• fakin
    781
    mozda po najgorim rezultatima zadnjih 20 godina? Klosar si ti jedino
    Cim branis upravu i ovo drugo mjesto nije tebi ni blizu stalo do Dinama
  • Pacho
    1.1k

Pa s obzirom na odnos snaga u ligi, mozda i je. Izgubili smo naslov od ekipe koja ima valjda 4.5x manji budzet i roster slozen od besplatnih igraca i nasih otpadaka.
  • Kujtim Shalla
    4.9k
    Izasao iz loze na poluvremenu??? Nadam se da se nije Zvone predomislio
  • dzggzd
    232
    Izasli bi i vi da morate slusat tomasevica jos 45 min
  • austrijanac
    6.8k

Imam 2.5 godine fine bez baniranja, gospodskog ponašanja, uzivanja ali klošare poput tebe treba sterat od kud ste došli.

Nažalost, tvoj post sam prvi vidio nakon tekme, a da se ne lažemo od kad si došao uživaš u sranju po našem Dinamu. Tebi nije stalo jer od kad si se prijavio samo sereš i ništa drugo. 4 tekme besplatne u sezoni i samo seruckanje.

Pošteno, barem nekakvo objašnjenje osim uobičajenog klošarenja po forumu.
  • Ritam Ulice
    516
    Kak vi znate di je Boban otisao? Mozda mu se prikenjalo od Baturine
  • Sibirski plavac
    5.4k
    Pa i 2017. se izgubilo oba trofeja i ispalo od goropadnog Skenderbeua. Kolo prije Skenderbeua na iglama nas je držao norveški gigant Odd. Meni je iskreno naša europska kampanja 2017. gora nego neuspjeh u hnlu ove sezone. Premalo se spominje naša europska "avantura" 2017.
    Jebe mi se što je Rijeka tad bila jaka, 0 trofeja se pisalo na naš konto krajem te sezone. 0 trofeja je 0 trofeja igrao ti protiv prime Barcelone ili Rudeša.
  • fakin
    781
    serem po pickama koje bolo kurac za Dinamo. Ja vec 30 godina zivim svaki dan za Dinamo, razumijem da ima ljudi poput tebe koji ne razumiju sto to znaci
  • vjeko1701
    15.1k
    Sad je dosta. Imate inbox, tamo se prepucavajte. Sezona je gotova, jako lako se opet spusti tolerancija na kazne.
  • NitkoBitan
    26.6k
    Sezona s ovakvim rezultatom u LP ne moze bit najgora.
  • don
    13.1k
    šta vas zamara u trenutku kad smo izgubili naslov u pi** materinu...
  • BBB Mataa998
    2.4k

Ma daj ne seri ziv ti bio…
    Cega pocetak??? U sezoni gdje smo odigrali ispod svake razine opet smo imali priliku biti prvi 6-7 bodova ispred svih.
  • Sibirski plavac
    5.4k
    Isto se govorilo nakon duple krune Kekove Rijeke, ulaska u europa ligu i Dinamovog ispadanja od velikana Skenderbeua. Znamo svi kako je izgledala svaka iduća sezona po pitanju Rijeke.
  • Nolifer
    11.3k
    E moj Zeko, ona njegova izjava da nam svi puste prvenstvo nam se sad dvostruko vratilo, izgubili prvenstvo i kup.... Bolje da šuti, nego da blebeće takve gluposti ubuduće.
  • Ali
    2.6k

Boban otisao iz loze jos na poluvremenu

Nije čovjek mogao više slušat Tomaševića kak mu objašnjava taktičke postave...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.