• skener
    6.3k
    Boban je čitao točke današnjeg dnevnog reda, pa stao na petoj točki - izbor predsjednika Dinama. "Nemojte tu zaje*bat", rekao je uz smijeh.
  • Thor
    786
    Kad Boban to veli,ne veli bez veze :wink: ocito zna kome je usmjereno a i ti isto znaju :cool:
  • skener
    6.3k
    Boban službeno izglasan za predsjednika Dinama

"Ispada mi neelegantno, ali odvjetnici su mi rekli da ja ovo moram pročitati. Tko je za da ja budem predsjednik Dinama?", upitao je Boban. Donesena je jednoglasna odluka iz veliki pljesak.

"Dečki, nemojte me rasplakivati. Dinamo prije svega", rekao je Boban.

Velimir Zajec je počasni predsjednik Dinama

Jednoglasno je usvojen prijedlog te je Zajec izabran za počasnog predsjednika Dinama. "Zeko, Zeko", skandirali su skupštinari.
  • Thor
    786
    Ah ti odvjetnici :roll: :rofl:
  • Thor
    786
    Vodi nas Predsjednice! :strong: :heart: Zeki hvala :heart: i budi tu uz nas i dalje. :strong:
  • vjeko1701
    18.7k
    Čestitke svima.
  • sanjinlego
    4.1k
    “Dinamo iznad svih. Izdati neću, pogriješiti mogu, ali izdati neću.” Zvone;)
  • Ijayi Atiemwen
    3.9k
    Ono što je rekao i gospodin Nauković jučer, borba nije završila, borba tek počinje. Tek se počinjemo boriti kako bi Dinamo trebao izgledati na i izvan terena. Idemo jako! :pray: :strong:
  • Kermit
    702
    Čestitke svima i puno sreće u radu. Dečki tko radi, taj i griješi. Nismo vam dali glas bezveze, već zato jer znamo da ćete dati sve od sebe da Dinamo bude odličan i to na svim poljima.
  • Jurki
    19.5k
    Čestitke Bobanu na predsjednickoj duznosti, svim skupstinarima.
    Nema vremena za medeni mjesec, vec treba zapeti jos jace.
    Vjerujem da ce se napraviti sve da bu Dinamo bolji klub nego kaj je danas.
    DZG
  • Tvrdica McTvrdi
    2.1k
    Sretno svima u radu. Dobili ste Ferrari u ruke, a ne Punta i shodno tome se očekuju i rezultati.
  • Crusades
    18.9k
    Planira li se zamijeniti s nekim Podnara?
  • C@ptain Koons
    249
    za šta je on uopće bio zadužen? Neko je negdje napisao ali sam zaboravio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.