• blackbully
    4.5k

Već vidim red na karatani za gostovanje u Salzburgu od 4 ujutro... bit će veselo.
  • NORTE
    12k
    Hoćemo se ovim voditi i za Salzburg? Ne treba biti dvoličanBosna86
    Ne, baš sam htio napisati da za Salzburg treba biti online.
    Ali ionako će sve biti online.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    to ce mi bit jedini problem ako prodaja bude samo u Zagrebu...
  • deda
    33.6k
    Članovi bi morali dobiti prednost pri kupovini karata, 1 ili 2 dana fore.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    i Milan će isto tako vjerujem kao sto je bio slučaj prije 3 godine kad smo protiv Atalante igrali.
  • Mlađi referent
    12.3k
    Ali ne članovi koji će prvo u shop učlanit se pa onda u red na ticket da iskoriste pogodnost kaj su članovi.
  • SAS1987
    14.9k
    iako bi to bilo rješenje kako da do ulaznica ne dođu balkanci.NORTE

Ljudi iz Novog Zagreba? :grin:
  • blackbully
    4.5k

To je najmanji problem. Ja spadam u te ranoranioce tako da si siguran ako zatreba :smile:

Samo mislim da će ovdje biti puno veća navala, a i manji je kontigent ulaznica.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    drzim te za rijec i placam turu :grin:
  • Fićo1986
    1.1k
    Godišnjaci imaju pravo prvokupa za gostujuce tekme jel tako?
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Da, tako je receno, ali ima i 5000 godisnjih, ne? To ce bit dovoljno za San Siro, ali za Salzburg, London bi mogla bit otimacina.
  • Olmic
    3.7k
    Vi malo iskusniji kaj idete po gostovanjima koliko otprilike će biti karte za Salzburg i Milan
  • Efes Pilsen
    8.5k
    San Siro za Atalantu je bio 40 eura. Tako nekako ocekujem i sad. Za Austrijance znam samo za EL, Rapid je bio 28 eura.
  • Infinity
    16.5k
    Ne, baš sam htio napisati da za Salzburg treba biti online.
    Ali ionako će sve biti online.
    NORTE

Mislim da je kolega mislio na gostovanje u Salzburgu za koje se vec prica kako ce to biti domaca utakmica.

Meni je isto jucer i danas prolazilo kroz glavu kako se brinemo o navijacima Milana i Chelsea na Maksimiru, a u isto vrijeme pricamo o domacoj utakmici u Salzburgu.

Naravno da ce ovih doci puno, al jug prima skoro 4.000 ljudi. Tako je bio cirkus za West Ham. Navala, navala, navala. Na kraju ni oni nisu ispunili jug, a ni mi zapad i sjever.
  • NitkoBitan
    18.5k
    Super raspored utakmica, prva sa Chealsijem doma koji jos nije u formi i zadnja u gostima kad bi mogli igrat sa izmijesanim sastavom a i treba najvise vremena za izorganizirat se za to gostovanje.

Mislim da je kolega mislio na gostovanje u Salzburgu za koje se vec prica kako ce to biti domaca utakmica.Infinity

Kako je netko rekao oni su prodali vec preko 20k paketa od 30k mjesta tak da ne vidim neki "prostor" za invaziju. Svakako ce onih 1500-2000 BBBa napravit domacinsku atmosferu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.