• Infinity
    15.2k
    Još jedna sezona je za nama, a na vama je da date svoj sud o istoj. U anketi ocijenite, a slobodno napišite i neki komentar i svoje viđenje protekle sezone.

    Sezonu smo počeli trofejom. Superkup i okršaj s Hajdukom je otišao na stranu Dinama. Do kraja sezone smo uzeli još jedan trofej. Dinamo je obranio naslov prvaka Hrvatske, te tako uzeo svoj 24. naslov od osamostaljenja. Već duže vrijeme bolna točka nam je kup natjecanje. Ovaj put u polufinalu bolji je bio Šibenik.

    Na međunarodnoj sceni smo kroz tri kola kvalifikacija gurali do grupne faze Lige prvaka. U Ligi prvaka smo osvojili četiri boda, te je mnogima ostao dojam da se možda moglo i više, ali je pobjeda protiv dvostrukog prvaka Europe mnogima bila dovoljna da ovosezonski nastup u Europi ne ocijene negativnom ocjenom.
    1. Vaša ocjena sezone 2022/23? (115 votes)
        1
          0%
        2
          0%
        3
          0%
        4
          0%
        5
          1%
        6
          4%
        7
        35%
        8
        48%
        9
          6%
        10
          6%
  • miro
    3.1k
    Dao sam 10 zbog svega što se pokrenulo u i oko kluba. Rezultatski i igrom to može bit puno bolje, ali to mi je bilo sporedno ove sezone
  • pencilneck
    635
    7.

    S ekipom tako iskusnom i tako kvalitetnom, i s kapitalom od 3 boda protiv Chelseaja, jednostavno se moralo prezimiti i osvojiti 3. mjesto u LP. Čačićev kukavičluk u 2 utakmice sa Salzburgom i gubitak svlačionice koji se dogodio upravo između te dvije utakmice je ključni trenutak jeseni i sjeme zla koje nas je kasnije koštalo Kupa, a u jednom trenutku dovelo i u bojazan za osvajanje titule.
  • blue heart 72
    1.3k
    I od mene sedmica. Osvajanje superkupa i prvenstva je nešto što se i očekivalo, ali ipak to treba i potvrditi. Kup je razočaranje, dok je Europa zadovoljavajuća, iako se u Europi moglo napraviti i više
  • Captain America
    13.3k
    Isto sedmica. Ušlo se u Ligu prvaka, dobilo Chelsea, ali taktika u iduće 4 utakmice je bila sramotna. Drugi dio ljetnog prijelaznog roka je odrađen tragično nakon što je trener 2 mjeseca trubio kako treba 3 igrača. Ušlo se u Ligu prvaka i opet je tadašnje vodstvo kluba bilo sterilno. Onaj horor zimus se nadam više nikad neće ponovit. Čačke je počeo gubit konce i to je rezultiralo katastrofalnim drugim djelom sezone gdje smo do otkaza odigrali 3 prave utakmice uz čupanje kose ostatak vremena uz već ikonsko opravdanje teškog terena. Šlag na tortu je bilo ispadanje iz kupa od novog drugoligaša. Igor je to resetirao i pred kraj su se već mogli vidjeti neki automatizmi koji izazivaju optimizam i čemu ćemo težiti iduće sezone.
  • Jaro
    5.4k
    8
    Napokon korak naprijed u klubu kaj se tice uprave - nakon kaj je sud rijesio bracu, navijaci su putem clanstva otjerali drota. Dosao Simic, za trenera Biscan... Vrhunski pocetak promjena nabolje - ovdje se mozemo nadati da nastavljamo istim smjerom.
    Prijelazni rok - doveden Ljubo, B.Sutalo kasnije Perkovic kao plusevi, odlazak Orsica i Ademija - vjerojatno neizbjezni al opet minusi...
    Rezultati - kup je minus, Europa - plus, lrvenstvo i superkup plus
    Igracki je realno stagnacija sto je lagani minus...
  • Rex Ramae
    2.3k
    Liga 10 - obranjena titula, na kraju 10ak bodova prednosti ispred prvog konkurenta, samo da nastavimo kao i do sada.

    Kup 3 - zahvaljujem Šibeniku na otkazu Čačiću

    Liga prvaka 8 - odlično što smo se plasirali protiv neugodnih Norvežana, uzvrat jedna od dražih tekmi definitivno. Vrhunsko otvaranje grupe i 3 boda protiv Chelsea međutim dvije tekme protiv RBS-a od kojih sam očekivao 3-4 boda su me razočarale, moralo se i trebalo više samo da je bilo hrabrosti od strane trenera.

    Ukupna ocjena 7
  • marcio amoroso
    31.9k
    Uvjeren sam da bi svi preventivno dali ocjenu 10 da nam je netko prije sezone ponudio da će Mamić izgubiti kompletan utjecaj u klubu.

    Samo to je već dovoljno da se sezona proglasi perfektnom.

    Ako pričamo isključivo o sportskom dijelu onda se definitivno moglo bolje. Najveća mrlja je po meni kup, a druga mrlja je nedovoljno povjerenje u kadar.
    Ni kada je prvenstvo bilo riješeno nismo dali priliku mladima ili onima koji su igrali malo ili nikako.

    Od mene za sportski dio 7, a za rješavanje mafije u klubu čista desetka.

    Također imam dojam da se grad budi i da je biti dinamovac polako opet in.
  • Rex Ramae
    2.3k
    Da, ukoliko pričamo o isključivo sportskom dijelu, onda ostajem pri ocjeni 7 kao što sam napisao u postu iznad, ukoliko gledamo sveukupnu situaciju i promjene koje su nastale i koje su još uvijek u tijeku onda čista 10-ka.

    Da može bolje, može i biti će, tek je počelo ali kad znamo kakva je situacija bila i kakva je sada i 10-ka je mala ocjena.
  • seljak86
    2.3k
    Sedmica jer nismo osvojili dvostruku krunu i jer nismo pobijedili Hajduka u Splitu.
  • The Undertaker
    3.9k
    za rješavanje mafije u klubu čista desetka.marcio amoroso

    Koliku bi onda ocjenu dao da je formirana skupština na izborima jedan član-jedan glas, umjesto Barišića Boban za predsjednika, umjesto Vlatke Peras da je Šimić PU a u IO predstavnici Franka, Kraša, HT, INE, Vindije, Infobita itd...? Valjda 20.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Koliku bi onda ocjenu dao da je formirana skupština na izborima jedan član-jedan glas, umjesto Barišića Boban za predsjednika, umjesto Vlatke Peras da je Šimić PU a u IO predstavnici Franka, Kraša, HT, INE, Vindije, Infobita itd...? Valjda 20.The Undertaker

    Ja za jedan član - jedan glas svakako nisam, a ovo gledam kao toliki napredak u odnosu na ono šta je bilo prije da mi je i desetka mala ocjena.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.