• Ruki93
    139
    Volio bih da se proda Mudražija, iako mi je drag i smatram da je ok za rotaciju ne mogu više na doslovno svakoj dinamovoj objavi čitat u komentarima kako on treba igrat.
  • Brusa
    4.1k
    Ja mislim da Mudražija treba igrati!
  • Jurki
    22.2k
    Ja mislim da Mudražija treba igratiBrusa

I ja mislim da Valentina Miletic treba doci u moj krevet. :love:
  • Brusa
    4.1k
    Dok ju budeš ljubio, to ti je onda kao da Livaju ljubiš :razz:
  • Praskaton
    5.3k
    Volio bih da se proda Mudražija, iako mi je drag i smatram da je ok za rotaciju ne mogu više na doslovno svakoj dinamovoj objavi čitat u komentarima kako on treba igrat.Ruki93

Ja obožavam to čitat.
    Nebitno jel se najavljuje plava noć,slike sa treninga,poraz ili pobjeda uvijek će se naći neki tetak 45+ koji će u svom komentaru spomenuti kako Bobana može biti sram sta radi Mudražiji :lol:
  • Xpert1992
    385

A cuj, Ljubicic otisao, Bennacer ozljedjen, Misic je na karton da pauzira tekmu, malo po malo pa ce uci i on u rotaciju. :lol:
  • Jurki
    22.2k
    to ti je onda kao da Livaju ljubiš :razz:Brusa

Nisi trebal to napisati :rofl: :vomit:
  • Oluja
    6k
    Ako je ljubljenje Valentine kao da ljubiš Livaju jel onda bolja opcija poljubiti Livaju da bude kao da ljubiš Valentinu? :chin:
  • Brusa
    4.1k
    dođe ti na isto u biti :rofl:
  • Borovljanin
    465
    Majko moja, o čem vi pričate
  • vlatkomarkovic
    2.9k
    Mislim da će na ljeto biti još jedan remont, manji nego prošlogodišnji, ali će biti…

Livi ako i dođe, trebati će ga se zadržati, ako će biti posudba ili traziti novog vratara…

Lijevi bekovi bi trebali ostati postojeći, stoperi bi Teo mogao u mirovinu, Dominguez moguća prodaja, Gale je tu, Torrente upitno kakav će se vratiti, Zebic i Zivkovic su tu kao za budućnost, možda će ipak trebati nešto, desni bek, Valincic o Mikic isto možda prodaja, Tabinas bumo vidjeli…

U vezi su sigurni jedino Zajc i Mišić, Bennacer svaka čast, ali si ga nećemo moći priuštiti, a i ne vjerujem u brzo preprodaju, Villar vritnjak nadam se, Stojke moguća prodaja… Soldo, Mudri i Vidović ćemo vidjeti možda odu neki već sad…

Krila, Hoxha ne ode li sad ide na ljeto, Varela isto vjv, znaci trebaju dva lijeva, Lisica je veliki upitnik, Topic dobar, ali ono… Barkrar ode li Kule će sve vise morati u špicu

Špice, Kule bi mogao sad ili na ljeto, ostajemo na dvojici od kojih jedan redovito dublira na krilu…

Imamo neke “zalihe” u pogonu i imamo nešto i na posudbama, ali opet mislim da bi moglo biti dosta prometno ljeto…

Naravno neće svi upitnici ostati upitnici, ali da se 50% ostvari tebi treba barem 4 ozbiljna igrača startera ili jako uska rotacija…

Mislim ovako realno će ti trebati stoper ili desni bek sada ovisno kojeg kalibra, barem jedno krilo lijevo startno, špica ili desno krilo uska rotacija i barem jedan veznjak starter… Barem… i to pod uvjetom da ti bar 2 juniora/igraca s posudbe igraju neku ulogu….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet