• Crni86
    19.9k
    Kakav muk nakon one lopte za zajca… al za popljuvat ga vidim da tema odmah gori.

Stojke nije do kraja definiran igrac, talent ima, sa njim treba radit daj shvatite to vise.

Meni danas odlican, svuda ga je bilo, donosi tu potrebnu energiju veznom redu, nesto sto nemaju ni zajc ni misic. Asist za zajca i zasluzeni pljesak tribina na uzlasku secer na kraju.
  • Dinaminjo
    1.9k

Ne radi se o pljuvanju, radi se o odgoju
  • Ludovic IX
    10.6k
    Meni je bio jako dobar. Dvije lose odluke di nije ispostivo suigrača ali opet ga svugdje bilo.
  • Crni86
    19.9k
    odgojit ce ga komentari na zoni :ok:

Citam temu vidim pokrnjalo ga se, ali isti onda ne znaju se posrat sami sebi u usta i rec bravo kad treba.
  • austrijanac
    9.9k
    Godina ozljede mu je vise nastetila na psihickom razvoju, nego na tehnicko/fizickom.
  • Fan
    1.9k
    Decision making se da naučit i nitko mi ne može reć da klasu u nogama nema. Ako će mu glava i zdravlje bit na mjestu, postat će igračina.
  • Praskaton
    5.5k
    Citam temu vidim pokrnjalo ga se, ali isti onda ne znaju se posrat sami sebi u usta i rec bravo kad treba.Crni86

Očito je najlakse njemu srat,svojom energijom privlači takve komentare.
    Kontra u kojoj ide 5 igraca on puca odmah pljuvačina.
    Kontra u kojoj Zajc uradi to isto prođe neprimjećeno
  • Zagi
    15.4k
    Zajc to ne radi redovito.
  • Praskaton
    5.5k
    Ne radi ni Stojke.Ljudi su pikirali njega i gledaju svaki potez.
    Ima loših odluka svaku utakmicu al apsolutno više donese dobroga.Ne kažem da treba igrat svaku od prve,dozirat minutažu.
  • Crni86
    19.9k
    Ja bi reko da Stojke polako sazrijeva. Vide se polako rezultata rada na glavi - bilo je to na terenu opet puno bolje neg protiv Rijeke kad je podsjecao na onog razmazenka.

Uz to ide i decision making. Tu mislim da treba malo jos vremena da se stabilizira na poziciji. Na kraju ova ozlijeda benija ce nam mislim dat odgovor da li je stojke igrac za dinamo ili ne. Dobiva i dobit ce sad jako puno prilike na osmici pa da vidimo jesi ili nisi.

Mislim da je trenutacno na dobrom putu da pokaze kako je igrac za dinamo. Ali ima jos jako puno posla pred sobom da do kraja pocisti glavu.
  • miro
    8.4k
    A ona akcija u prvom pol kad je Beljo išao rolat i izgubio loptu? Pitam se samo što bi bilo da su uloge bile zamijenjene. Stojke je najopasniji igrac kojeg imamo i napokon imamo izbalansiranu vezu
  • mlinchica
    4.9k
    Pih.. Kakav asist
    Igraj se mali, s veličinama!
  • DerHerrKool
    327
    Jebote, jedan naš mora uvijek bit na tapeti. Al ko po pravilu, il je stranac il je mlađi. Baš se pitam zakaj. i onda je svaki potez pod povećalom. Sve dobro kaj napravi je očekivano, zato je i doveden. Al zato nedaj bože greške. Svaka se istakne bez brige. Da si tak sina tretiraš, taj bi te ugušio u snu jastukom prije 18. rođendana
  • rioda
    13.8k
    Jebote, jedan naš mora uvijek bit na tapeti. Al ko po pravilu, il je stranac il je mlađi.DerHerrKool

A koliko ih je van te dvije kategorije? Livaković i Mišić :lol:
  • rokikaciga
    11.4k
    Samo Livi, zna i Miske dobit svoje :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.