• don
    16.6k
    molim Boga da Bobanu konačno prosvitli glavu večeras.

Mario Kovačević do ujutro mora biti bivši, sve odluke kontra te rade na štetu Dinama koja nas vodi u crnu rupu bez dna.
  • Odani Zgd
    932
    Zvone dosta je zajebancije,rješavaj ovo još večeras dok nije otišlo predaleko
  • Olmic
    5.4k
    Bobane nadam se da ces pokazat da nisi tvrdoglav kao sto se prica i pojest ponos i smijenit trenera…
  • ShanKu
    1.9k
    Ne tražim ništa puno, niti očekujem neke promjene, samo da stanu pred kamere, članove, novinare i objasne svim navijačima Dinama na čemu smo, kakvo je stanje u klubu, ima Kova podršku za ove rezultate i dalje... i slično
  • Time
    1.5k
    20 milijuna potroseno,kriv izbor trenera,ni jedan mladi igrac nije dobio priliku,momcad puna stranaca...Boban je pred teskim razdobljem,u potpunosti svojom krivicom
  • Fan
    1.7k
    Mislim da se predaleko ide s tim da je sve što je napravio krivo.
    Većina igrača je ili po CVu ili po prikazanom od prošle sezone tu s razlogom i ne vjerujem da bi bilo koji drugi čovjek napravio bolji posao s obzirom na tadašnje stanje.
    Što se trenera tiče, ok, tu je fulao, ali stignu se stvari još popravit, nije čovjek idiot pa da gleda raspad do kraja sezone.
    Ja sam jedan od najvećih kritičara svega, ali nekad treba imat i malo vjere. Dobili su 4 godine, neka ih iskoriste kako znaju. Ako neće bit dobro, ako i 4 godine ne uzmemo naslov, glasat ćemo opet i pokušat ponovno.
    Jebiga, svi bi voljeli da smo svake sezone 20 bodova ispred svih ostalih, al takva vremena su prošla zbog raznoraznih razloga. Dal bi bili razočarani, bi, al...jebiga.
  • Blueshadow86
    4.5k
    ako i 4 godine ne uzmemo naslov, glasat ćemo opet i pokušat ponovnoFan

Bez uvrede, ali teški shit of the day.
  • Fan
    1.7k
    Ma nisam mislio glasat za iste, nego općenito, imat ćemo opet priliku.
    Al po čemu shit of the day ako možeš obrazložit? Jer možda neće sve bit savršeno? Mislim da bi svi bili presretni da svaku uzmemo naslov, al jebiga, mi smo u velikoj rekonstrukciji. Jel bi bio teški debakl da 4 godine ne uzmemo? Naravno da bi, al nismo predbilježeni za naslov...
  • Blueshadow86
    4.5k
    Jel bi bio teški debakl da 4 godine ne uzmemo?Fan

Teški debakl bi bio da ove sezone isto ne osvojimo prvenstvo. To bi značilo da 2 godine u nizu nismo bili prvaci ovog pišljivog HNL-a, što je također teški debakl.
  • fakin
    1.8k
    Pa mislim prvak lige je klub koji ne moze pobijediti amatere iz Gibraltara. Mislim da to dovoljno govori o svemu
  • Fan
    1.7k

I apsolutno se slažem s tobom, al kaj onda? Pa nemremo svaku godinu, dvije mijenjat sve ljude i u Upravi i igrače. Jasno da mi kao navijači ne bi htjeli to trpjet, al drugih opcija nemamo.
    Ja vjerujem da to tog scenarija neće doći, ali nije to neki SF jer smo već 2 naslova zaredom i trebali izgubit.
  • crophantom
    2.2k
    Jel bi bio teški debakl da 4 godine ne uzmemo?Fan

Ja ne mogu vjerovati da se to opce spominje... teski debakl bi bila blaga riječ, da 4 godine ne osvojimo naslov u konkurenciji gdje mi bez jebem ti potrosimo 20 milja na ekipu, a konkurencija kupuje igrace na Mastercard na 36 rata i zaduzuje se kod lihvara, a drugima je domet potuci se s ekipama iz Gibraltara i Irske, to bi bila sramota svjetskih proporcija i slučaj za pisat knjige. To bi značilo da smo nevjerojatno nevjerojatno nesposobni, na granici sa sabotažom.

Al vjerujem da se i dogodi taj nezamislivi scenarij da nebi trebali čekati izbore 4 godine, ne vidim svemir u kojem bi Zvone 4 godine to gledao i ne dao sam ostavku, ma 2 godine, kakve 4.
  • Klenx
    9.2k
    WhatsApp-Image-2025-11-07-at-08.30.18.jpeg

Do Vukovara se moglo opravdati sve nekakvim procesom i povjerenjem.
    Sve nakon toga ide direktno na dušu Bobanu.
    Nadam se da klub neće postati taoc tvrdoglavosti i nekakvog inata.

Kova se jučer nije ustao s klupe cijelu utakmicu.
    Ovo sve je odavno previše za njega.

Bobane, spasi čovjeka.
    Oslobodi ga tereta Dinamove klupe.
  • Felip
    717
    Meni je dojam od početka demokratizacije da se zapravo laže navijačima ili se ne zna tko kuda goni, pa se to neznanje skriva iza raznih floskula. Sjetimo se samo one presice kada je Marić tako lijepo uz Bjelicu pričao o planovima i kako je uvjeren da je to to sa novim trenerom. Sada imamo Bobana koji je baš čvrsto stao iza Kove predstavljajući ga kao dugoročni projekt nekog novog Dinama. Sve se to raspalo u par mjeseci.
    Palac gore za projekt stadion, za rast članstva, za akcije približavanja kluba navijačima i to sve veseli svakog istinskog dinamovca u odnosu na onaj mrak prije, ali sportske odluke očito nisu dobre.
    Pamtim i one gore, mračne dane kad nismo mogli postići faking gol u ligi prvaka, a trpali su nas ko sirotinju. Ona predstava jučer je podsjetila baš na taj mrak, to nije Dinamo kakav je obećan navijačima.
  • Kermit
    826
    Kova se jučer nije ustao s klupe cijelu utakmicu.Klenx

Žalosno je bilo gledati da pomoćnici izlaze na out liniju i viču igračima, a on u stoji ili sjedi u kutu klupe. A s druge strane Celta vodi 2:0 i njihov trener stalno viče i skače uz out liniju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.