• Paggini
    63k
    pompozna izdrkavanja i pretenciozne pjesmuljke.Ritam Ulice

Hahah a jake su njegove rane stvari, tipa ova jedna gdje dovede neku butru doma, zaključa vrata kad udje i govori joj "alo pa ne bih ja napravio to što ti misliš da ću ti napraviti"

Mogao bi i Stipišić pasti kao RKelly!!! Brijem da ni on ne zna da je ovu stvar napravio

Znam curke koje hodaju po cijeloj HR i susjednim zemljama na njegove koncerte.mlinchica

Al isto tako cu primjetiti jednu stvar. Radio sam u dućanu gdje smo prodavali karte za koncerte preko eventima/entria. I bilo je tu svega, ali za Gibonnijeve koncerte - najbolesnije butre koje sam vidio. Uđu u dućan, njih tri, ne zna se koja je bolja, ni ne progovore, ja već otvaram Gibonnijev koncert da si biraju mjesta.
  • Sajla
    11.8k
    kao što neki put treba presjeći rakijetinom kad si u cugi, prerežimo i Gibbonija s malo death metal romantike

• Droljo
    20.1k
    Šteta na lošem zvuku ali kad smo već kod romantike evo jedne numere prigodnog imena.
  • masacusec
    5.9k
    Admiral koljač
  • Ritam Ulice
    1.4k
    al kako nades Gibonnijevu stvar s 500 viewsa hahaha svaka cast. Frajer zvuci ko Dino Jelusic prije Dine Jelusica :rofl:
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k
    Mene još drži od vikenda pa da podijelim kak je to iz front standinga izgledalo

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.