• ruicosta
    289

Prikazali su na telki 2 ili 3 puta u drugom poluvremenu ložu i njegovo mjesto je bilo prazno... još je to režiser sugerirao tim kadrovima.

Sad jel baš tada išao pišati ili se spustio bliže terenu, ne znam
  • ElDorado
    3.8k
    Vidna je reakcija nakon naseg gola di je na give me five Skendera reagirao onako u stilu čemu se veselite igramo uzasno.
    Glupo je uopce bilo sta diskutirati oko njegovih odluka jer se jos nista ne zna. Cekamo prije svefa 1.6 i preuzimanje duznosti i nadajmo se presice na kojoj ce dosta toga otvoreno objasniti. U svakom slucaju podrska!!!
  • Crni86
    10.6k
    Vidna je reakcija nakon naseg gola di je na give me five Skendera reagirao onako u stilu čemu se veselite igramo uzasno.ElDorado

I na temelju toga treba gradit optimizam. Zvone je svjestan svega, ima nogomet u malom prstu. Mislite da ce stvarno slozit goru ekipu od ove, a sad je lud sa ovime kako izgledamo i igramo?
  • ElDorado
    3.8k
    Mi smo cijelu sezonu u nekakvoj shizofrenoj situaciji gdje stvarno imamo najjaci roster a igramo uzasno. Sve je krenulo zapravo proslo ljeto kada se nije reagiralo i zahvalilo nekim igracima i krenulo u pomladjivanje i modernizaciju igre vec se nastavilo istim putem uz ocito katastrofalne pripreme i losu fizicku spremu. Zato to treba naravno napraviti ovo ljeto.
    I kako nije svako zlo za zlo ako Bog da pa Rijeka osvoji i kup mi idemo u EL gdje je solidna lovica a imamo duge pripreme i dovoljno vremena za stvaranje momcadi i igre.
  • Mathiasovi Chageri
    5.3k
    Sad kad je ovo mučenje gotovo i službeno, svi redom bi se trebali sramiti za ovu sezonu. Svi koji su imali sudjelovali u ovom cirkusu od sezone.

65 bodova u ligi, ispadanje od najgore ekipe druge polovice prvenstva u Kupu, gubitak titule, četiri trenera i očajna igra. Svatko tko je stavio svoj potpis na bilo koju odluku ove sezone. Ne zanima me zove li se Zajec, Marić, kako god. Sve smo ih zajedno birali, svi su jednako odgovorni.

Bilo je loših sezona, bilo je sramoćenja Mamićevih upravitelja bankomata u Europi, bilo je ispadanja u Kupovima, ali niti jedna sezona nije ostavila ovako gorak okus kao ova. Nitko nije zbog svog imena i prezimena amnestiran od odgovornosti, pa zvao se on i Velimir Zajec, Marko Marić ili bilo tko. Svaljivanje odgovornosti na jednu osobu, jednu funkciju, jednog “Pedra” je smiješno i neprihvatljivo. Svi odreda su potpisnici ove sezone, a još gore od svega je to što je to prva samostalna sezona uprave koju smo mi izabrali, u sezoni u kojoj su dobili lovu od LP, gdje su konkurenti igrali očajne sezone i gdje nam se sve nudilo.

Fina šamarčina za upravu i nas, čestitke Rijeci na tituli i nadam se da Boban već radi da se ovakva sezona ne ponovi. Iskreno, s ovakvim pojačanjima koji se provlače u medijima, sa raznim Mudražijama, Lisicama, a trenerom koji se nije baš pokazao kad se lomilo, mi se ne čini da radimo korak naprijed, nego stojimo u blatu. Činjenica je da nam treba čistka 90% ekipe, da nam treba dobro provjetravanje svlačionice. Nadam se da će stvari nabolje.
  • Dudu 9
    699
    Protiv Lokomotive na 0 - 0 se držao za glavu.
    Mislim da je kao i svi mi frustriran ekipom koja nije razina Dinama, a on je k tome još rođeni pobjednik naviknut na najviše standarde.

Nadam se da sljedi čistka, ima moju punu podršku.
  • mrgud
    421
    Mislim da mu je i danas bilo mučno gledati do poluvremena i drugo poluvrijeme se maknuo da ne gubi živce
  • Dr Hofmann
    2.8k
    Nekad se osjećam kao najveći apologet ove uprave (ovo sam čekao cijelo djetinjstvo i mladost, ne daj Bože opet neki Mamić ili Canjuga, pa i da smo sto godina prvaci, radije bi da igramo drugu zagrebačku ligu), ali ljudi moji ušli smo u sezonu s 4-1-0 i ušli u Ligu prvaka i onda je završio ljetni prijelazni rok, pa tko je tada mogao očekivati ovakav raspad sistema. OK, puno ljudi ovdje je tada zazivalo trećeg napadača i to se pokazalo kao stvarno velika greška. Nije se dovela ni neka zamjena Mišiću, ali jel moguće da svi naši treneri nisu uspjeli naći neku taktičku varijantu di ne bi izgledali ko drugoligaška ekipa u nekim utakmicama. Poslije se lutalo i ovo je sportski debakl, bez daljnjega, ali sve je krivo krenulo nakon onih poraza od tovara i Bayerna, od tada je baš loše. Ali baš smo dobro rezultatski ušli sezonu, što se poslije događalo je za Dosje X
  • ruicosta
    289

Da mi nismo doveli FC za trenera, bili bi prvaci rutinski...
  • Mr Anderson
    11.8k
    I da nismo Jakira smijenili, bili bi prvaci.
  • Brusa
    3.2k
    nije to sigurno.... onda bi trener bio Bjelica, koji je isto u hnl bio kriminalan... i kako izgleda bili su sukobi nekakvi cijelo vrijeme između njega i "uprave" tako da tko zna kako bi to završilo...
  • sport
    4.6k
    Veliki plus Bobanu što je promjenio mjesto u poluvremenu i odgledao utakmicu do kraja.
    Koji ste vi bolesnici to je nevjerojatno.
  • ruicosta
    289

Hvala ti na komplimentu, jako lijepo od tebe.

Bolesnik je i režiser koji je to "suptilno" sugerirao. Znači to nisi mogao lijepo reći nego moraš srati?
  • Infinity
    18.4k
    I da nismo Jakira smijenili, bili bi prvaci.Mr Anderson

Cega?
  • Paggini
    50.4k
    Trebalo je ostaviti Martona Bukovija, šteta što je umro, bili bi sad prvaci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.