• NB86
    17.4k
    netko je pisao da je osijek imao u hnl-u preko 8500 navijaca u sezoni 2008-2009. Moja procjena je da bi bilo 9-10k ljudi ali samo zato sto bi tovara vise doslo, a jebes svoje navijace sa kovid potvrdama. Naravno isto nisam ocekivao u koprivnici onoliko ljudi tako da tko zna, mozda se i u osijeku naglo promjenila situacija i rasprodaju ovo u jedan dan.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Ma navodno Moro zapratio Nikoliciusa i Livaju a Nikolicius nes stavio pa se napalili.. nebi se cudio da ih prati od prije
  • Captain America
    20.4k
    Prate se od 1. mjeseca, al shizofrenicima dolje je i to dovoljno :rofl: Mora da je BoNbAš NiKo znao za invaziju već tad :lol:
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Jbg.. imam ja mentole doma. Odma dolaze s vijesti "E E E E ZNAS KO JE ZAPRATIO NIKOLICIUSA I LIVAJU"
    Rekoh boli me k
  • Jaro
    11.4k
    Moro sve demantirao i rekao da ostaje u rusiji do kraja sezone i bori se za naslov prvaka...
  • Mr Anderson
    15.6k
    Tko je sljedeći oko kojeg će dići histeriju? Koji će doći igrat za kikiriki u Ajduka?
  • NB86
    17.4k
    Tko ce cekat jos tjedan dana, mogli su nas ostala tri kluba pocastit financijskim izvjescima da imamo o cemu pisat do povratka hnl-a
  • NORTE
    21.6k

Grbić: "Stepenica više u mojoj karijeri"
  • Oluja
    5.9k
    sad ce biti proglasen izdajnikom i jebat ce mu sve po spisku jer ide u filijalu a kasnije ce biti #brkljacavrimeje
  • marcio amoroso
    47.6k
    sad ce biti proglasen izdajnikom i jebat ce mu sve po spisku jer ide u filijalu a kasnije ce bitiOluja

Sve si objasnio :clap:
  • Mr Anderson
    15.6k

Ako je to istina, onda je to sjajan posao Šikića. Realno, on mu jedini može garantirati da će igrati i da će biti projekt ko Grbić.
  • Stjepan
    479
    Lokomotiva ako se odluči za prekid suradnje sa Dinamom ako već i nisu što se vidi po prošlim utakmicama mogla bi kroz 2 3 godine biti jako dobra.Evo npr oni sada imaju jako dobrih igrača koji bi mogli uraditi ozbiljnije transfere.
    Kačavenda- za njega mogu dobiti 5mil€ možda i više ako će ga prodavati u inozemstvo
    Marko Dabro- 2-3mil€ možda i malo više ako bi ostao još jednu sezonu i zabio 20golova u Hnl-u što uopće nije nemoguće za njega.
    Enis Čokaj-mislim da bi i za njega mogli dobiti oko 2mil€
    Nikola Soldo - mladi stoper u21 reprezentativac po transfermarktu vrijedi 1.5mil€ i za njega bi mogli izvući oko 3mil€ ako odigra još jednu dobru sezonu.
    Tu su još Aliyu,Stojković,Miličević i još Brkljača ako dojde oni će od njega napraviti projekt kluba i tu vidim da bi u budućnosti Lokomotiva na takav način mogla dovest dosta igrača koji su talenti od 16 17 18godina a ne vide svoje mjesto u prvoj momčadi Dinama,Hajduka,Osijeka.
  • SAS1987
    19.2k
    Lokomotiva ako se odluči za prekid suradnje sa DinamomStjepan

Ako se odluci za prekid suradnje bi im Dinamo vjerovatno odrezao dotok talenata.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Osijek je (tek) sad rasprodao sve karte za utakmicu sa Hajdukom u nedjelju, dva dana prije tekme i 5 sati nakon puštanja ostatka ulaznica u "slobodnu" prodaju. Mislim da su pogodili sa puštanjem 50% kapaciteta u prodaju. Da je bio pušten cijeli kapacitet uz covid potvrde mislim da bi došlo manje Osječana i više tovara nego u situaciji bez covid potvrda i uz pun kapacitet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet