• Bosskovitz
    17.3k
    Naravno da je bitnije kako radi nego kako priča, zato i je trener. No isto tako ne bi uopće bilo na odmet s njim raditi na komunikaciji i stilu odjevanja - do sada mu to i nije bilo bitno, ali sada je. Na kraju krajeva, sada je trener Dinama.
  • rokikaciga
    2.7k
    Aj nek on prvo pokaze da ima osnove..trenersko znanje i rezultate da bude trener Dinama prije nego se brinemo o ovakvim banalnim stvarima

Uostalom, ta njegova jednostavnost mu mozda i donese rezultate i priblizi igracima.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Sad se već gleda i kak trener priča, neki stvarno nemaju pametnijeg posla. Neka on u miru odradi pripreme, pa se onda može s njim popričati o nastupu i imidžu.
  • Jurki
    18.3k
    Kaj se mene tice moze na presicama igrati i krizic kruzic, mlatarati rukama.. svejedno..
    nek on samo prica na terenu.. jebes medije.. tak i tak o tim istim medijima 99 posto nas nemre niti jedne lepe rijeci reci..
  • Jaro
    10.5k
    Nek on poslozi momcad da izgleda kako Boban i svi mi ocekujemo, osvoji naslov, napravi neki k u europi, a ne mora nis ni govorit...
    Ionako ono kaj ljudima smeta nema veze s razumom. Imali smo elokventne prodavace magle pa znamo kako je zavrsilo...
  • jedan u nizu
    13.9k
    Odmah da kazem, ne zamjeram Kovi na nacinu govora ili odjevanja, zelim da na terenu pokaze znanje, ovo mi je manje bitno.

Ali kao sto je Boss rekao, nebi bilo lose da se poradi na necem takvom, ipak je sad ''napredovao''.

Svatko od nas ce se poceti drugacije odijevati kada napreduje na neku drugu poziciju, kada se prebaci iz proizvodnog pogona, dostavnog vozila, skladista u neki ured ili postane trgovacki putnik. To je svima normalno, to ce svi napraviti i to se ocekuje od te osobe.

Tako da ne vidim razloga zasto se to nebi ocekivalo i od nogometnog trenera.

Ne kazem da se ne treba vise pojavljivati u casual trening izdanju, Ima trenera koji su uvijek u trenirkama, ali da covjek moze poraditi na poboljsavanju imidza - moze (ne mislim samo na njega, nego opcenito)
  • prefontaine
    2.6k
    A u čemu je uopće bio, nisam upratio? Ako je u službenoj klupskoj garnituri, ne vidim problem.

A što se tiče govora tijela, načina komunikacije, bojim se da se on u 51.godini tu može jako malo popraviti/poboljšati. Prije nego li je došao, mnogi su mu tu zamjerali javne nastupe. Pa kad je došao i predstavio se, bilo je "super nastup, govor, jasan, glasan, jednostavan". Sad opet ne valja...
  • by-tor
    314
    Ne znam zapravo je li ovo nepopularno mišljenje, but here it goes...

Ne želim još jednu sezonu gledati Mišića na šestici, pogotovo ne u fazi obrane. Uopće ne dovodeći u pitanje njihovu igru prema naprijed, smatram da su on i Sučić jedni od najvećih krivaca za broj primljenih golova prošle sezone. Baš sam se zato poveselio kad je doveden Ljubičić, mislio sam da će on igrati zadnjeg veznog, a Mišić će ići na osmicu, ali sudeći po tome kaj se piše na forumu (nisam stigao gledati pripremne utakmice), izgleda da će Mišić i dalje biti šestica.

Zbog toga sam razočaran i samo se nadam da nas i ove sezone ne čeka isti scenarij kaj se tiče obrane.
  • Kermit
    587
    Ne znam zapravo je li ovo nepopularno mišljenje, but here it goes...

Ne želim još jednu sezonu gledati Mišića na šestici, pogotovo ne u fazi obrane. Uopće ne dovodeći u pitanje njihovu igru prema naprijed, smatram da su on i Sučić jedni od najvećih krivaca za broj primljenih golova prošle sezone. Baš sam se zato poveselio kad je doveden Ljubičić, mislio sam da će on igrati zadnjeg veznog, a Mišić će ići na osmicu, ali sudeći po tome kaj se piše na forumu (nisam stigao gledati pripremne utakmice), izgleda da će Mišić i dalje biti šestica.

Zbog toga sam razočaran i samo se nadam da nas i ove sezone ne čeka isti scenarij kaj se tiče obrane.
    by-tor

Mišić jedino može igrati šesticu jer staviti njega na osmicu pokraj ovakve konkurencije i veznjaka koje smo doveli jednostavno nema smisla. A za golove prošle sezone je on kriv koliko i momčad, dok Sučić nije igrao pola sezone.
  • rokikaciga
    2.7k
    Misic vise ne moze izdrzati kao solo sestica. Ne vraca se dovoljno brzo i cesto u polukontre i kontre. Mora biti double pivot uz jos jednog igraca.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    jer staviti njega na osmicu pokraj ovakve konkurencije i veznjaka koje smo doveli jednostavno nema smislaKermit

Zasto nema smisla kad nam je vjerojatno i najbolja osmica koju imamo u kadru trenutno.

Mora biti double pivot uz jos jednog igraca.rokikaciga

Slazem se potpuno. Mislim da moramo ili dovest pravu sesticu ako zelimo igrat klasicnih 4 3 3 sa solo sesticom ili igrati sa dvije sestice koje cemo krpat sa ovim osmicama koje imamo.

U optimalnom slucaju Misic kao kreator uz neku trkacki jacu osmicu. Po meni mozda najoptimalnije trenutno Misic, Ljubicic, Vidovic ukoliko Stojke bude na krilu.
  • ElDorado
    4.6k
    To mi je zapravo najveća negativa ovih pripremnih tekmi što opet vidim Mišića kao solo šesticu. U drugom poluvremenu smo igrali 4-2-3-1 sa Villarom i Soldom pa smo fino stradali. Volio bi uz Mišića vidit npr Ljubičića u 4-2-3-1.
  • Hrc-Vg
    813
    Bilo bi bolje da smo potpislai Pajazitija nego vratili Soldu. Tehniči je puno bolji, i igrački inteligentniji…
  • Paggini
    57.5k

Stvarno nije
  • Kermit
    587
    Slazem se potpuno. Mislim da moramo ili dovest pravu sesticu ako zelimo igrat klasicnih 4 3 3 sa solo sesticom ili igrati sa dvije sestice koje cemo krpat sa ovim osmicama koje imamo.

U optimalnom slucaju Misic kao kreator uz neku trkacki jacu osmicu. Po meni mozda najoptimalnije trenutno Misic, Ljubicic, Vidovic ukoliko Stojke bude na krilu.
    GeneralNapoleon

Jedino tako, jer on sam ne može nositi defanzivu. U fazi napada ja bi ga držao na šestici samog, ali u fazi kada smo u protivničkoj polovici i treba nam brza distribucija lopte te promjena strana. U svim ostalim kombinacijama napada i obrane mora imati još jednog pit-bulla uz sebe, inače pušing rođo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.