uspješno si preskočio najbitniji dio - nije sve što je novo ujedno i dobro, nije svaka promjena napredak. pristup u kojem će 40ak svjetskih klubova raspolagati sa 99% novca dok ostalih 4500 klubova razmišlja o gašenju je put u propast. — Sajla
Tako da ako želiš više ravnopravan klubski nogomet u Evropi onda treba razbiti državne lige i povečati broj evropskih natjecanja i utakmica. — LA BOMBA
ja sam protiv tvoje sulude ideje da se prekidaju stoljetne tradicije i da se bogatim zvjezdicama (tj. gazdama njihovih klubova) skine s leđa taj pregolemi teret igranja utakmica s "tamo nekim Gironama i Alavesima" — Sajla
Prije 100 godina nisi imao La Lige nego si imao samo Copa del Rey — LA BOMBA
Ali taj moderni sistem gdje imaš 20 klubova i top 17 opstane je dosadan jer samo ostvari neku grupu klubova koji nemaju nikakvih ambicija nego švercati se u prvoj ligi svake godine. Meni je npr. Verona sasvim ok klub sa tradicijom i navijačima, ali kako se to već više godina zaredom švercaju u prvoj ligi, uvijek nekih 3 bodova nad zonom za opstanak.. I nikakvih ambicija za korak dalje, svake godine samo borba za opstanak. — LA BOMBA
Ali to opterećenje igrača je amortizirano doouštenjem većeg broja zamjenskih igrača od 2020. na dalje. — Mali dioničar
Ovo s Veronom i sličnim klubovima "bez ambicija" mi nine ninalo jasno. Osim činjenično pogrešne teze jer Verona je i bila prvak Italije 1984, a nakon toga je igrala i Serie B i Serie C, nije mi jasno tko bi normalan osudjivao takav klub "jer je u sredini ljestvice" čitaj po tvome nema ambicija. — Mali dioničar
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.