• jp23
    3.2k
    NfyjwQW.png
    I Baturina potpisao novi ugovor :strong:
  • Krizy
    57.9k
    7 golova i 14 asistencija u 2300 minuta u HNL-u.
    G/A svakih 110 minuta. Igra se u HNL-u a u sljedećoj sezoni očekujemo da počne raditi razliku i u europi, jer dosad i nije previše igrao.

Bravo Martine!
  • Captain America
    20.4k
    Već sam pisao, izgleda mi bolji od Olma u njegovim godinama. Samo nek fizički ojača i samo nebo mu je granica s takvim talentom.
  • plavi67
    924
    nez za vas, al meni je lik vrlo sličan coutinhu dok je igrao u liverpoolu. i stasom, igrom, facom , desetka ,znači sve :D coutinho je tad isto bio razigravač, davao gločine, itd, s tim da je bio mislim stariji nekoliko god. tako da se slažem da ispod 30 mil e nema kam ić, lovu na sunce i evo vam desetke
  • Ali
    2.7k
    Ove tri copy/paste akcije u drugom poluvremenu su sjajne.
    Spika - Baturina iz prve gura u šansu - Ivanuseca.
    Prva je završila na vratnici, dlruga u mrezi a treću je golman obranio.
    Top top, bravo za onog tko je osmislio na treningu i naravno bravo za ponavljanje i izvedbu dečkima na terenu.
    Baturina je baš moderan vezni igrač koji će sutra u repki biti jako bitan kotacic
  • Krizy
    57.9k
    Martin Baturina zauzima sedmo mjesto kad je u pitanju postotak uspješnih driblinga, u njegovu slučaju 68,9%. Uspješniji od njega su Mohammed Kudus (Ajax, 76,9%), Karim Kimvuidi (Maritzburg United, 70,2%), Feyttullah Gürlük (Altinordu, 70%), Pablo Palacio (Ferro Carril Oeste, 69,8%), Thiago Almada (Atlanta United, 69,6%) i David Costa (Lens, 69,4%). Uzimajući u obzir igrače koji igraju prvoligaški nogomet, Baturina je po postotku uspješnih driblinga na petom mjestu.
  • Keyser Soze
    14k
    Po ovom bi se dalo isčitati da Baturina sigurno ostaje, SN na aparatima.
  • flexXy
    2.9k
    Baturina danas bio medju navijacima kod crvenog sektora, kralj.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Usao na obican ulaz kao i svi navijaci. Normalan mladic, nadam se da ga ljudi nisu dosadivali za slike.
  • luka modic
    888
    on i Menalo oboje rođeni u Splitu a čini se da su baš zavolili Dinamo
  • Infinity
    18.6k
    Menalo je samo rodjen u Splitu, a za Split je vezan koliko i Lovren za Zenicu. U BiH se porod vrsi u jako malo bolnica, a u jos manje se vrsilo devedesetih i ranije. Ja sam rodjen 40km od 'rodnog kraja'. Po Hercegovini i dan danas ima slucajeva da ljudi iz nekih razloga idu u Split kada je porod u pitanju.
  • luka modic
    888
    znam al je sam izjavio da je Hajdukovac rođen u Splitu,odrasto u Čapljini gdje je grad podjeljen
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.