• Fatos Beqiraj
    998
    pa rekao je kad je dolazio, da ima ugovor do kraja ove sezone i da ne moze prekinit.
    I da volontira u klubu dok ne rijesi se tog komentiranja, tako nesto
  • T90d
    2.6k

Ja sam bio razumio da mu je ugovor bio do 31.05.25. I da je do tada neslužbeno bio u klubu i od 01.06.25. Službeno dobio funkciju. Zato me ovo sa komentiranjem neugodno iznenađuje, pogotovo jer je od jeseni, direktno izabrani predsjednik kluba.
  • Ludovic IX
    10.3k
    A po razgovoru od jučer, ovo sa jakirom jos nije gotovo?
  • modri-kibic
    1.2k

Negdje sam pročitao da je danas sjednica NO koji bi trebao potvrditi transfer. Tako da nije još do kraja gotovo.
  • Masto
    904
    Nek budu pametni i od fabrizija naprave budalu
  • prefontaine
    6.3k
    Dok svi slavimo, ja ću iskoristiti malo prostora u ovoj temi pa se otvoriti. U ovo što ću sad napisati sam uvjeren od prvoga dana nove ekipe, ali kako vrijeme odmiče, za razliku od većine, ja sam sve više i više uvjereniji, iako me i rezultati i dojam, u većini utakmica, demantiraju. A moja nepopularna mišljenja su:

1. Dinamo ima gotovo pa savršeno balansiranu i trkački potentnu ekipu koja može odgovoriti gotovo svim izazovima modernog nogometa.

2. Dinamo ima igrače koji u prvenstvu mogu dominirati sa 60+% posjeda i ritmom ubijati sve protivnike počevši od Hajduka i Rijeke, a o drugima da ne pišem.

3. Dinamo ima igrače koji u Europi mogu igrati okomiti, brzi, tranzicijski nogomet, koji će izluđivati protivnika, jer će s 30ak posto posjeda i s 3 do 4 udarca po golu ostvarivati uvjerljive pobjede.

4. Dinamovi igrači, počevši od Ljubičića, Villara, pa dalje Stojkovića, Vidovića, Solde, Mudražije, Mikića, Kulenovića...svi oni vrijede i imaju svoje kvalitete koje se mogu iskoristiti na najbolji mogući način, kako za sebe tako i za klub, za Dinamo.

5. Ali, ono što Dinamo nema... Dinamo nema trenera koji će sve te igrače fino posložiti i od njih napravi stroj koji melje.

Zvone, molim te probudi se i ispravi jedinu veću grešku koju si do sada napravio.
  • Sibirski plavac
    7.8k
    Zvone, molim te probudi se i ispravi jedinu veću grešku koju si do sada napravio.prefontaine

Dok rezultati idu, nema teorije za takav scenarij...
  • Noel
    18.5k
    Izgleda da je Drena ovo pročitao i krenuo još jače.

Iznjet ću jedno nepopularno mišljenje. Kritika prema Dionu Dreni Belji i njegovim igrama su apsolutno neutemeljene. Kao kritika na kolektivnu igru momčadi je na mjestu, ali kritika na njega osobno je ne utemeljena.

Bruno Petković je u svojoj prvoj sezoni u Dinamu imao 12 golova u svim natjecanjima. 12 golova u CIJELOJ sezoni. Beljo ima u 11 golova na POLOVICI sezone u svim natjecanjima. Obojica su dijelili svoju minutažu, Bruno tad sa Gavranovićem, Beljo danas sa Kulenovićem i Bakrarom.

Poanta nije izjednačavat njih dvojicu, različiti su tipovi napadača i igrača, no mene užasno smeta kritika prema Belji. Čovjek ima 11 golova u svim natjecanjima u prvom dijelu sezone na ne baš bajnoj minutaži.

Druga stvar, Michael Šego ima 10 golova u svim natjecanjima za Hajduk (10 u prvenstvu, 0 kup).

Beljo ima 11 golova u svim natjecanjima (8 prvenstvo, 1 kup, 2 EUROPA LIGA.

Ovoj gornjeg mediji nazivaju senzacijom, ubitačnim napadačem i guraju ga već polako u reprezentaciju.

Ovog potonjeg koji recimo ruši Fenerbache u Europi i Rijeku na Rujevici pljuje dobar dio navijača, mediji potpiru, i proglašen je ne baš sjajnim pojačanjem od kojeg se očekuje više.

Za kraj bi završio, Beljo je vrlo dobar napadač, koji bi imao još bolju statistiku i golove da je imao veće povjerenje trenera, bolju kolektivnu igru ekipe. Za mene je Beljo (zasad) opravdao očekivanja i nadam se još 11 golova u drugom dijelu sezone
    Noel
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube