• Time
    1.8k
    Ovo je noćna mora,pa sve suprotno govore od onog što smo tražili ...a gledaj ove umjetničke roze majice i dalmatinskog naglasa ...idioti
  • Varela23
    72
    "ubijamo ga na jedan način koji je prekrasan"

lik je apsolutno lud i birao nam je stadion...
  • Kristijan992
    838
    Kaj je s bojom stadiona, jel moguce da ce biti ove boje? Boja stolica? Ak cemo vec imati stadion iz sovjetskog saveza, bar da bude u nasim bojama
  • ivanm43
    14
    Ma ovo je čudo !! hahahah
  • NORTE
    27.3k
    Ne mogu vjerovat da je inspiracija za novi stadion bio sadašnji stadion Maksimir.
    I onda pobijedi upravo taj prijedlog.
    Da, mi smo luđaci jedini na svijetu koji su upravo to napravili.
  • Mali Zeus
    22.2k
    al kad je već takav valjda će bar biti neke nijanse plave ili nešto izvana, koji k, a ne sve sivo.
  • Kaiser
    369
    1948. godina, predstavljanje stadiona za sovjetske igre mladih koje će se održati u Harkivu 1952. Eto na što me podsjeća.
  • Oluja
    7.3k
    "Snažno se referira na stadion Maksimir i njegove ideje transponira u budućnost", opisao je pobjednički rad predsjednik Ocjenjivačkog suda Toma Plejić. "

Sve što sam htio je da ne bude nikakvih sličnosti sa sadašnjim stadionom, i oni baš za kurac odaberu tako nešto. Jebem ih ćorave pored zdravih očiju. Zgadili su mi dan.
  • Nogo
    13k
    Stalno kada gledam sliku mislim si jel nas netko zajebava jbt led? Šta je ovo?
    Čak i chat bot govori da je hladan i zastarjeo.

Daj mi nešto novo i modernije!

Malo mašte i sve se da..

Chat-GPT-Image-24-ruj-2026-14-15-56.png
  • Slepicka
    526
    ovo je inicijalni projekt, bit ce jos dosta dorada
  • gledatelj
    1.5k
    Dobro tko je ovaj debil?? Kakve on gluposti prica. Random Word generator
  • BlueZone
    18
    Jesu li to solarni paneli na rubovima tribina? Ekipa iz Možemo je mislila na sve, sviđa mi se taj njihov tač :love:
  • mosad
    3.1k
    Podsjeca me na hitlerov bunker u Hamburgu kraj sankt paulijevog stadiona
  • ZG plavi 01
    613
    ocito su u ziriju bili ljudi skolovani u 60ima
bold
italic
underline
strike
code
ulist