinama je za novu gradsku vlast jedna od najvećih mogućih "quick win". Stvari se mogu promijeniti vrlo brzo, ne košta ništa a šalje se jako velika, pozitivna poruka građanimaSAS1987

    Vrijeme će pokazati, tome se svi nadamo. Ja vjerujem da će se uprava Dinama oglušiti na zahtjeve i optužiti grad za miniranje izgradnje novog stadiona. Bit će to partija šaha koja će potrajati. U svakom slučaju ni blizu "quick win" kako si ti to nazvao.
  • SAS1987
    13.2k
    nisam dovoljno dobro objasnio. Kada kažem quick win ne mislim da će za tjedan, dva biti izbori već mislim na to da se jako brzo može napraviti revizija statuta i službeni zahtjev za usklađivanje. Vjerojatno će uprava pokušati ignorirati usklađivanje a tada će se početi neki postupci protiv njih. Dobro je kazao onaj u Direktu, prije je bilo navijači protiv uprave i grada a sada je grad uz navijače. Uprava više nema saveznika, gotovi su i to znaju.
  • deda
    27.3k
    Osnovno je pitanje koliko novu vlast uistinu boli briga za Dinamo. Imaju oni puno većih problema.
  • NORTE
    8.9k
    vjerujem da će se uprava Dinama oglušiti na zahtjeve i optužiti grad za miniranje izgradnje novog stadiona.deda
    Moguć scenarij. Ne tako davno, ista ova mamićeva uprava je otkazala najavljenu pressicu zbog stanja stadiona.

    Neizabrana uprava udruge građana, postavljena od lica s tjeralice, će tražiti da im grad prepusti gradsku imovinu. Samo kod nas.
  • SAS1987
    13.2k
    Osnovno je pitanje koliko novu vlast uistinu boli briga za Dinamo. Imaju oni puno većih problema.deda

    Neće Tomašević osobno raditi reviziju statuta itd a i stvari se trebaju raditi paralelno. Postoje službe koje će objaviti a vjerujem da su se stvari već jako promijenile. Nisu ljudi u tim uredima glupi pa da nastavljaju štititi upravu i zbog toga sami nastradaju. Samo za primjer, kada sam prije koju godinu dana poslao mail u vezi statuta Dinama, izbora, sportske inspekcije itd. su me potpuno ignorirali. Kada sam isti mail poslao prije dva mjeseca sam vrlo brzo dobio jako profesionalan odgovor.

    A to da će biti Dinamo mali ili veliki problem je ovisno od nas samih. Ako ćemo svi mi raditi pritisak na sve moguće načine onda će biti veliki problem a ako ćemo čekati onda nikada neće biti dovoljno veliki problem.
  • Pop corn
    4.7k
    Ne tako davno, ista ova mamićeva uprava je otkazala najavljenu pressicu zbog stanja stadiona.NORTE

    Zato što ih je osobno nazvao izaslanik pokojnog gradonačelnika i rekao: "Samo vi održite tu presicu i zavrnul bum pipu gradske love i to je početak". I tako presice nije bilo.

    Dobro je kazao onaj u DirektuSAS1987

    to je potpredsjednik udruge DTSM-a, pravi Dinamovac koji je tu od prvog dana u velikom timu. Ali ključ svega je: Dosad je išlo mimo zakona, sad je prilika da se ide po Zakonu.

    Osnovno je pitanje koliko novu vlast uistinu boli briga za Dinamo. Imaju oni puno većih problema.deda

    Pa nemaju oni tu kaj previše za raditi, samo dovedu ljude u klubu pred gotov čin.

    Ja vjerujem da će se uprava Dinama oglušiti na zahtjeve i optužiti grad za miniranje izgradnje novog stadiona. Bit će to partija šaha koja će potrajati.deda

    Sigurno će se praviti glupi, ali gle, nećete tako kako mora po zakonu, onda nema stadiona. Vi ste u klubu krivi što nema stadiona i bagera. Šah u kojem su kraljica i topovi popani, lovci i konji na vjetrometini, a kralj baš udaru tamo na kraju ploče u Međugorju.
  • SAS1987
    13.2k
    može fizicka osoba (građanin Zagreba) dati prijavu / zahtijev gradskoj službi za udruge zahtijev za reviziju statuta ili to moze naloziti tek gradonacelnik, neka inspekcija itd?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.