• Crusades1986
    9.5k
    probaj na još 3 teme napisat za Igora Silvu, nismo skužili do sad da nije dobio karton prošlo kolo.
  • jp23
    2.2k
    Kraj utakmice, teško zarađena pobjeda
  • db-izbjeglica
    12.4k
    Kakve veze Silva ima s ovim startom i utakmicom? Znaci ako je jedan sudac pogrijesio u nekoj utakmici, trebaju i ostali grijesit. To je tvoj rezon?!
    nowReplyOptions
    Dudu


    Ne, nije rezon, samo ukazujem na dvostruke kriterije, zašto se VAR tada nije uključio? Čak su i oni sudački analitičari rekli da u Koprivnici nije trebalo dodijeliti crveni karton. Meni nije jasno zašto je tako.
  • KlasicZg
    512
    Zaslužena pobjeda. Ligu igramo s pola snage, nadamo se da se dečki neće opustiti prije utakmice s Osijekom za prvo mjesto. Očekujem vezni red na višoj razini od današnje te laganu pobjedu protiv neugodnog Osijeka
  • db-izbjeglica
    12.4k
    probaj na još 3 napisat za Igora Silvu, nismo skužili do sad da nije dobio karton prošlo kolo.Crusades1986

    Napisat ću na koliko god mjesta hoću, ako ti se ne sviđa ne moraš čitati moje postove, neću imati apsolutno ništa protiv :smile:
  • Eduardo
    17.1k
    Po meni nismo zaslužili pobjedu danas. Osim jalovog posjeda i prividne dominacije nismo stvorili apsolutno ništa. Za ovakvu predstavu s jedne i druge strane oduzimao bih bodove.

    Crveni karton čist kao kuća. Ne možeš vjerovati da ovaj konj od Blazicka gleda snimku prekršaja 5 puta iz svih kutova i tvrdi da nije ni prekršaj a kamoli i crveni karton. Davno ga je trebalo isključiti iz Dinamovih prijenosa zbog pristranosti
  • Keyser Soze
    8k
    Mislim da doslovno nikog osim tebe na forumu nije briga za tu situaciju s Igorom Silvom. Sudac pogriješio i bok, mi nastavljamo dalje i idemo jako prema duploj kruni.
  • Dudu
    2.6k
    Davno ga je trebalo isključiti iz Dinamovih prijenosa zbog pristranostiEduardo

    Imam traume više, svaku utakmicu molim Boga da neko drugi komentira, ali uvijek isti smećar, pa jbga stavim na mute i slušam neku mjuzu uz utakmicu. Bolestan čovjek
  • Eduardo
    17.1k
    Al kako onda prošlo kolo Igor Silva nije dobio crveni u Koprivnici?db-izbjeglica

    Isto kako je Villarreal dobio penal u prvoj utakmici a mi nismo. Sudačkom greškom. Ne mogu se usuglasiti što je ruka a što ne gdje će oko ostalih stvari.
    Obična sudačka pogreška
  • db-izbjeglica
    12.4k
    Ja sam još uvijek mišljenja da smo na višoj razini od drugih klubova u ligi i da nećemo kmečat kao ostali kada nije isti kriterij suđenja, posebno nakon perioda od 2006te do 2013te.

    Ne znam kakav je start Igora Silve bio, ali ovaj sam vidio i taj mi je za crveni. I isto tako ne planiram kmečat što se dosudio crveni našem igraču ako je to ispravna odluka
    jp23

    Ja nisam ni rekao da je crveni karton neopravdano dosuđen, ja bi mu isto dao crveni. Samo mi nije jasno zašto se u jednoj utakmici VAR aktivira, a u drugoj ne? Šta nam svima nije u interesu ujednačeni kriterij?

    Ne kmečim ni malo, čak sam danas na ovom istom forumu popljuvao novinara koji neopravdano pljuca po suđenju u utakmicama sa villarrealom, što je puno važnija utakmica od prvenstvene sa istim.
  • marcio amoroso
    31.8k
    Jako loša tekma s naše strane, ali nakon povratka u petak i nakon emotivnog pražnjenja u Španjolskoj neku rapsodiju nisam ni očekivao.
    3 boda su zu, a sad jako u Osijek po potvrdu krune.
  • SAS1987
    13.2k
    Šteta zbog gluposti Burtona.. baš me zanima kako bi odigrao da dobije dvije, tri utakmice po 90 minuta.
    A Franjić će več sledječe sezone biti važan klubski igrač.
  • jp23
    2.2k

    Potkrijepi onda, daj nam snimku, jel taj start kažnjen, jel sudac možda sam rekao da smatra da nije niti faul ili da nije vrijedno kartona?
    Nema svaki sudac isti kriterij, neki imaju strožiji neki lakši, možda je dobio dojavu VAR sobe za pregled i vratio im odgovor da smatra da nema govora tu o većem faulu??
  • thomas22
    256
    Bilo je u hnl-u zadnjih par kola puno gorih startova od burtonovog, za neke se ni zuti nije daval, kamoli crveni, a me sjecam se ni var provjera bas.
    Ako je to kmecanje onda dobro...
    Uglavnom, umorna i jako losa tekma danas, 3 boda su na kontu, a sad na fajt u osijek!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.