• Droljo
    20.4k

Pitalo se i klub nešto. Ajax je dinamu bila najbolja ponuda.
  • Jaro
    10.6k
    njih ne priznam. Oni ce mi uvijek biti luzeri iz 90ih jbg - sa kupnjom nove momcsdi svake sezone...
    a super ti je cherry-pickanje iz posta, naravno da Amsterdam nije presudio, al uzmi, ne znam, Marica i njegov komentar na Newcastle recimo - sigurno utjece i mjesto stanovanja na dvije-tri godine... A Ajax je za Sutala top - tradicionalno medju najvecim Euro klubovima, liga jaca od Austrije, a opet laksa od petice, sudjelovanje u Euro natjecanjima, lova ziher nije mala, infrastruktura top, klub ima razvoj mladih igraca u genima, i realno, korak naprijed su mu samo ovih par nabrojanih klubova. Naravno da moze otic negdje i pokupit vecu lovu mozda, al da - Ajax je razvojni klub, a ujedno i velik - nesto sto RB nece dostic nikad, Tottenham ima tradiciju postojanja ali nit je razvojni nit se moze mjeriti s euro velikanima (pa cak ni s engleskim velikanima), newcastle je jos uvijek nedefinirana arapska igracka...
    Modric, Olmo i Gvardiol nisu propali - al bome nije ni Sutalo. U vecem klubu od ove trojice nakon Dinama je s jako bitnom ulogom...
  • Droljo
    20.4k
    njih ne priznamJaro

Blasfemija
  • scooniepenn
    5.4k

Romantika je lijepa stvar, ali u ovom trenutku Ajax nije kvalitativno razina tih klubova. U izravnim dvobojima svi ovi navedeni klubovi prolaze Ajax. To su fakti, a sve drugo su priče. Da ne govorim da su ovo klubovi iz top europskih liga, gdje su ako se Šutalo pokaže sljedeća stepenica top klubovi Liga petice, od kojih je svaka miljama ispred Eredivisie. O čemu pričamo, Ajax nije trenutno razina najboljih portugalskih klubova, a kamoli ovih koje smo spominjali. Osim toga, nije Šutalo klinac od 20 godina pa da za njega ima ne znam koliko vremena. Odigrao je dvije sezone, ima 25 i pol godina i kvalitetom je dokazao da može igrati u klubovima koji su stepenicu ispod najvećih europskih klubova, a Ajax to više nije.
  • mali M
    8.4k
    nema potrebe za uzrujavanjem.. ti je ovdje sve pojasnio da se ne ponavljam...

uzmi, ne znam, Marica i njegov komentar na Newcastle recimo -Jaro

A buraz, hoćemo birati po vremenu i destinaciji onda nisi profi nogometaš... Nudi i hajduk sunce i more i lipote, ali ujedno i život bez trofeja perspektive i po kojeg luđaka na ulici
  • Jaro
    10.6k
    A OK, Red Bull, Tottenham i Newcastle grade posebna skladišta kako bi pohranili ove silne trofeje koje osvajaju...
  • Droljo
    20.4k
    U izravnim dvobojima svi ovi navedeni klubovi prolaze Ajaxscooniepenn

Izbacimo i mi Tottenhama da ajax nebi atalantu ili redbull... Slože oni ekipu svakih par godina.
  • scooniepenn
    5.4k

Ne vidim taj scenarij u kojem će uskoro ponovno složiti vrhunsku ekipu, ali dobro. Igrali su polufinale Lige prvaka 96/97 i onda 2018/2019, i svaka im čast na tome da me se ne bi krivo shvatilo. Ali baš da slože vrhunsku ekipu svakih par godina je popriličan overstatement. A što se tiče našeg izbacivanja Tottenhama to je, barem za sada, iznimka koja potvrđuje pravilo, što bi trenutno i u njihovom slučaju bila potpuno ista stvar.
  • mali M
    8.4k
    a brate ne moraš odma kontrirati... Ja sam odmah u startu rekao da JA mislim da Ajax nije dobar razvojni klub za Šutala i bok... A i zi što kaže Scoonie, nije baš da je ludo mlad... Al sve ok, tvoj je stav da je Ajax čudo, u zadnjih deset godina 3 puta prvak, u Europi nešto značajnije devedesetih tako da nije baš da mu se slijevaju trofeji svake godine... Šutalo je igrač danas, a ne prije deset godina... Druga stvar, što se tiče razvoja igrača, tu je Ajaxu malo stalo (kao i Dinamu)... Čim oni kupuju igrače za 30-40 milja znači da negdje šteka... A i ništa više ni manje ne prodaju nego Newcastle ili RB... A i bez ljutnje, mislim da Tottenham, RB Leipzig i Newcastle imaju malo veći zalogaj da osvoje trofej nego Ajax... Ajax ne mora pobjediti Chelsea, City, Liverpool, Bayern, Borrusiju, Leverkusen itd. da bi osvojio koji trofej...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.