• jp23
    2.2k
    Sad zvučiš gore nego navijači iz splita zadnjih 15 godina
  • Nino Bule
    10.7k
    Nije bilo nikakve pljacke, par gresaka sudca ali nista bitno.
  • og1986
    2.9k


    Ti fulao forum ?
  • Infinity
    14.9k
    Dobra utakmica i u drugom poluvremenu, mada ja zalim za pobjedom. Imali smo prilika i kod 1-0 i kod 1-1. Moralo se to iskoristiti i rijesiti ovo prvenstvo. Ruku na srce, nasi su dali sve od sebe. Vidjelo se to pred kraj utakmice kada je svima falilo energije. Sezona je bila preduga i svi su iscrpljeni.
  • og1986
    2.9k
    To je tako kada se igra 2 tekme tjedno po mjesecima. A svi drugi u ligi lade jaja.
  • Sljeme
    1.5k
    2 penala za Dinamo nisu svirana, a da ne govorim o faulima i očitom guranju Osijeka.
  • Fanboy
    2.1k
    Energetski je bio pad, no Krznar je ziheraš i napad ne izgleda dobro nakon stanke...Gledam danas, Osijek kod svakog ubačaja ima skoro 4 ili 5 igrača u našem 16-ercu i opet stigne u obranu. Kod nas je i Petković van prostora, doslovno stoji jedan igrač i probijanje s bokova često samo završi kornerom jer se nema kome dodati...
  • Ludovic IX
    5k
    I opet fulali dva zicera u drugom uz sve loše
  • kinfa95
    440
    Cisti penal nije sviran, dinamo je realno ostecen
  • Sljeme
    1.5k
    Jasno ko dan.
  • Gelipter
    3.4k
    I po meni pizdunski ak se igralo na bod, ali mislim da je ipak više bilo do nedostatka snage. Vidio se u 2. poluvremenu očiti pad snage. Oršić i Ademi su se od početka trgali, a vidi se da ne mogu. A i Krznar je ipak ziheraš. Oni su se isto napromašivali, prvenstveno inače nemilosrdni Mierez. Zebec diletantski sudio i po meni naginjao cijelo vrijeme za Osijek sad pitanje je koliko svijesno. Na kraju, nama rezultat u redu, ista meta, isto odstojanje, iako mi Dinamovci naravno da uvijek želimo pobjedu.
  • Neki tip
    18.4k
    Kakav penal, Majer je trebao dobiti 4 žuta kartona pa ne bi bio u igri pa ne bi bilo faula za penal na njemu. :snicker:

    Ma zbilja ovo nije tekma nakon koje se treba drljat o sucu. Ni mi ni oni.

    I zbog toga što suđenje nije odlučilo utakmicu i zbog toga što je ovo bio dobar nogomet i seciranje sučevih odluka reflektore zbilja krivo usmjerava.
  • mniokl
    247
    To je 50-50 ovaj drugi.Prvi opravdano poništen.Nećemo kmečati jer smo mi ipak najveći klub ove regije i to smo odavno preboljeli.
  • Papastrumf
    9.1k
    Mogao je svirati penal u drugom poluvremenu, ali isto tako je Majer mogao 3 prekrsaja prije dobiti zuti karton.
    Nije bilo bajno sudjenje, ali za ovakvu utakmicu nije ni toliko lose.
  • Ali
    1.8k
    Steta mogli smo rijesiti prvenstvo danas, priprema utakmice odlicna, iznenadjenje sa Ademijem koji ulazi na lijevo krilo top! U prvih 20min smo ih trebali slomiti, ali prvo zebec nema hrabrosti, je dirao loptu ali je i pomeo igraca koji ide u pravcu lopte, tko kaze da ju nebi dohbatio u drugom koraku, jer npr. 10min kasnije Ristovski je isto bio prije na.lopti i nakon toga lovi madjara po kopacki i faul za bijele i zuti karton? A jos je bio i onaj Petkov udarac tik uz stativu.
    I onda smo stali, drugo poluvrijeme je Bjelica ubacio sve na desni bok i Silva i Bohar i jos onaj bek tu i tamo.
    A mi nazalost nismo prepoznali mamac jer je i dalje Jole isao nepotrebno gore, umjesto da smo izvadili Ivanuseca tada i unutra Franjica da jos ojacamo prvi blok i eventualne centarauteve.
    A sami gol lose, Ivanusec ostao nepotrebno previsoko, zatim Ristovski koji jedino ima forte duel i snagu ali ebiga ima zuti pa se povlaci madjaru, Lauritsen racuna da ce trebat ici u blok jer ga Rile pusta i ostaje nigdje i Erceg gol. A da smo na 0:1 ubacili Franjica i Kastratija a van Iva i Petko... pa kasnije jos i Majer i Jakic van a Beli i Misic unutta, uvjeren sam da bi im kontri zabili bar dva komada
    Steta nudili su nam se , a ooet na kraju zasluzili su 1:1
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.