• Papastrumf
    21.8k

Kad naprave projekt rušenja :grin:
  • Crusades
    22.1k
    preskočio sam jedan korak :monkey:
  • rioda
    13.9k
    Sad tek vidim nebulozu ove žalbe...

Procijenjena vrijednost nabave iznosila je 100.000 eura bez PDV-a, dok je odabrana ponuda iznosila 22.222,22 eura bez PDV-a. Ostale ponude kretale su se između 47.000 i 77.700 eura, a Smagra je ponudila 68.000 eura.

Dakle tvrtka koja je podnijela žalbu nije bila ni iduća s drugom najnižom ponudom.
  • criticus
    6.2k
    Dakle tvrtka koja je podnijela žalbu nije bila ni iduća s drugom najnižom ponudom.rioda

Nije, ali je bila drugorangirana po natječaju. Nije cijena jedini kriterij. Žalba možda za ovo nije osnovana do te mjere da je sruše, ali premise žalbe su itekakako validne. S obzirom na više nego duplo manju cijenu od iduće i više nego 4 puta od procijenjene postoji ozbiljna indicija da mogu napraviti projekt koji bi najbolje njima odgovarao s obzirom na samu izvedbu rušenja i tu lijepo namire razliku. No kako i piše to će biti predmet idućeg natječaja. I tu nas vjerojatno čeka žalba i dug proces. Međutim u interesu svih nas građana grada Zagreba i RH je da se sve odradi po slovu zakona.

Inače, rok za izradu projekta rušenja je 3 mjeseca, tako da nas negdje krajem svibnju očekuje taj novi natječaj ako sve bude po planu.
  • Droljo
    25.3k
    Treba to minirat i srušit pa nek rade natječaje do kad hoće. Jeftinije bude puno. A kod izgradnje paziti da sve bude po pe esu...
  • prefontaine
    6.8k
    veliš, da je Al-Kaida radila ovoliku proceduru, papirologiju, natječaje...Blizanci bi i sada bili na Manhattanu
  • Droljo
    25.3k

Ti me razmeš...
  • crophantom
    3.2k
    ima li naznaka kad će krenuti najtečaj za idejni? ili sam propustio da je to krenulo? došlo i prošlo Valentinovo pa sam se sjetio toga :sweat:
  • Kumerle
    2.4k
    Treba to minirat i srušit pa nek rade natječaje do kad hoće. Jeftinije bude puno. A kod izgradnje paziti da sve bude po pe esu...Droljo

Nek nama daju maljeve i štemerice i srušit ćemo za badav i u jednom danu.
    U destrukciji smo ionak najjači :cool:
  • Marktwain
    1.2k
    Nek se pale hiltijevke sve, srušit će se stadion.
  • Droljo
    25.3k
    Istok ja srušim sa dve kile karabita i bačvom... :brow:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention