• Paggini
    80k
    Brijem da će lik sam biti trener i SD, engleski tip kradljivca jel
  • rokikaciga
    13.1k
    Bit ce zanimljivo kad ce igrat Europu :lol:
  • Crni86
    21k
    bude na videocallu preko whppa vodio tekme kaj sad

Da bud doslovce izraz laptop/tablet treneri :grin:
  • Droljo
    26.8k
    Jel se bune manijaci šta? Krimosi im ulaze u klub... Ako ima netko bliži Sarajevu da pojasni te relacije malo.
  • Peškaman
    9k
    Horde zla Droljo :lol:
    Manijaci su Željini.
  • Droljo
    26.8k
    Ma isti kuratz :lol:
    Dobro sam promašio. 5 iz zalaganja. Neću niti editirat post :cool:

Veliš, možda se manijaci i bune :rofl:
  • Nema zaleđa Mikića
    3.4k
    Ako ima netko bliži Sarajevu da pojasni te relacije malo.Droljo

Odusevljeni su nazalost. Jedino s kriminalcima mogu konkurirati ostalim kriminalcima.
  • Peškaman
    9k
    :lol:
    Nastavno na ovo pitanje je li se bune, više ističu parole protiv vlasnika kluba,Mirvića, pogotovo u zadnjim utakmicama.
    Prošle godine su javno prozvali klub da su namjestili utakmicu protiv Širokog B. gdje su osvojili kup, u istom su tjednu igrali i prvenstvenu utakmicu gdje je Široki dobio.

Obični navijači ne da ne misle da ima išta loše oko ulaska Mamića u klub nego ga počinju idolizirati, ovaj ih naloži izjavama da mu je u srcu Bosna i kako iz duše navija za Zmajeve, oni prihvate igru.
  • KtcGoat
    3.9k
    Obični navijači ne da ne misle da ima išta loše oko ulaska Mamića u klub nego ga počinju idolizirati, ovaj ih naloži izjavama da mu je u srcu Bosna i kako iz duše navija za Zmajeve, oni prihvate igru.Peškaman

To mi je uvijek bilo fascinantno, sve najbolje o njima pricaju, u srbiji takoder
  • Paggini
    80k
    To mi je uvijek bilo fascinantno, sve najbolje o njima pricaju, u srbiji takoderKtcGoat

Obje zemlje koje imaju patološki sindrom "GAZDE", odnosno potrebe da netko sve odlučuje za njih. Zato ovi dolje još uvijek uzdižu bravara, a ovi istočnije svakog monstruma kojeg su imali i imaju još uvijek. Doduše, treba reći da nismo ni mi nešto previše bolji po tom pitanju, ali u odnosu na njih kao i obično - druga dimenzija.
  • Droljo
    26.8k
    treba reći da nismo ni mi nešto previše bolji po tom pitanjuPaggini

Točno to. Kad vidim razgaljene face dok u prostoriju ušeta mamić, bandić, sanader povraća mi se.
  • Jurki
    24.4k
    ne misle da ima išta loše oko ulaska Mamića u klub nego ga počinju idoliziratiPeškaman

Wait a minute. Mislim da i u Hrvatskoj ima jedna takva skupina.
  • Thor
    2.4k
    :chin: mislis? :rofl:
  • Jurki
    24.4k
    inace je toj skupini izvor svog zla, ali sam poprilicno uvjeren da bi ga docekali kao spasitelja.
    I na spoju skoljke i septicke jame mu napravili spomenik.
  • Thor
    2.4k
    opasnost od tih i takvih postoji iako je po meni sve manje moguca i izvjesna obzirom da su izgubili ambicioznost ... ali neprijatelj nikad ne spava,pa treba ostati budan i naoruzan :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.