• Sljeme
    1.7k
    ak ćemo o osobnim dojmovima kak ko kome zvuči i ti meni zvučiš ko debil po svojim upisima.
  • Bosna86
    11.5k
    Ajde se smirite, prije nego sto krenu disciplinske mjere
  • Keyser Soze
    8k
    Za mene je ovo ravno porazuBosna86

    Zašto? Igrali smo protiv odmorne ekipe i ekipe koja je nabrijana kao nikad na njihovom terenu. Ja sam zadovoljan s bodom iako ostaje žal za sva 3, imamo +2 i tekmu manje tako da nema potrebe za dramom.
  • Bosna86
    11.5k
    Ma nije drama... Jednostavno mislim da smo bolja ekipa od njih i tjt
  • cron1ck
    1.5k
    nema potrebe za dramomnamodi grebza

    Nema za dramom, ali ja sam zabrinut jer nastavljamo ovakvim ritmom i tocno se vidjelo da fali svježina. Cekaju nas teške utakmice, ali ocekujem i nekakav kiks Osijeka, nemoguce da se uvijek izvuku.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Meni za HNL standarde šou dobra tekma, jedino sto nismo sva 3 boda uzeli, ali dobro.

    Sad kad vidim da pravednici sa Kvarnera uzimaju zalet, bit će to još jedno od dosta težih gostovanja tamo, po tko zna koji put.

    Okrenit se tovarima, i dobit ih.
  • jp23
    2.2k
    Prvi penal nakon provjere točno nije dosuđen, pregledom ustvrđeno da je Škorić prvo loptu odnio, potom Majera.

    Drugi penal Majer pao kao da su ga ubili a ovaj tudum iz osijeka je samo naslonio ruke na njega i maknuo ih prije nego je ovaj pao.

    Jel sudac naginjao prema Osijeku, je, ali se neamo šta žaliti na suđenje nakon ove utakmice i bogami ne nakon niza godina gdje je bilo svakakvih sudačkih grešaka u našu korist. Ako ti preferiraš kad nam sudac poklanja tvoja stvar, a uvrede zadrži za sebe.

    Ako naši budu ušli u utakmice kao večeras protiv Osijeka, nema sumnje da je titula naša, ali ako uđu onako standardno kako su dosada znali ulazit jer je ovo "ipak samo hnl", onda će bit problema.
  • LovroZG
    1.3k
    Odlična tekma. Dobar ritam je bio i stvorili smo par jako dobrih prilika.

    Definitivno je Krznar prekasno mijenjo jer se vidlo da smo pali u drugom pol. Još kaže na intervjuu da je to vidio, al nije htio mijenjat jer se nado da će prva postava ipak nešto napravit - morat će malo više vjerovat klupi jer nam sad slijede Hajduk i Gorica u kupu. Morat ćemo malo mijenjat jer cijelu sezonu igramo dvije tekme tjedno.

    Ademi, Livi i KTC odlični, Gvardiol je danas nakon dugo vremena pokazo probleme s koncentracijom, al opet nije bio loš.
  • Ali
    1.9k
    Mozda je ovo i odlicno za Dinamo da su madjari ulozili lovu, inace bismo u ovom dijelu godine imali muku za gledat jer smo na +15cca i nema nitko motiva. Ovak znas da moras svakh ici 100% te cini boljim igracem i boljim klubom.
    Zato decki glavu gore, dobra ste ekipa .
    I treneru savjet nemojte se bojati koristiti siroki roster, puno je mladih i treba im vjerovati. Tolic nije protiv istre bio extra ali dajte mu da bude starter protiv hajduka da vidi da je bitan kotacic.
    Nije lako igrati ovakav ritam cet-ned-sri-ned i tak od veljace... i zato bravo i samo hrabro. I dalje uci u utakmicu kao danas prvih pola sata kao gladni lavovi trgaj... :)
  • Sljeme
    1.7k
    Odnio je i poslije Ristovski loptu pa je dobio žuti karton. Taj prvi penal bi Osijeku sigurno bio dosuđen. Drugi penal na Majeru čist ko suza, to Zebec nije ni htio gledat. Suci naginju za Osijek (i Hajduk) cijelo prvenstvo to znaju svi koji ga objektivno prate i koji malo kuže politiku. Kaj se tiče tih fora da se ne smijemo žalit jer se nekad prijašnjih godina navlačilo za nas... Ko tu sad zvuči ko tovar?
  • Mališan
    1.7k
    Odnio je i poslije Ristovski loptu pa je dobio žuti karton.Sljeme

    Nije odnio loptu, bio je prekršaj.

    Taj prvi penal bi Osijeku sigurno bio dosuđenSljeme

    Kak znaš da bi se tak nešto sudilo osijeku?

    Drugi penal na Majeru čist ko suza, to Zebec nije ni htio gledat.Sljeme

    Ni blizu penala.

    koji ga objektivno prate i koji malo kuže politikuSljeme

    Djeluješ ko neko skroz objektivan i ko da kužiš politiku
  • jp23
    2.2k
    Onaj koji je objektivan i navija za Dinamo od vrtića i nema problema sa egom pa može priznat da je bilo sudačkih grešaka u našu korist. Jesmo li uzeli toliko prvenstava jer smo daleko kvalitetniji od ostalih? Jesmo. Je li u tim prvenstvima bilo sudačkih grešaka u našu korist. Jeste.

    Kvalitetniji smo i od ovog osijeka, a ako se moramo vadit na sudačke greške i žalit se na njih, onda nismo daleko od svih koje zovemo kmečavcima.
  • Sljeme
    1.7k
    Bilo je svega. Govorimo sad o ovoj tekmi i ovom prvenstvu. Nisu Mađari kupili klub, gradili stadion i ulagali u grad Osijek pa da im klub bude drugi i ne igra LP. Sigurno da je Dinamo trebal bolje odigrat tekmu ali je i oštećen.
    Kak znaš da bi se tak nešto sudilo osijeku?Mališan
    Znam jer gledam sve tekme HNL-a, a penal na Majeru čist ko suza.
  • Gelipter
    3.4k
    Prvi sam kojem je ispod časti kmečati jer smo mi Dinamovci i fakat nam to ne treba. Jer nismo frustrirani gubitnici. Opet, s druge strane, druga krajnost je ne istaknuti ni kad je očit sudački "previd" u protivnikovu korist (ne kažem da je to bio danas slučaj). I ovdje na Zoni većinom imam osjećaj da smo relativno realni, unatoč tome kaj smo svi navijači svog kluba, i na to sam baš nekak ponosan. Mislim da baš i je fora u realnosti da znamo ovisno o situaciji procijeniti treba li kritizirati suđenje ili ne. Znači niti a prirori kritizirati niti bojati se kritizirati.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.