• Plava balada
    214

Tak sam si ja mislil za puno stvari ali dobar dio ljudi tak razmišlja nažalost, uostalom mnoge druge stvari ukazuju na to ali da ne izlazim iz sfere nogometa...kakve sam se lobotomije načitao ovih dana, sve mi je više žao kaj i dalje visim po fejsu a mlađi sam od 30.
  • Nolifer
    15.4k
    Hah, veli netko ko širi negativu oko Modrića na drugoj temi i svaða se oko toga...
  • fakin
    5.3k
    prije nekih dvadesetak godina, spletom okolnosti, jednu večer je kod mene bio Bilić. pitao sam ga koji mu je najteži napadač bio za čuvanje u karijeri i rekao mi je Tomo Šokota :)
  • Mr Anderson
    20.4k
    pitao sam ga koji mu je najteži napadač bio za čuvanje u karijeri i rekao mi je Tomo Šokota :)fakin

Gdje je on to igrao protiv Šokote da mu je on bio najteži za čuvanje?
  • Jos-Optimus
    11.8k
    prestani mi se kačiti na svaki komentar, toliko. I da, ovo je Zona Dinamo, nisam obavezan svršavati na Luku Modrića, ali navijati za Dinamo je nekako logično. I na dalje, otkači od mene
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.