• Eduardo
    16.8k
    DATUM ROĐENJA: 07.02.1987.
    MJESTO ROĐENJA: Drniš
    VISINA: 186cm
    TEŽINA: 80kg
    NOGA: Desna
    BIVŠI KLUBOVI: RNK Split, NK Lokomotiva Zagreb
    POZICIJA: Vratar
    BROJ: #1
    UGOVOR: 30.06.2024.
    culqvumnm1y0r0tc.jpg
  • deda
    26.3k
    Danijel potpisao novi četverogodišnji ugovor.
  • Bosna86
    11.1k
    Ovaj čovjek živi hrvatski san... 35 k mjesečno za 5 utakmica godišnje... Ove godine ne brani ni ove male utakmice
  • Pop corn
    4.4k
    Ovaj čovjek živi hrvatski san... 35 k mjesečno za 5 utakmica godišnje... Ove godine ne brani ni ove male utakmiceBosna86

    naravno da to nije istina i da Zagiju nije svejedno što ne brani, ali dogovor je njega i Livakovića da dok god Livi se osjeća ok da može braniti, braniti će u kontinuitetu. taj dogovor su prihvatili i treneri. Lik je sjajna osoba, htio bi braniti, ali je svjestan svega.

    I ako Livi ode, nisam baš siguran da bu se kraj njega Nevistić mogao tek tako nametnuti za prvog golmana. Kvalitetom je vrlo dobar i šteta kaj je podcijenjen jer je lani branio jebeno u nekim važnim tekmama.
  • deda
    26.3k
    Netko mora biti drugi golman, tak je to u nogometu. Bolji golman je bolje plaćen bez obzira što je drugi. Zagi bi mogao bez problema braniti u svim drugim prvoligašima, ali on je izabrao ovaj put i ja to poštujem.
  • marcio amoroso
    31.4k
    Zanimljiva objava Zagorca na ig pzg4b81zmb4ztibx.jpeg
  • deda
    26.3k
    ZAGORAC POTPISAO NOVI UGOVOR S DINAMOM!
    Vratar Dinama Danijel Zagorac potpisao je novi višegodišnji ugovor s GNK Dinamo!

    Dinamo je produljio ugovor s jednim od dokapetana prve momčadi, stožernim igračem i nositeljem dobrog duha i zajedništva u svlačionici.

    - Jako sam sretan zbog potpisa novog ugovora s Dinamom. Kroz cijelu karijeru uvijek sam davao sve od sebe, koristim maksimalno svaku priliku koju dobijem i sretan sam u Dinamu. Ovo je bila povijesna sezona za klub, a lijepo je biti dio te povijesne priče i momčadi koja je uzela dvostruku krunu i došla do četvrtfinala Europa lige. Kroz život me uvijek vode prije svega pozitiva, vjera i optimizam. Drago mi je što na obostrano zadovoljstvo i mene i kluba ostajem u Dinamu i u Zagrebu. Davat ću i dalje sve od sebe - rekao je Danijel Zagorac po potpisu novog ugovora.
  • Pop corn
    4.4k
    Nije mi jasno zasto se vec drugu sezone u utakmicama protiv Dragovoljca i slicnih ne dade prilika Zagiju i odmori Livija. Em prvi sigurno brani i znas da je tu, em drugi nije prakticki imao dvije i pol sezone odmora i brani svaku za Dinamo i reprezentaciju.
  • Eduardo
    16.8k
    Malo razmišljam o Danijelu... Tu je već šest godina i ima 62 nastupa za Dinamo. 34 godine su na leđima i malo mi taj njegov status baca na Ibru. Pitam se da li je Danijel Zagorac možda Miralem Ibrahimović ove generacije?

    Ibrahimović je u deset sezona upisao 87 nastupa te osvojio četiri naslova prvaka Hrvatske i tri Hrvatska kupa. Zagi trenutno ima 4 prvenstva i 2 kupa, ali još dosta staža za odraditi da bi dostigao Ibru po provedenom vremenu u Dinamu, ali s obzirom na godine mislim da se to neće dogoditi.

    Ali, sličnost na koji način im se odvila karijera u Dinamu svakako postoji.
  • Infinity
    14.9k
    Ako bude posvecen sportskom zivotu i treningu mozda i odradi 10 godina u Dinamu. Golmani traju duze nego igraci u polju, a on kao rezerva moze sigurno jos cetiri godine. Naravno, ne treba to gurati na silu, ako pocne grijesiti svaki put kad je na golu onda treba traziti drugo rjesenje.
  • BBBaranja
    1.7k
    Po meni bolja opcija od Nevistića na vratima,danas u prisutnosti Rileta i Miška on je ponio i kapetansku traku koja ipak ima neku težinu..
  • Mali Zeus
    8.6k
    Puno sigurniji mi djeluje. Odlične dvije obrane jučer, jedan dobar udarac u prvom i onaj korner mislim nakon 1:0 kad je izvadio loptu ispod prečke.
  • flexXy
    1.8k
    Jedan od najpodcijenjenijih hrvatskih golmana. Da Livi nije bio takav potencijal dosao bi i on do reprezentativne jedinice. Samo tako nastavi Zagi :clap:
  • Plavi-9
    383
    Čovjek toliko visoko leti zrakom kad se baca da se jedva spusti da obrani udarac :grin: . Legenda, svaka čast :strong:
  • Mrvica
    2.9k
    Ljepota je gledat njegove parade koje izvodi čak i kad ne treba :rofl:
    Doktor!
  • Mihaljević
    7.2k
    Ili Zagi ili Čavlina. Po ovome što je jučer pokazao nije ništa bolji od reprezentativnog vratara od "5 milijuna"... Labrović je isto godište kao Nevistić, da je 5 godina mlađi , dalo bi se pričat o 5 milijuna...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.