• Baneki
    696
    Vidim u Lokomotivi igra Lukas Kačavenda, čuo sam od nekih roditelja da kad je bio zagić/limač u Kustošiji da je bio strašan talent. Kasnije je igrao u Zagrebu, Dinamu, sad je u Lokomotuvi, vjerojatno još talentiran ali su ga drugi sustigli.
  • Bosna86
    11.1k
    ugrm8k4fr5r1ykf4.jpeg

    Turnir zagica, titula za Dinamo
  • deda
    26.3k
    Juniori izgubili u Dugopolju 1-0 i realno oprostili se od šansi za prvenstvo. Mladi tovari sljedeće godine u LP
  • og1986
    2.9k
    Naši onda mogu ako se seniori plasiraju ?
  • deda
    26.3k
    Yep
  • Infinity
    14.9k
    Svi znamo kako su juniori prosle sezone dosli do titule. Utakmica manje koju su imali je bila protiv tog Dugopolja.
  • Krizy
    33.6k
    Sretan 20. rođendan Tomislavu Krizmaniću :party:
    6zi3mp2ywv1y8nwa.png
  • Neki tip
    18.3k
    znaš možda jel mu Krešo iz Gorice rod? Brat(ić)?
  • Krizy
    33.6k
    Nisam nigdje naišao na takvu informaciju, pisalo bi valjda dosad negdje haha.
  • Mali dioničar
    13.4k
    znaš možda jel mu Krešo iz Gorice rod? Brat(ić)?Neki tip sa Zapada

    Možda mu je Krizmani kum.
  • deda
    26.3k
    ➡️ Pioniri Dinama (U-15) plasirali su se u polufinale kupa Hrvatske nakon što su s 5:0 svladali vršnjake iz Orijenta 1919. Strijelci su bili: autogol-Kovačić (3'), Toni Majić (20', 53') i Gabriel Jureško (44', 58')

    ➡️ U-18 momčad pod vodstom trenera Zlatka Bašića pobjedila je u prvenstvu NK Ponikve s 11:1. Strijelci su bili: Jurica Jurčec (x2), Josip Mihalić, Daniel Tueto (x2), Anthony Blaž Grgić, Tomo Razum (x2), Jakov Gurlica, Lenny Ilečić i Luka Romac.

    Tueto Fotso se izjednačio na listi najboljih strijelaca U-18 momčadi. U šest susreta postigao je 11 golova. Isto toliko golova postigli su Josip Mihalić i Tin Gregurić.

    ➡️ Juniori Dinama (U-19) plasirali su se u polufinale Kupa. U četvrtfinalu su svladali HNK Orijent 1919 sa 6:0. Strijelci su bili: Bartol Barišić (16'), Niko Janković (27', 57-pen'), Ante Crnac (42', 89'), Fran Tomek (75').

    Dinamo je igrao u sastavu (4-3-3): Zadro - Mamić (65' Valinčić), Braun (46' Kozina), Težački, F. Brekalo (65' Palić) - Vasilj (56' Čarapina), Tomek, Janković (66' Alghoul) - Rozić (56' Borovac), Barišić, Crnac.
  • Eduardo
    16.8k
    MISLAV ZADRO: POTPIS UGOVORA S DINAMOM NAJDRAŽI POKLON ZA 18. ROĐENDAN

    Znali smo čuti da poneki daroviti igrači iz nogometne akademije katkad zbog sportskih obaveza izostanu iz škole, ali poseban je „štiklec“ kad čujete da su zbog nogometa izostali iz – vrtića. Junak ove priče prvo je zaigrao nogomet, a tek potom krenuo u školu, sa samo pet godina upisao se u nogometni klub, a tek godinu kasnije postao školarac. Danas paralelno i jednako uspješno „žonglira“ i s loptom i s knjigom i uskoro se sprema na studij. Onu „nogometnu maturu“ dočekao je baš na svoj 18. rođendan. Daroviti maksimirski vratar Mislav Zadro upravo je ovoga četvrtka, 22. travnja, na dan kad je postao punoljetan, potpisao ugovor s Dinamom.

    – Ne može biti ljepši poklon za 18. rođendan. Ma, ovo je san svakog dečka koji se bavi nogometom. To je i velika nagrada za to što sam 12 godina u ovom klubu, nagrada nakon svih odricanja. Uvijek sam davao sve od sebe i doista nema ljepše nagrade – sa širokim je smiješkom provukao Zadro.

    U klubu je, kako je sam podsjetio, već 12 godina. Matematika, dakle, otkriva da je došao sa šest, a logika pritom kaže da je prije zaigrao nogomet nego krenuo u školu.

    – Da, tako je. Prvo sam s pet godina branio za Dubravu, a sa šest sam došao u Dinamo. Čak sam nekim danima izostajao iz vrtića jer nisam stigao. Zbog treninga bih – kasnio u vrtić. Tako je sve počelo. Sad paralelno branim u Dinamu i pohađam Sportsku i jezičnu gimnaziju. Ocjene? Prolazim s pet, a nadam se da ću upisati i fakultet.

    Zadro je rođen i odrastao u zagrebačkoj Dubravi.

    – Tu sam cijeli život i prve sam korake napravio baš u Dubravi. Koji je bio impuls da postanem baš vratar? Počeo sam, zapravo, kao desno krilo. Bili smo na turniru i izgubili s visokom razlikom pa naš vratar nije došao na sljedeću utakmicu. Tada sam se ponudio da ja stanem pred gol. Obranio sam pet, šest zicera i rekoh „ovo je za mene, to je to!“. Tako sam ostao vratar i ubrzo nakon toga došao u Dinamo.

    Trenutačno brani u momčadi maksimirskih juniora.

    – Nastavljam s napornim radom, doista želim dati sve od sebe. Najveći mi je cilj debitirati za Dinamovu prvu momčad i za hrvatsku A reprezentaciju što je san svakog tko se bavi nogometom u Hrvatskoj.

    Na spomen vratarskih uzora nema posebnog „favorita“.

    – Puno je danas vrhunskih vratara, ali gledam što više biti svoj, ići svojim putem. Od svakog nastojim uzeti ponešto. Evo, kad bih nekoga morao izdvojiti onda bih rekao Neuer, Ter Stegen, Ederson, Oblak i, dakako, naš Livaković.

    Mislav je, inače, unuk Blage Zadre, junaka Domovinskog rata, zapovjednika obrane Vukovara. Pritom je zanimljiva i simbolika prilikom Mislavova izbora broja na dresu.

    – Ako je zauzeta jedinica, onda bih želio nositi broj 91.

    rnjghuumjtzkws5j.jpg
  • Navijač Dinama
    6.8k
    U-19 izgubili 1-0 od tovara
  • deda
    26.3k
    Juniori danas dobili HD na Sigetu 3:0. Strijelci: Mateo Brodarić, Vinko Rozić, Ante Kozina.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.