• Archangel
    452
    teško da je prebacio Baturinu na desno krilo. Vjerojatnije igra 10ku a Sučić desno krilo.
    Ili je ovo 4-4-2 formacija gdje je baturina lijevo u veznom redu :D
  • Archangel
    452
    Mene brine što Perišić s 37 godina počinje treću utakmicu za redom, bojim se da će nam on danas biti slaba točka
  • FazeN
    9.5k
    Sviđa mi se da je Slaven dosljedan za razliku od bivšeg izbornika i kak je rekao želi sve vidjet i dat šansu, ali brijem da Musa nema šanse protiv jakih stopera Engleske, nosat će ga ko ruksak..
    Kak bi Beljo u tu postavu legao, uf..

Kako god, englezi s 5 ozbiljnih igrača, velika šansa
  • dinamozivivjecno
    3.6k
    Bit ce mi jos draze kad im ga Beljo metne na punom Wembleyu za prolaz u cetvrtfinale :joke:
  • NerminB
    2.1k
    Englezi koliko nazad tanki, toliko su naprijed strasni. Bit ce guravo.
  • ZG plavi 01
    653
    Al ne kuzim i dalje ovog Ivanovica na lijevom krilu, ali ok
  • Warrior
    260
    jos vise mi smeta sto Perisica trosi na beku, nas najopasniji igrac prema naprijed, cak i u ovim godinam.
    Gvardiol bez ikakvog problema moze odigrati tu poziciju. Uzasno ga se omalovazava za igre u reprezentaciji, stalno je dezurni krivac, koje su daleko od losih kako ih pokusavaju prikazati.

Stanisic, Sutalo, Vuskovic, Gvardiol bi bio puno bolji izbor.
  • hardek
    13.5k
    Ako bude Baturina lijevo a Ivanović desno to ima smisla. Isto kao Dinamo na proljeće sa 10-tkom(Vidović) na lijevom krilu i napadačem (Bakrar) na desnom krilu. Lijevi bek se diže visoko a desni bek ostaje malo niže praktički u 3-2-4-1 se pretvara
  • Xpert1992
    1.3k
    Samo da Vuskovic opet ne usere.
  • don
    22.6k
    mali diže 2 prsta :rofl: :rofl: :strong:
  • ZG plavi 01
    653
    Ovaj komentar bilo bi dobro da nauci kak se citaju imena igraca
  • Dzoni
    8.3k
    Ova tekma će biti teška za slušati, nadam se ne i za gledati
  • Noel
    25.6k
    Glasnija atmosfera nego na poljudu.
  • Slavonac86
    855
    Majko mila nek malo utišaju to skvičanje klinaca u pozadini
  • ZG plavi 01
    653
    Jel ovo prvi put da protiv Engleza igramo u domacem dresu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.