• Eduardo
    17.2k
    Ja nisam zadovoljan remijem isključivo iz razloga što smo imali priliku isprašiti ih i četvrti put ove sezone i uz naslov završiti sezonu sa 4 od 4 kontra tovarije. Ali, realno gledano ovo je zadovoljavajući ishod s obzirom na stanje na tablici i ritam kojim odigravamo utakmice.
  • Kwedi
    3.8k
    Po prilikama i igri, remi je najkorektniji. Hajduk bio iznenađujuće vrlo dobar
  • LovroZG
    1.3k
    Lako je prihvatit X kad odigraš lošu utakmicu ili kad te ništa ne ide, kad nemaš snage i sl., al reko bi danas da smo se zadovoljili iksom iako nam se Hajduk nudio.

    Puno smo opasniji bili kad smo pokušavali igrat i pritiskat. Pucali smo po golu tad i nismo dali Fossatiju, a samim time ni Hajduku, da diše. Hajduk u tim trenutcima nije lako dolazio do našeg šesnaesterca i nije stvarao prilike, osim one u 1. minutu, al eto, neko je procijenio da nam je pametnije prepustit igru Hajduku, a koliko je to bilo pametno nam dokazuju gol Livaje i šut Diamantakosa u nadoknadi.

    Radili smo dosta prekršaja, puštali Hajduk i Fossatija da vode igru te na taj način smo sami sebi stvarali pritisak na naš gol. Besmisleno ako se mene pita. Takva taktika može proć kad ti protivnik be može stvorit šansu, u ovakvoj tekmi je bila kontraproduktivna.
  • Majki2111
    2.6k
    Imamo sreće što mi s foruma nismo treneri. :yawn:
  • Nolifer
    6.5k
    Nisam zadovoljan sa x. Morali smo ih dobit danas
    Teske noge bile na terenu...
  • miro
    3.1k
    Stojke šta god, ali mi je draži jedno 8 milijuna puta od ovog stručnjaka. Lirim Kastrati je sramota za klubmarcio amoroso

    potpisujem
  • Majki2111
    2.6k
    Od Kastratija nikad nemožete očekivat dobar šut niti dribling, imo je samo jednu grešku danaa, zaplivao u obrani, nije preuzeo igrača kaj je rezultiralo gredom Diamantakosa. Ostalo, trudilo se al nije prošlo. Ristovski je dobro odigro baš. Niti jedna veća greška plus par opasnih stvari prema naprijed. Apsolutno sam zadovoljan remijem.
  • Nolifer
    6.5k
    Bilo bi bolje da kad smo imali priliku uzeti Uzunija mi smo uzeli Lirima, al kaj je tu je. Vratit ga natrag u Lokse
  • og1986
    2.9k
    imo je samo jednu grešku danaaMajki2111

    Mi smo čini se gledali različite tekme.
  • Bosna86
    11.5k
    Nije smisao nogometa ne napraviti grešku, već kreirati nešto opasno... Pogotovo se ovo odnosi na HNL
  • Infinity
    15.2k
    S utakmicom kao utakmicom sam zadovoljan, sasvim OK predstava s obje strane. Da li sam sretan sto smo odigrali nerijeseno? Nisam. Da li cu biti zadovoljan kad promislim koliko utakmica su nasi igraci odigrali ove sezone? Pa hocu. Idemo po tu titulu, ljepota me vise ne zanima. Bod po bod sto bi Stipic rekao. Ovo je vise tesko za stici pogledati svaku utakmicu, a oni ih moraju igrati.

    Nama je ova sezona startala 16.08.2020. utakmicom protiv Lokomotive. Nasih prvih 11 protiv Hajduka je od tog dana do danas u prosjeku odigralo 43.81 utakmicu. Samo su Lauritsen i Ristovski odigrali manje od 40 utakmica. Ako cemo po minutama, odigrali su 3.343 minute. To je nesto vise od 37 kompletnih utakmica. Tu su sve utakmice, liga, kup, Europa, reprezentacija. Nije bas lako za drzati takav ritam u ovih nepunih devet mjeseci. Bilo je tu i ozljeda koje su dodatno utjecale na umor. Igracima svaka cast. Odigrali smo europsku sezonu za povijest, titula je blizu, kup je blizu, ne mislim pretjerano plakati za 4-0-0 kontra Hajduka, mada bi lijepo izgledalo, al ovi igraci su zasluzili da im danas ne zamjerimo nesto pretjerano.
  • Fanboy
    2.1k
    Kastrati je prošle godine bio veća nepoznanica i manje su se protivnici na njega koncentrirali, sad više manje svi znadu da mu je brzina najveći adut i da je tehnički slab. Zatvori mu se prostor i on postaje igrač manje u napadu. Vidi se velik umor kod igrača, moglo je i bolje, no ipak je i dalje velika prednost pred Osijekom, a sezona je bila sve samo ne lagana.
  • Stihl
    3k
    Nisam stigao danas pogledat cijelu tekmu, uključil sam se negde u 60-toj minuti i koliko sam mogao vidjet naši su mi djelovali totalno nezainteresirano, barem tih pola sata kaj sam gledal, a koliko vidim po vašim komentarima takvi su bili skoro cijelu tekmu. Znači, x nam je zapravo na kraju bio i dobar...
  • BBB Sibenik
    3.9k
    Odigrali x, doma ih dobili...rezultat je tu igra bzvz. Dvostruka kruna je blizu, cetvrtfinale EL sezona iz snova! Bravo za decke idemo ovo privest kraju.
  • deda
    27.5k
    Sve je ovo sad odrađivanje i iskreno ne mogu dečkima nimalo zamjerit nakon 51 utakmice odigrane u sezoni. Ukupno ćemo imati 56 tekmi što je bolesno. Nekad ako si odigrao 45 bilo je nevjerojatno i naporno.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.