• Sajla
    8.3k
    bmx koji je takav samo po izgledu jer je preglomazan bio za ikakve trikoveDino

ajmemajko, kakav blast from the past - ne misliš valjda na FBP? mislim da si premlad da bi se sjećao tog čuda "jugoslovenskog dizajna" :rofl: taj bicikl je valjda imao pola tone, kak su to prodavali pod bmx nikom nije jasno

images?q=tbn:ANd9GcQM5pAVXV4pqTept3EsIUNeUbq4dJdiVKSa2Z2ZG53uYUJlqINwBGhkbxlHjXulHrk3K1U&usqp=CAU
  • nemapredaje
    5k

Imao takav maslinasto zeleni. Da, još uvijek imam traume od težine kad se bio nekad prevrnuo pa ga trebaš dignut
  • Sajla
    8.3k
    jesi i ti korektorom prepravio FBP u BBB?
  • nemapredaje
    5k

Nisam ja, buraz je :lol: :lol: :lol:
  • Dino
    3.5k

Eee na ovo sam mislio kad sam reko bicikl kojeg ne znam kam svrstat hahaha. Takav narancasti sam imao i jos isao na natjecanja u biciklizmu kao neke utrke, lagano su padale zlatne medalje. Kakva romantika stari moj hahahaha

Kasnije sam dobio neki bmx koji je bio svemirski brod za ovo :lol:
  • IceMan
    2.9k

Oba su solidna bike-a, tj to ti je vrh amaterske opreme (više ti ne treba). Hidraulične kočnice, solidna vilica, solidni mjenjači, sve je to tu negdje.

Jedna bitna stavka - obavezno ga isprobaj - vidi dal odgovara ti veličina (geometrija) , dal ti je širina ruča okej, dal ti je okej za leđa. Dosta ljudi pogriješi kad kupi bike pa onda shvati da mu uopće ne odgovara geometrija istog.
  • IceMan
    2.9k
    Kad bi ja sam birao, uzeo bi scotta, ponovo :)

Ja imam scalu 770 iz 2016., odličan bike, makar već stariji al po ničemu ne zaostaje…

Kod Scotta - Scale je bolja oprema, aspect malo lošija.

Nekaj u tom stilu, iako je možda malo van cijene od 750 EUR:

https://dinamic.hr/proizvod/scale-970-2021/

Rockshox vilica, na daljenski (možeš ju zaključat na ručama ideš na brdo) 29 kotači… za jedne amatere kao mi zaista vrh od opreme.
1910111213Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.