• Time
    1.8k
    Nema šanse da se krene ovo pravit,politički će naštetit i vladi,i gradonačelniku a i Bobanu...kad vide reakcije ide to na ponovno biranje
  • IceMan
    4.5k
    Malo crnog humora…

Dolje komentar jedan od tovara “molim vas ne dirajte nam Poljud” :lol:
  • DinamoZagreBBB
    12
    Ja bi prodao belju da ide novi natjecaj. Ovo je epska katastrofa.
  • Krulek
    1.4k
    Možda se Boban sutra probudi sa drugačijim mišljenjem...
  • mali M
    10.6k
    Uopće mi nije jasno zašto se nije išlo u natječaju samo za idejni projekt, onda imaš prostora, nego idioti stave natječaj za realizaciju i još stave da se obavezuju potpisati ugovor s pobjednikom natječaja.. ja bi im platio i 2 miliona kazne samo da nas ostave na miru da ovo ne gradimo.. dobili su već skoro 400 hiljki za ovu katastrofu
  • Xpert1992
    1k
    Mora da Kova, Lisica, Hoxha i ekipa trljaju ruke. Realno nikog vise nije briga ni za njih,ni za smjenu trenera ni nis. :rofl: . Nije mi dobro. Znaci lud sam. Pa ovo ne lici na nis. Pa jebemu ak se nema love za stadion, koji kurac ga radis onda. Pricekaj jos koju godinu i napravi nekaj posteno. Izdrzat cemo na kranjci godinu, dvije duze.
  • VK87
    42
    CCCP Arena.

Nažalost insiderske dojave su bile točne. Kao i većini, tako i meni, blago rečeno ovo idejno riješenje nije sjelo.

Ne mogu prežvakat da stadion nije zaokružen i da tribine nisu spojene (ma kako god to generički izgledalo i koliko god Boban, Tomašević i onaj arhitekt pokušavali opravdati ovakav dizajn). Zagreb postaje grad rupičastih stadiona. Ajde, za Kranjčevićevu zbog svih otegotnih okolnosti koje su dovele do toga da se tribine nisu mogle spojiti je i razumljivo, ali novi Maksimir...

S druge strane, da ne bude sve tako crno (u ovom slučaju sivo), nakon toliko godina dobit ćemo 2 nova stadiona i to je super stvar.

P.S. Po pitanju arhitekture i urbanizma sam laik, međutim, ako ima ovdje netko da je stručan ili bar zdravorazumski može objasniti čemu bi služile ove plohe u kutevima tribina? Po meni neiskorišten prostor.

Idejno-rje-enje-Stadiona-Maksimir-2.jpg
  • nin0belan
    61
    Osjećam se kao čudak jer mi se stadion sviđa i jer mislim da će nam dobro sjest. Tvrd je i drugačiji. Definitvno nije neki generičan arena oblik stadiona ili neki rb salzburg tip stadiona.

Ovaj prikaz iz parka gdje se vide i sjever i istok iz ulične perspektive mi izgleda dosta moćno.

Jedino bi navijačku tribinu malo povećao.
  • mlkaskic
    471
    dinamo1.jpg

Kako smo sa ove ideje spali na ovakvo ruglo?
  • bbbdd
    4

te betonske ploce su kao tobogani za brzi izlazak sa stadiona nakon tekme
  • ivanm43
    19
    Nek me netko probudi, ovo ne može bit istina
  • Plava balada
    364
    Ne razumijem zašto bi generično bilo loše ako je lijepo i ako bi 99% ljudi to htjelo...
    Biti drukčiji ne znači nužno nešto pozitivno.
  • crophantom
    7.9k
    te ploce su da golubovi imaju di srat, jer je stadion omaž i golubovima kao integralnom djelu Zagreba
  • FelceAzzurro
    1.8k
    Gostujuci igrači će se usrat na ovome stadionu, još da hoće staviti šiljke i bodljikavu žicu na ove bridove svukuda i imamo Mad Max stadion. :up:
  • Odani Zgd
    1.2k
    Stadion kao i današnji dan u Zgb....tmuran!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet