• Crni86
    20.3k
    ovo je takoder znak napredka pa i djelomicno zrelosti, preuzimanje odgovornosti i da je svjestan nekih stvari i ne boji ih se rec u javnosti kao sto je da ima problem s kontrolom emocija. A u jednu ruku ta jebena emocija i toliko fali tom nogometu…. Danas su svi roboti, placenici….

Ja sam ko i deda uvjeren da ce doc sve na svoje i da bu stojke igracina. Ali treba jos puno radit na glavi, vazno je da je svjestan toga.
  • deda
    44.2k
    Jebiga život je škola. Ako ne bude učio neće biti ono što očekujemo. Igrat će netko drugi.
  • Jaro
    11.9k
    ovo je takoder znak napredka pa i djelomicno zrelosti, preuzimanje odgovornosti i da je svjestan nekih stvari.Crni86

koliko jeftinih insta PR isprika je ok u jednoj(!) sezoni?
    jbg, da je Nevistic objavio insta svako malo onda ga se nebi pljuvalo (a on je jednostavno lose branio - a ne zaradjivao crvene iz svojih zutih minuta)…
  • Mr Anderson
    18k
    Podrška Stojkoviću. Mali, glavu gore, saberi se, prilika za iskupljenje ti je za 10 dana.
  • Danko
    2.9k

Kak će mu miške reć da to nesmije kad je sam spljuskal pol hnl-a... :lol:
    Stojke podrška!!
  • SAS1987
    19.6k
    Udari, razvali, za Dinamovu slavu! :cool:

Stojke je definicija izreke da je tanka granica između genijalnosti i ludosti :lol:
  • Crni86
    20.3k
    I samo bi nesto nadodao, nemojmo bit ko ovi dole. Decko je sjebo - zamjeramo mu, ljuti smo, mozda ga neki vise i ne podupiru i nemaju vjere u njega, ali to je jos relativno mlad decko (22 god) i igrac naseg kluba.

Nemojte mu vjerovat, nemojte mislit da moze postat nesto, ali nemojte ga niti obasipat razno razbim uvredama ili zvizducima - probajte se stavit u njegovu sutuaciju kako bi se tada osjecali i da li bi to stvarno imalo pozitivan efekt na nas klub ciji je on clan. A vec vidim da ce se to nazalost desit u nedjelju….

a ti nikad nisi bio klinac? Nisi napravio sranje pa reko starcima necu vise pa ponovio isto za tjedan dana? Pa su ti starci rkeli koliko vise jeftinih isprika Jaro nas….

Naravno da ne ostaje sve na rijecima, treba pretocit to u dijela. Mali se u ovoj godini kolko tolko smirio, kontrola emocija ne dolazi prek noci…. To je proces i ovakvi teski trenutci su najslabija tocka takvim pojedincima. Napredak se vidi, jucer je iskocio iz tracnica slazem se, al mora se vratit nazad i nastavit s procesom.
  • rokikaciga
    11.9k
    Sad kad se sve sleglo ja cu pruzit podrsku Stojkovicu, ali samo ako nauci kontrolirat ove ekstreme. Ostatak emocija, adrenalin i ostalo neka ostane jer je to sve sto njega cini posebnim igracem. To je sigurno jedan od razloga zasto on nakon 100 minuta i dalje ide kao metak. On samo mora nauciti kad dode do litice da se ne baci sa te litice i usput povuce cijeli kolektiv sa sobom. Ima brdo vrhunskih strucnjaka koji mu mogu pomoc regulirat taj dio emocija
  • don
    18.7k
    već 3. story, skoro pa copy-paste. Nadam se da će ga ovaj put klub jako opalit po džepu, valjda je onda vrime da se nauči pameti.
  • Mihael2305
    1.4k
    Još dinamo reposta....., kaj reć.
  • Paggini
    76.8k
    Još dinamo reposta....., kaj rećMihael2305

Ma najbolje da napravi Dinamo animaciju gdje Stojković visi s užeta kako su neki veliki navijači Dinama zahtjevali.
  • bazooka93
    164
    evo pitao sam malo chatgpt i nije mi mogao pronaci ofenzivnog veznjaka koji je dobio 3 crvena u sezoni.
    Zadnjih veznih ima na pretek ali ovo.
    Nadam se da ce ga klub fino lupiti po dzepu. Jer nije vise balavac
  • Jaro
    11.9k
    suigraci, treneri, Boban i tribine mu nisu ni mater ni ćaća. - da sam na radnom mjestu ponavljao pozdarije dobio bih pedalu nebitno imao 18, 22 ili 45 godina…
  • Paggini
    76.8k
    Nadam se da ce ga klub fino lupiti po dzepu. Jer nije vise balavacbazooka93

Po džepu se opaljuje idiote kao što su RPG i Cordoba koji svjesno ne dolaze na treninge, zajebavaju se i putuju okolo. Nećeš sigurno opaliti po džepu klinca koji je srce i dušu ostavio na terenu i u trenutku emocionalne nestabilnosti usrao.

Stojke je emocija, s tim kažnjavanjem ćeš ga samo utjerati u rupu iz koje će se teško izvući, to bi bio potpuno pogrešan pristup. Sjedni s njim, pričaj s njim, radi s njim. Dečko je kriv, ali nije KRIV KRIV, ako to ima smisla.
  • Crni86
    20.3k
    onima koji su veliki potencijali i kljucni talenti na poslu se trpe mnogo gore stvari od ovog sta je stojkovic jucer napravio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.