• Nino Bule
    10.7k
    "No kada je riječ o poslovnom modelu, zatvorena liga ima najviše smisla. O tome je nedavno govorio i predsjednik Rijeke Damir Mišković, objašnjavajući da je klubovima teško funkcionirati jer nemaju projekciju koliko će zaraditi od sponzora, koliko od Uefinih nagrada i tako dalje. "

    Boo hoo evo place mi se kako im je tesko.
    Nema teoretske sanse da pogledam utakmicu superlige iako ce kako stvari stoje uspjet kao projekt zbog azije i amerike, samo hnl i bundesligu ako nitko od njihovih ne uđe u esl.
  • miro
    2.9k
    malo offtopic, ali meni je ovaj Elland road super stadion
  • Infinity
    14.9k
    Udjem sad na facebook Chelsea i bacim pogled na reakcije. Kliknem gore srce, hrpa azijata, indijaca, crnaca...
  • Keyser Soze
    7.8k
    To su većinom oni "African expertsi" koji komentiraju svaku objavu i daju svoje stručne savjete :smile:
  • mniokl
    247
    Za pljesak.
  • Krizy
    33.6k
    Ovako sa svima treba, umjesto Liverpool napisali im "Super League side Merseyside Reds"
  • Nolifer
    5.9k
    Merseyside RedsKrizy

    Haha, bome da, kao u PESu :lol:
  • puxigadjurdja
    1.4k
    Bi li PSG pristao igrati superligu da mu vlasnici nisu iz Katara koji je "dužan" FIFI i UEFI?
  • db-izbjeglica
    11.8k
    Filozofsko pitanje, jednako kao da pitaš bi li united odbio da mu vlasnici nisu amerikanci.
  • db-izbjeglica
    11.8k
    Sinoć je perez imao nekakav intervju, čovjek je apsolutno lud, van doticaja sa stvarnošću, tok misli kao i kod mamića.

    Nogomet, to smo mi, što je interes real madrida i ostalih superligaša, to je interes nogometa općenito, ostali su tu da nam proizvode igrače, dobiju nešto malo love za to, šute i igraju utakmice koje nikoga ne zanimaju. Uefa i fifa nam ništa ne mogu, jer superligaše štiti zakon.

    Istovremeno optužuje uefu i fifu za monopol nad nogometom i traži da ipak i dalje igraju nacionalna prvenstva sa "nižim klubovima", kao i u košarci.

    Ako već izigravate džekove, ako ste najbolji, najbitniji, onda se tako i ponašajte, istupite iz nacionalnih liga i igrajte svoje zatvoreno natjecanje. To vam nitko ne može osporiti, niti zabraniti, ne vidim gdje je problem. Međutim neće to napraviti jer su papci, bolje rečeno sebični papci. Prost narod bi rekao "J...i bi se, a nebi da uđe".
  • SAS1987
    13k
    Sinoć je perez imao nekakav intervjudb-izbjeglica
    Ovaj?


    Ma ja sam sve više uvjeren da ništa od Superlige te da će sa UEFA dogovoriti neke dodatne privilegije i kraj priče.
  • db-izbjeglica
    11.8k
    Da, to je to.

    Najjače je kad lik kaže da se moraju pobrinuti da nijedan klub ne izgubi 200 milijuna. Pa frende, vjerojatno ni jedan klub van vašeg kruga nije izgubio 200 milijuna eura. To je posljedica vaše pohlepe i lošeg vođenja klubova. Još se lik hvali kako je spasio real madrid, a istovremeno kuka kako su dužni

    Sad bi se zbog vaših financijskih problema svi europski klubovi trebali prilagoditi vama i vašoj zatvorenoj ligi, koja velikodušno ostavlja čak 5 mjesta, za koja bi se borilo par tisuća klubova na cijelom kontinentu.

    uefa i fifa ovoga puta ne smiju popustiti i pristati na kompromis.
    ako to naprave, oni će za par godina opet doći i tražiti nove ustupke. dugovanja tih klubova nisu problem nogometa općenito. institucije moraju zauzeti stav: slobodno možete osnovati novo natjecanje, nemamo ništa protiv, no onda:

    - ne možete igrati nacionalna prvenstva
    - ne možete igrati europska klupska natjecanja pod okriljem uefe
    - igrači koji igraju tu ligu ne mogu nastupati za nacionalne reprezentacije u natjecanjima pod uefinom i fifinom organizacijom.

    ako ste dovoljni sami sebi, izvolite, uđite u rizik i pokušajte napraviti najbolje nogometno natjecanje na svijetu. takvo što je sasvim legalno, legitimno i na kraju krajeva - pošteno.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.